Avatarınızın yalancısı ... avatarınızdan kişilik yapınız ve ruh haliniz analiz edilir

Sponsorlu Bağlantılar

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Ben de birdaha yorum alabilir miyim ? :D

'spy

konuya hoşgeldin...

karışık işler hoşuna gidiyor...
çetrefilli olacak... düşündürecek... işin içinden çıkmak için fikir üretmek hoşuna didiyor...

dikkat yeteneğin gelişmiş... kolay farkediyorsun...
burada önemli husus , bazı insanların olumsuz yanlarını farketsen de yüzüne vurmuyorsun...

yeri geldi mi ağzın iyi laf yapıyor... onun haricinde fazla konuşmuyrosun...

bir sıkıntın var... yardımsız iş yapmak istemiyorsun... oda beceremediğinden değil...
yalnız başına olunca canını sıkıyor...

cömert ve yardımsever biri olduğunu söyleyebilirim...

öğretmenliğe karşı bir hayranlığın olduğunu da söylemek mümkün...

ben avatarınızın yalancısıyım

hayırlı maxicepler.

'Lorelai

'Lorelai

Üye
'spy

konuya hoşgeldin...

karışık işler hoşuna gidiyor...
çetrefilli olacak... düşündürecek... işin içinden çıkmak için fikir üretmek hoşuna didiyor...

dikkat yeteneğin gelişmiş... kolay farkediyorsun...
burada önemli husus , bazı insanların olumsuz yanlarını farketsen de yüzüne vurmuyorsun...

yeri geldi mi ağzın iyi laf yapıyor... onun haricinde fazla konuşmuyrosun...

bir sıkıntın var... yardımsız iş yapmak istemiyorsun... oda beceremediğinden değil...
yalnız başına olunca canını sıkıyor...

cömert ve yardımsever biri olduğunu söyleyebilirim...

öğretmenliğe karşı bir hayranlığın olduğunu da söylemek mümkün...

hayırlı maxicepler.

Hiç mi yanlış olmaz ? Evet, hiç yanlış yok :D Teşekkür ederim :)

Eyup Mete

Eyup Mete

Üye
Baya Rağbet Gören Bi Konu.

Benim de Avatarım Hakkında da Bi Analizde Bulunabilirmisin.

pelın_

bende istıyorum yorum :) rıce edıcem

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Bana da lütfen:D

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Yap bakiyim:)

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
bende istıyorum yorum :) rıce edıcem
konuya tekrar hoşgeldin galiba biraz unutkansın... nedeni ben zaten yorum yapmıştım...

pelın_

konuya hoşgeldin.

çok farklı bakış açısına sahipsin.. herkes birşey söylerken değişik fikir senden çıkar..

galiba biraz da uçarısın... sakin de olsan heyecanlı da olsan için hep kıpır kıpır

etrafındakileri kendi istediğin gibi olmamasından sıkıntılı mısın? onları öyle kabul edip biraz da kendini onların yerine koyarsan çok daha hoş olurdu.

risklerle ve zorluklarla fazla uğraşmayı sevmiyorsun... "bırak öyle kalsın"cı veya "koy'ver gitsin"ci bir anlayışın var biraz da...

sadelikten hoşlanıyorsun... galiba her kadının şu makyaj merakı sizde fazla yok...

hayırlı maxicepler.

selametle

'Lorelai

'Lorelai

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ' KalendeR ' ve pelın_
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Üç güne kadar sana bir kısmet var, üç vakte kadar yola gideceksin.Sende nazar var, bi sevenin var falan gibi yorumlardan iyidir gene tşk:D

----------Eklendi @ 22:53:27 ---------- Yazıldı @ 22:52:27 ----------

Ama biraz daha yratıcı şeyler duyarım sandım:D

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Aman avatar sonuçta :D
Hem ben avatarınızın yalancıyım :ehe Senin avatarda malzeme yok :ehe
Sıradakiii :D

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Baya Rağbet Gören Bi Konu.

Benim de Avatarım Hakkında da Bi Analizde Bulunabilirmisin.

Eyup Mete

kardeş konuya hoşgeldin öncelikle

hocam bu yaşa kadar bekar mısın ...? gözünü sevem evlen...

bak hayattan pek beklentin kalmamış... erken Azrail'e bağlarsın işini...
sana hayatı azmettirecek... birşeyler lazım ki... bu boşluktan kurtulasın...

