aydoğdu43
Üye
N70 - Tuşlar kendi kendine basıyor. Lütfen yardım...
Arkadaşlar N70 ten internete giriyorum, internete bağlanınca sağ taraftaki medya tuşunu kendi kendine açıyor.Medya tuşuna hangi uygulamayi koysam, internete girince yada mobil tv izlerken hep karşıma çıkıyor.Tv izlerken çıkınca yayını da kesiyor ve canımı sıkıyor..!
Bazen bekleme moduna geçip ekrana 004 yazıyor kendiliğinden. Tuş basılı kalmış diycem ama sağlam görünüyor yani.Üstelik medya tuşunu açması neyse de Menüye girmeden direk bekleme ekranına nasıl geçtiğini hiç aklım almıyor. Antivirüsle taradım, hard-soft formatları attım kartı biçimlendirdim ama yine de düzelmedi.
Sizce bu neden kaynaklanır? Nasıl duzeltilir? Tamir olursa ne kadara patlar?
Lütfen yardım edin kafayı yicem
ayrıca arama yaparken kendiliğinden hoparlörü açıp ardından da aramayı sonlandırıyor yada konuşmanın yarı yerinde kapanıyor...
Bazen bekleme moduna geçip ekrana 004 yazıyor kendiliğinden. Tuş basılı kalmış diycem ama sağlam görünüyor yani.Üstelik medya tuşunu açması neyse de Menüye girmeden direk bekleme ekranına nasıl geçtiğini hiç aklım almıyor. Antivirüsle taradım, hard-soft formatları attım kartı biçimlendirdim ama yine de düzelmedi.
Sizce bu neden kaynaklanır? Nasıl duzeltilir? Tamir olursa ne kadara patlar?
Lütfen yardım edin kafayı yicem

ayrıca arama yaparken kendiliğinden hoparlörü açıp ardından da aramayı sonlandırıyor yada konuşmanın yarı yerinde kapanıyor...