Touch.facebook ne zman geLicek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hendeklee

Üye
    Konu Sahibi
Touch.facebook ne zman geLicek
Touch.facebook ne zman geLicek BiLgisi oLan varmı...

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
zaten var touch.facebook.com

hendeklee

Üye
    Konu Sahibi
şuan girmiyor touch.fb.com'a

nalcam22

nalcam22

Üye
5 gözle bekliyorum

Emre-45

Emre-45

Üye
Bilmiyorum ama inşallah kısa sürede gelir.

yeni çeri

yeni çeri

Üye
ben yüklemiştim önceleri çok güzel giriyordum ama şimdi bağlantı hatası diyor bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bilği verebilirseniz iyi olur

'Patron

'Patron

Üye
bende sorun yok gayet guzel giriyorum

hasan231

Üye
bakın geçiçi olarak bir önerim var sayfa önce açılıyor sonra hata veriyor ya hata vermeden dur diyeceksiniz ama her ana sayfada girişte böle olacak oyuncak ettin diyorsanız :) opera dan gir ama operada bir sorun var biraz yavaş

s_uzun

s_uzun

Üye
dün düzeldi benim telefonda

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Dün Bende De Düzeldi Bi Ara Geri Bozuldu Son Durum Nedir Bende Bilmiyorum

jeosalih

jeosalih

Üye
arkadaşın demek istediği şey sanırım şu; nokia için facebook uygulaması çalışmıyor. Kaldırıp nekadar yeniden yüklersen yükle olmuyor. Fakat orjinal browserdan girebiliyorsunuz bazen fotograflarda felan baglantı hatası yeniden dene yazıyor. ordaki yeniden dene yazısına tıklama sayfayı yenile hiç bir sorun kalmıyor:hmmm

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
arkadaşın demek istediği şey sanırım şu; nokia için facebook uygulaması çalışmıyor. Kaldırıp nekadar yeniden yüklersen yükle olmuyor. Fakat orjinal browserdan girebiliyorsunuz bazen fotograflarda felan baglantı hatası yeniden dene yazıyor. ordaki yeniden dene yazısına tıklama sayfayı yenile hiç bir sorun kalmıyor:hmmm

Eğer Sende O Facebook Uygulaması Çalışmıyorsa Bu Konuya Bak http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazilim-destek/facebook-sorununa-1000-cozum-497641.html Çalışır. Ayrıca Yeniden Dene Diyorum Tık Yok Yüklemiyor

s_uzun

s_uzun

Üye

Eğer Sende O Facebook Uygulaması Çalışmıyorsa Bu Konuya Bak http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazilim-destek/facebook-sorununa-1000-cozum-497641.html Çalışır. Ayrıca Yeniden Dene Diyorum Tık Yok Yüklemiyor

arkadaşın dediği aslında uygulama değil herkes uygulama biliyo ama sadece kısayol o :oke:

----------Eklendi @ 15:51:34 ---------- Yazıldı @ 15:50:14 ----------

sorun siteden kaynaklanıyodu dün itibariyle bende düzeldi By_GaBLiNde de düzelmiş büyük ihtimalle tamamen düzelmiştir :alkis

hasan231

Üye
düzeldi sonunda :)

yeni çeri

yeni çeri

Üye
bende de düzeldi

sokelee09

sokelee09

Üye
arkadaş touch facebook un ne extrası var + nerden girebiliriz buna telefonum n97

memduh06199

Üye
tounc degilde u kullanın kesin girer

coldman41

coldman41

Üye
bende sorunsuz calışıyo :oke:

eren3546

eren3546

Üye
dokunmatik telefon lar için wep sitesidir

touch.facebook.com
x.facebook.com
Telefonun browserınden veya opera 11 den giriş yapabilirsiniz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...