S8500 İçin Bada os 1.2 Güncellemesi Yayınlandı (S8500JVKC1)

Sponsorlu Bağlantılar

google98765

Üye
siteden multiloader la bada 1.2 den orjinal rom a donus yapmistim. Simdiki surumum JVJK1/JVJJ1 XEN
kies 2.0 registry patcher yaptim.bolge ve dil ayarlarinida yaptim. BADA 1.2 yi yuklemeye calisiyorum. yukselte bastigim zaman yarida kesiliyor. surum guncellenemz yaziyor/ yardim edebilecek var mi? tesekkurler

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
ya arkadaslar güncelleme yaparken C: User/AppData/Local/Temp/tmp87.tmp.zidpfolder/amss.bin file is invaild bçyle bir hata veriyor işletim sistemim win 7 64 bit kies son sürüm yüklü instıl yapıp yeniden kurdum yine aynı hatayı veriyor bir bilgisi olan varmı lütfen yardım edin

YANLIŞ BİLMİYORSAM WİN 7 64 Bit olanlarda hata veriyor daha öncede bu konuşulmuştu 32 bit olan pc de deneme şansın varsa öyle dene sorun çözülecektir

gizli99

Üye
Arkadaşlar günlerce uğraştım update yapabilmek için, en sonunda burada bir arkadaşın dediğini yaptım,
bilgisayarımın bütün bölge dil ayarlarını ABD ve ingilizce ye dönüştürünce oldu, "sorunsuz" olarak güncelleme yaptım. çalışmayan hiçbir şeyim yok, maşaAllah. pil ömrü filan da gayet iyi geldi bana.

saygılar..

sinomix

Üye
saolasın kardeş bilgilendirdiğin için

sinomix

Üye
:aha: eveet beyler nihayetinde bende güncellemeyi başardım hiç bir sorun olmadan yaklaşık 15 dk sürdü (((((( amss.bin is invalid ))))) hatası veriyodu sorunu buldum aynı sorunda olan arkadaşlara sesleniyorum bende cok çektim sizler gibi sistemim vin 7 64 bit güncellemeyi bu sistemde yaptım sorun olmuyor dili herkesin dediği gbi değiştirdim resetledi ve güncelleme sorusuzca yüklendi sorunu sağdece aynı sistemde olan abimin pc sinde hallettim ikimizin sistemide aynı ama onun pc sinde oldu sizde benim gibi başka pc de deneyin eminim olucaktır pc temiz olsun beyler yeni formatlanmış ıvır zıvır yüklü olmasın kesinlikle olucaktır sorun bukadar basitmiş :heyo:

berblood

Üye
Selamlar..
Bu iş 1 aydır araştırıyorum. Kendimde bir bilişimci olarak neden kiesten güncelleyemiyoruz olayının uzerıne gittim ve çözümü buldum. Hemde 2. bir saçma sapan programalr olmadan kies üzerinden.

Bu işlemi Windows Xp 32 bit - 64 bit veya Windows 7 32 bit - 64 bit üzerinde sorunsuz yapabiliyorsunuz. En azından ben yaptım.

Bilgisayarınızda BAŞLAT=> AYARLAR=> DENETİM MASASI=> BÖLGESEL VE DİL SEÇENEKLERİ sekmesine giriyoruz. Karşınıza çıkan küçük ekranda "BÖLGESEL SEÇENEKLER" menüsü altındaki Standartlar ve Biçimler in altındaki seçeneği İNGİLİZCE (A.B.D) yapıyorsunuz. Konum un altındaki seçeneği ABD yapıyorsunuz. Yukarıdan GELİŞMİŞ sekmesine tıklıyorsunuz. Altındaki UNİCODE OLMAYAN PROGRAMLARIN DİLİ yazısının altındaki dil seçeneğini İNGİLİZCE (ABD) yapıyorsunuz. Aynı ekranın aşağısındaki; VARSAYILAN KULLANICI HESABI AYARLARI kısmının altındaki kutuya işaret koyuyoruz UYGULA diyorsunuz ve karşınıza çıkarn uyarıya EVET diyorsunuz. Sonra TAMAM diyerek bu ekranı kapatarak bilgisayarı yeniden başlatıyorsunuz. Bilgisayar açıldığında mevcut kies programını kaldırın ve yeniden kurun. Kurulumdan sonra Telefonunuzu bilgisayara bağlayın ve güncellemeyi yükleyin. Ben 11 dakikada güncelledim ve sorunsuz şekilde kullanıyorum Yazılım TÜRKÇE Telefonda biraz hız konusunda değişim oldu yani daha hızlandı. 1-2 Görsel değişiklik var. Henüz telefonu kurcalamadım değişiklikleri tam çözemedim. Ama inanın şu anda telefonumda hiç bir sorun yok ve Badayı güncelledikten sonra 1.0 olan sürümüm 1.2 ye çıktı.

NOT: TELEFON GÜNCELLEME ESNASINDA TELEFONUNUZN PC İLE BAĞLADIĞINIZ KABLOYU SÖKMEYİN. İNTERNETİNİZ KOPUYORSA İNTERNETİN KOPMADIĞI BİR PC DE GÜNCELLEME YAPINIZ.