çok kötülük görmüşsün...
bundan dolayı zararlı zararsız şeklinde iki kategoriye ayırmışsın... bu şekilde elinde pek kimse kalmaz belki öyle bile olmuştur çoktan...
kendinden pay biç, insanın iyi yanları vardır kötü yanları vardır... insanları ona göre değerlendir...
çünkü saf temiz bildiğin insandan bile zarar gelebilir... o da dolaylı olarak... mesela; arkadaşına tarlanı verirsin işle diye yıl sonu karımızı paylaşırız dersin... çakalın birisi de gelir "eyüple konuştum tarlanın yarısını ben yarısını sen işleyecekmişsin" der. sana da harman zamanın umduğun kazancın yarısı kalmıştır...
işte saf adamın kötü yanı bunun gibi bir şeydir.

sadakat hissin çok gelişmiş...

görmek istemediğin olayların içinde kalmışsın... seni çok etkilemiş... galiba suç içerikli olaylar...
belki seni bu olayların içine bile çekmeye çalışanlar olmuş... çok şükür paçayı kurtarmışsın...

risklere açık yaşıyorsun... iyi de niye tedbir almıyorsun... anlamadım...
herhalde yönetebileceğinden çok fazla risk taşıyorsun... sen de "koy'ver gitsin"ciliğe takılmışsın...

en ufak bir engelde "benden bu kadar" deyip bırakmanı beğenmedim... asıl mesele seni durduran dışardan gelen pek bir engel yokken
kendi kendine sınır çiziyorsun... "ben burada oynayabilirm; dışarı çıkamam" demen pek doğru sayılmaz... dışarıda oynamayı denedin mi?
ha şu var engel elbette olacaktır... zaten engel yoksa o iş sana hiçbirşey kazandırmaz zaten... bilmem analata biliyor muyum?

hayırlı maxicepler

----------Eklendi @ 23:05:42 ---------- Yazıldı @ 23:03:08 ----------

Aman avatar sonuçta :D
Hem ben avatarınızın yalancıyım :ehe Senin avatarda malzeme yok :ehe
Sıradakiii :D

ben de bir an sevindim dükkanı devredecek biri çıktı diye...
neyse...
tek tabanca devam edecez galiba...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kingmor

konuya hoşgeldin

daha sonra halledeceğim..

merak etme.. az önece birden yüklendim...

şimdi hazır...

kötü alışkanlık telkin edenler var, onlara karşı kişiliğini koruma mücadelesi içindesin...

ısrarcı bir yapın var...

söylediklerin yapılmaz ise aşırı sinirlenme durumların var... bu demir eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir... bir doktora başvurursan iyi olur.

çok fazla sabit fikirlilik yapıyorsun... başkaların fikirlerini dinlemek illa ki kabul etmek anlamına gelmez... en azından karşıdakinin nasıl düşündüğünü anlarsın...

deden ve eben, zamanında sizinle beraber yaşıyormuş galiba... birbirine tutkun bir aile özelliği...

6 sayısı sana ne ifade ediyor anlayamadım ama garip bir bağlantıyla evin tek çocuğu olduğunu düşünüyorum...

canını sıkan bir konu da şu... farklı bir şeyler yapmak istediğin zaman... uzun zaman önce yaptığın başka bir şeyi zaten tekrar yapıyorsun... aklına başka bir farklı şey gelmediği için onunla yetiniyorsun...

hayırlı maxicepler.

tamamı dogrudur abi teşekkürler

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Eyup Mete

kardeş konuya hoşgeldin öncelikle

hocam bu yaşa kadar bekar mısın ...? gözünü sevem evlen...

bak hayattan pek beklentin kalmamış... erken Azrail'e bağlarsın işini...
sana hayatı azmettirecek... birşeyler lazım ki... bu boşluktan kurtulasın...

çok kötülük görmüşsün...
bundan dolayı zararlı zararsız şeklinde iki kategoriye ayırmışsın... bu şekilde elinde pek kimse kalmaz belki öyle bile olmuştur çoktan...
kendinden pay biç, insanın iyi yanları vardır kötü yanları vardır... insanları ona göre değerlendir...
çünkü saf temiz bildiğin insandan bile zarar gelebilir... o da dolaylı olarak... mesela; arkadaşına tarlanı verirsin işle diye yıl sonu karımızı paylaşırız dersin... çakalın birisi de gelir "eyüple konuştum tarlanın yarısını ben yarısını sen işleyecekmişsin" der. sana da harman zamanın umduğun kazancın yarısı kalmıştır...

sadakat hissin çok gelişmiş...

görmek istemediğin olayların içinde kalmışsın... seni çok etkilemiş... galiba suç içerikli olaylar...
belki seni bu olayların içine bile çekmeye çalışanlar olmuş... çok şükür paçayı kurtarmışsın...

risklere açık yaşıyorsun... iyi de niye tedbir almıyorsun... anlamadım...
herhalde yönetebileceğinden çok fazla risk taşıyorsun... sen de "koy'ver gitsin"ciliğe takılmışsın...

en ufak bir engelde "benden bu kadar" deyip bırakmanı beğenmedim... asıl mesele seni durduran dışardan gelen pek bir engel yokken
kendi kendine sınır çiziyorsun... "ben burada oynayabilirm; dışarı çıkamam" demen pek doğru sayılmaz... dışarıda oynamayı denedin mi?
ha şu var engel elbette olacaktır... zaten engel yoksa o iş sana hiçbirşey kazandırmaz zaten... bilmem analata biliyor muyum?

hayırlı maxicepler

----------Eklendi @ 23:05:42 ---------- Yazıldı @ 23:03:08 ----------

ben de bir an sevindim dükkanı devredecek biri çıktı diye...
neyse...
tek tabanca devam edecez galiba...

