Erkeklere Sesleniyorum!

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Erkeklere Sesleniyorum!
Beyler, bir kaç konuda gördüm bazı kız profili hakkında kaşar demişsiniz. Kaşar ne demek peki? :hmmm Ben bilmiyorum mesela. Birisi bana açıklasın. Kaşar ne demek?

• Beğen
Tepkiler: Masha ve buketcik

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Beyler, bir kaç konuda gördüm bazı kız profili hakkında kaşar demişsiniz. Kaşar ne demek peki? :hmmm Ben bilmiyorum mesela. Birisi bana açıklasın. Kaşar ne demek?

Aramızda Kızlara Hakaret Edenler Var Demek :off::off::off: , Kızlara Hakaret Edenleri Kınıyorum

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Hayır, bizden birisi için değil. Sadece soruyorum. Kaşar ne demek?

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Ben Duyduklarımı Söyledim , Ama Söylenmesi Bile Hakaret Sayılıyor

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
O kaşar diyen arkadaşlardan cevap bekliyorum ben. Merak ediyorum :hmmm

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Dur, bekleyelim bakalım kaşar ne demekmiş :D

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Ben mod değilim, yetkisiz bir üyeyim diyelim. Öyle cevap verin. Kaşar ne demek? :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kaşar bir peynir türüdür yenilebilir

• Beğen
Tepkiler: paradox07
Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
kim demiş se ayıp etmiş :hmmmbenim bildiğim kaşar bakkalda satılır bir peynir çeşididir umarım arkadaşlar bunu kasdetmiştir:D

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Sanmıyorum. Bir kıza hangi durumda kaşar denir ki?

ALPARS™

ALPARS™

Üye
Bir bayana en ağır söylenebilecek laf:nono:

• Beğen
Tepkiler: -efşan
minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Vay arkadaş. Lafa gelince mangalda kül bırakmazsınız, şimdi de kimse dememiş gibi kötülüyor diyenleri :zuhaha:

omerynd

omerynd

Üye
hiç hoş bir tabir olmamasına rağmen dilim döndüğünce yuvarlatabildiğim kadarıyla . Sürekli birileriyle çıkan, hiç boş kalmayan kızlara denir.

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
:oke: Yakın bir açıklamaydı. Teşekkürler.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Normal Şartlarda Toplumda hiç Küfür etmiyormuş gibi görünen Ama kapı Arkasında bir çok Kişinin dilinden Düşmeyen Argo bir kelimedir Tam manası durmadan erkeklerle çıkan ve sevgili değiştiren Kızlar için kullanılır bana sorarsanız hiç bu kelimeyi kullanıyormusun diye bende topluma uyup hayır kullanmam eyyamını yaparım

• Beğen
Tepkiler: minoo
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
hiç hoş bir tabir olmamasına rağmen dilim döndüğünce yuvarlatabildiğim kadarıyla . Sürekli birileriyle çıkan, hiç boş kalmayan kızlara denir.

Diğer bir deyişle, güzelliğini kullanarak ya da egolarını tatmin etmek amacıyla erkeklerin 'ilgisini' çekmeye çalışan kız.

• Beğen
Tepkiler: minoo
minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Ama güzel olmayıp da kaşar etiketini alan çok kız gördüm ben.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Erkeklerin ilgisini çekmek için güzel olmak yetmez. Her erkek güzellik açısından bakmıyor. Sadece ilgisini uyandırmasıyla yetinen erkekler de var.

Daha geniş yazacak olursam, kadının cinsel obje olarak görüldüğü toplumda erkeklerin cinsel dürtülerini harekete geçirmek için güzel olmak şart değil. Kimi erkekler var, sadece ilgi görsün yeter. Aklı hemen cinselliğe gider ve kızın peşinden koşar.

Boşuna dememişler, kadın bilmeyene 'nefs'; bilene 'nefes' diye..

Takipçi Satın Al

Üst Alt