Kolay Gelsin..

sefagoz

Üye
arkadaşlar sorunun çözümünü buldum bendede aynı hataları veriyordu ne bilgisayar dili degiştirdim nede kies sürümünü degiştirdim sadece samsung apps üye oldum ve kies te oturum açtım güncellemem yüklendi hayırlı uğurlu olsun:))

TozteL

Üye
arkadaşlar sorunun çözümünü buldum bendede aynı hataları veriyordu ne bilgisayar dili degiştirdim nede kies sürümünü degiştirdim sadece samsung apps üye oldum ve kies te oturum açtım güncellemem yüklendi hayırlı uğurlu olsun:))

valla ben hala yükleyemedim..bikere yükledim telefon göçtü açılmadı..servise yolladım 1.0.2 yüklediler şimdi 1.2 yi yüklemeye korkuyorum :allalla::allalla:

sefagoz

Üye
çöttükten sonra acil durum üretici yazılımı yüklemesi yaparsanız bada 1.2 yi yüklüyor

dilenji

dilenji

Üye
Selamlar..
Bu iş 1 aydır araştırıyorum. Kendimde bir bilişimci olarak neden kiesten güncelleyemiyoruz olayının uzerıne gittim ve çözümü buldum. Hemde 2. bir saçma sapan programalr olmadan kies üzerinden.

Bu işlemi Windows Xp 32 bit - 64 bit veya Windows 7 32 bit - 64 bit üzerinde sorunsuz yapabiliyorsunuz. En azından ben yaptım.

Bilgisayarınızda BAŞLAT=> AYARLAR=> DENETİM MASASI=> BÖLGESEL VE DİL SEÇENEKLERİ sekmesine giriyoruz. Karşınıza çıkan küçük ekranda "BÖLGESEL SEÇENEKLER" menüsü altındaki Standartlar ve Biçimler in altındaki seçeneği İNGİLİZCE (A.B.D) yapıyorsunuz. Konum un altındaki seçeneği ABD yapıyorsunuz. Yukarıdan GELİŞMİŞ sekmesine tıklıyorsunuz. Altındaki UNİCODE OLMAYAN PROGRAMLARIN DİLİ yazısının altındaki dil seçeneğini İNGİLİZCE (ABD) yapıyorsunuz. Aynı ekranın aşağısındaki; VARSAYILAN KULLANICI HESABI AYARLARI kısmının altındaki kutuya işaret koyuyoruz UYGULA diyorsunuz ve karşınıza çıkarn uyarıya EVET diyorsunuz. Sonra TAMAM diyerek bu ekranı kapatarak bilgisayarı yeniden başlatıyorsunuz. Bilgisayar açıldığında mevcut kies programını kaldırın ve yeniden kurun. Kurulumdan sonra Telefonunuzu bilgisayara bağlayın ve güncellemeyi yükleyin. Ben 11 dakikada güncelledim ve sorunsuz şekilde kullanıyorum Yazılım TÜRKÇE Telefonda biraz hız konusunda değişim oldu yani daha hızlandı. 1-2 Görsel değişiklik var. Henüz telefonu kurcalamadım değişiklikleri tam çözemedim. Ama inanın şu anda telefonumda hiç bir sorun yok ve Badayı güncelledikten sonra 1.0 olan sürümüm 1.2 ye çıktı.

NOT: TELEFON GÜNCELLEME ESNASINDA TELEFONUNUZN PC İLE BAĞLADIĞINIZ KABLOYU SÖKMEYİN. İNTERNETİNİZ KOPUYORSA İNTERNETİN KOPMADIĞI BİR PC DE GÜNCELLEME YAPINIZ.

Kolay Gelsin..

Yukaridaki yazilanlari birebir yaptim, hicbir problem cikmadan guncellemeyi basardim.
Arkadasa cok tesekkur ederim.

Benim sorum guncelleme oncesinde kurulu uygulamalarim var, cok muhim programlar olmadigi icin hard reset yapmak istiyorum.

1.2 versiyon kurulu iken hard reset yaparsam 1.2 mi kalacak yoksa fabrika cikis haline mi donecek?
Resmi guncellemeyi kies uzerinden yaptiktan sonra spoof deneyen var mi? Sonuc nedir?

--------------- Ekleme ---------------

Onceki mesajima eklemeyi unutmusum, sistemim = Win7 Ultimate X64

dilenji

dilenji

Üye

dla11

Üye
Yukaridaki yazilanlari birebir yaptim, hicbir problem cikmadan guncellemeyi basardim.
Arkadasa cok tesekkur ederim.

Benim sorum guncelleme oncesinde kurulu uygulamalarim var, cok muhim programlar olmadigi icin hard reset yapmak istiyorum.

1.2 versiyon kurulu iken hard reset yaparsam 1.2 mi kalacak yoksa fabrika cikis haline mi donecek?
Resmi guncellemeyi kies uzerinden yaptiktan sonra spoof deneyen var mi? Sonuc nedir?

--------------- Ekleme ---------------

hard reset ile sistem versiyonu düşmesi mümkün değil.böyle birşey ilk defa sizden duyuyorum:naughty:
bada 1.2 de spoof olmuyor.

birsutanem

Üye
bu bada 2.0 nerde kaldı.gören duyan var mı.nezaman teşrif edecekler.:naughty:

nizam62

Üye
şu an son kies sürümünü yüklemiş durumdayım ve hiç bir takılma yaşamadan güncellendi telefonum(h)

aliulusoy03

Üye
Merhabalar s8500 sahibiyim bada 1.0 yanılmıyorsam, nasıl yükseltebilirim ya da konu ile ilgili yardımı nerede bulabilirim. teşekkür ederim.

alperkurucu

Üye
Arkadaslar Samsungun s8500 icin cikardigi son yazilim nedir? o kadar cok yazilim var ki sasirdim kaldim JID JJ9 JVKA1 JL2.... en son hangisini yayimladi acaba samsung?

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: alperkurucu

sprocow

Üye
benimkisi S8500jvje4 kies den gücelleyemiyorum yardımlarınız bekliyorum

Üst Alt