Olacak olacak :D Yavaş yavaş öğreniyorum :D

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

' KalendeR '

konuya hoşgeldin vezir sultan kalender hazretleri.
sen bilmesende foruma ilk geldiğimde gözüme çarpan ilk üye sendin... senin bazı konu dışı paylaşımları bir ara takip etmiştim...
ve çok beğenmiştim... hala sitede olmamın sebeplerinden biri de sensin desem yeridir.
benden bir şey talep etmenden ziydesiyle memnun oldum.

sadete gelelim...

5 ve 13 sayısıyla bir alakan var... evde 5 kişi yaşıyorsunuz... gerçi aile nüfusu baya kalabalık galiba...
13 kişi saydım, gidenler olunca evlenen başka yere çalışmaya giden falan 5 kişi kalmış...

çok sert çıkışmalar yapabiliyorsun.. bu durumda bazen kırıcı oluyorsun... sence değer mi?

milli değerlere özel bir düşkünlüğün var... şimdi yapıyor musun bilmiyorum ama mitinglere falan katılacak kadar...

az enerjiyle çok iş yapmanın yollarını ararsın hep... tasarrufa önem veren biri olduğunu söyleyebilirm...

çok kısa zamanda olgunluğu yakalamışsın aslında, ama bilginin artması yetmez...
artık bilmen daha fazla öğrenmen gereken şeyler olduğunu sana göstermiştir.

"edebi edepsizlerden öğrendim" (mevlana) sözü san uyuyor... etrafındaki edepsizlerin davranışlarından edepli davranmayı öğrenmişsin...

hocam, hayat, seni hor kullanmış ... erken yıpratmış... bunu üzerinden atmanın en kolay yolu... yeğenlerinle vakit geçirmendir,
zor yolu ise çoluğa çocuğa karışmandır. ki o saf ve temiz bebelerle vakit geçirmek insanın içindeki insani esas özü canlandırır.

hocam şu görünen eller var bunlara da anlam yüklenebilir ama zorlama olur orası da sana kalsın... aklıma gelmiyor şimdi...
bir de olaylar ve insanlar ya iyi ya kötü değildir. inasnların iyi yanları kötü yanları vardır derim ya hep ... bunları beraber değerlendirmek lazım...
az önce verdiğim misal;
insanın iyi yanları vardır kötü yanları vardır... insanları ona göre değerlendir...

hayırlı maxicepler

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Valahi abicim teşekkür ederim duygulu bir giriş yaptığın için.Mesele söylenilenlerin tutulup tutmaması değil,fala inanma falsız da kalma misali işte.. Eline, ağzına, yüreğine;beynine sağlık.Evde 6 kişiyiz doğrudur,ama ben kendi odamdan çıkmadıgım ıcın 5 kişi sayılırız:) Hakikaten de 13 sayısı ilgimi çeker:evet: Tavsiyelerin ve iyi görüşlerin için tekrar tekrar teşekkür ederim. Bu sitenin en renkli üyelerinden birisisin diyebilirim:oke:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Avatar değişince yorum da değişiyorsa benim avatara da bir bakıver be abi. :ehe

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Valahi abicim teşekkür ederim duygulu bir giriş yaptığın için.Mesele söylenilenlerin tutulup tutmaması değil,fala inanma falsız da kalma misali işte.. Eline, ağzına, yüreğine;beynine sağlık.Evde 6 kişiyiz doğrudur,ama ben kendi odamdan çıkmadıgım ıcın 5 kişi sayılırız:) Hakikaten de 13 sayısı ilgimi çeker:evet: Tavsiyelerin ve iyi görüşlerin için tekrar tekrar teşekkür ederim. Bu sitenin en renkli üyelerinden birisisin diyebilirim:oke:

Allah razı olsun...

bu aralar felaket yoğunum... arada bir elim forumdan uzaklaşmaya
gidiyor geliyor, gidiyor geliyor

ama ne hikmetse tıkanıyorum işte... süreli de olsa becceremiyorum... selametle...

----------Eklendi 15.05.2011 @ 00:08:20 ---------- Yazıldı 14.05.2011 @ 23:59:14 ----------

Avatar değişince yorum da değişiyorsa benim avatara da bir bakıver be abi. :ehe

hana bak bu yaz temmuz sonunda Alllah izin verirse Kars'a gelecem orada sana yorum yaparım...

bu avatara yorum yaptım ya...
hatta makara olsun diye saplama girenler bile olmuştu...
bak bulup çıkardım işte...
benim yorumum
ChavRash

kombine işlerde başarılısın kardeş... yani ortaya birşey çıkarmak için bazen birçok alanda aynı anda faaliyet yürütmen gerekir... ya da bunları takip edebilmen gerekir... bu olay bilgisayar programcılığında da geçerli bir konudur. yazılımdaki herbir modülün kendi aralarındaki iletişimin uyumlu gidip gitmeyeceğini tasarlamak gibi... yani... senin böyle bir yeteneğin var. fakat ne kadar geliştirdin bilemiyorum... bu üniversitede de işe yarar... birbirine yakın dersler içerisinde, herhangi birine çalışsan diğerlerinin yarısına çalışmış olursun zaten... olaya kombine bakabildiğin için enerjini de tasarruf etmiş olursun...

oldukça mütavazısın... reklam hevesin yok... fakat yeteneğini de saklamıyorsun ki diğerleri belki birşeyler öğrenir diye... yalakalardan zamanında biraz zarar görmüşsün galiba...

Ender bulunan bir tür olarak bakarsak... Allah seni sıkıntılardan kurtulasın diye yaratmış... herkesin kolay kolay atlatamadığı dertlerin bile kolaylıkla üstesinden gelebiliyorsun... buna bağlı olarak sabırlı ve metanetli biri olduğunu söyleyebilirim.

Ahaaaa... meraklı... meraklı... alıcı, receiver, radyo, anten, radar, duyarga, bayağı sağlam çalışıyor.. kulağın delik, etrafında duyduğun hemen hemen herşeyin ne olduğunu öğrenmezsen pek rahat edemiyorsun. ama kimseyi rahatsız etmeden öğrenmeye çalışıyorsun orasuı ayrı konu...

ortam seni biraz bağlıyor. yapmak istediğin şeyler olunca yarısını dış etkenlerden dolayı ya zor tamamlıyorsun ta da öylece yarım kalıyor.

Milli değerlerede yüksek derecede hassasiyetin var desem yanlış olmaz herhalde... bir çeşit fanatik yani...

hayırlı maxicepler.

--------------- Ekleme ---------------

aşağıdaki yorumun kol@j ile alakası yoktur..

çakma yorum
Anlaşıldığı üzere siz musikiye özellikle de Türk Müziğine son derece meraklı bir zatsınız. Türk müziğinin "ARIZALI" yapısı karakterinize de yansımış durumda. Öyle ki bu, avatarınızdaki "yere bakarım, canını yakarım haa!!!" havasından da gayet net bir şekilde anlaşılıyor. Sitedeki admin konumuzla karakteriniz birleştiğinde pek çok üyeyi sair şeytanî duyguları uğruna banladığınızı, çok canlar yaktığınızı söyleyebiliriz.

Elinizden düşürmediğiniz sazınız adeta sizin bir uzvunuz gibi olmuş durumda. Öyle ki bakkala, akraba ziyaretlerine, askerlik yoklamasına kadar her yere onunla gidiyorsunuz. Onu bebek taşır gibi taşımanız insanları yanıltmasın, hiç beklenmeyen anda sapını adamın gözüne sokarsınız siz, öyle de maraz bir yapıdan teşekkülsünüz.

Bu genç yaşınıza rağmen 9bin mesaj yazmanız insanı kandırmasın 2005 üyesi olduğunuz göz önüne alınırsa son derece tembel olduğunuz rahatça anlaşılabilir. Siz var ya, oturduğu yere şeyapanlardansınız... eee.... şey... kök salanlardansınız!.. Marazlığınızla bu tembel haliniz birleşince oturduğu yerden sağa sola bağıran bir insan profili görmekteyiz. Allah eşe dosta sabır versin.

Siz boşuna "nereden" kısmına Kars yazmamışsınız.
Kars'ın neyi meşhur?
Kaşarı.
Başka neyi meşhur?
Sarıkamış'ı.
Siz beyaz tenli misiniz? Evet.
Çok ayıpladık sizi çoook.

:ehe

konuya biraz eğlence ve renk kattığın için çok teşekkür ederim

--------------- Ekleme ---------------

yalnız preator çok güzel bir olaya parmak bastı...
avatarda görünenlerin ne anlamagelebileceğinin yorumu..

bu farkı gayet güzel görüyoruz.
kendisine ciddi ciddi teşekkür ediyorum...
[/QUOTE]

JayJayyy

Üye
kolaj nerdesin yorum istiyorum:d:

Üst Alt