Selamlar..
Bu iş 1 aydır araştırıyorum. Kendimde bir bilişimci olarak neden kiesten güncelleyemiyoruz olayının uzerıne gittim ve çözümü buldum. Hemde 2. bir saçma sapan programalr olmadan kies üzerinden.
Bu işlemi Windows Xp 32 bit - 64 bit veya Windows 7 32 bit - 64 bit üzerinde sorunsuz yapabiliyorsunuz. En azından ben yaptım.
Bilgisayarınızda BAŞLAT=> AYARLAR=> DENETİM MASASI=> BÖLGESEL VE DİL SEÇENEKLERİ sekmesine giriyoruz. Karşınıza çıkan küçük ekranda "BÖLGESEL SEÇENEKLER" menüsü altındaki Standartlar ve Biçimler in altındaki seçeneği İNGİLİZCE (A.B.D) yapıyorsunuz. Konum un altındaki seçeneği ABD yapıyorsunuz. Yukarıdan GELİŞMİŞ sekmesine tıklıyorsunuz. Altındaki UNİCODE OLMAYAN PROGRAMLARIN DİLİ yazısının altındaki dil seçeneğini İNGİLİZCE (ABD) yapıyorsunuz. Aynı ekranın aşağısındaki; VARSAYILAN KULLANICI HESABI AYARLARI kısmının altındaki kutuya işaret koyuyoruz UYGULA diyorsunuz ve karşınıza çıkarn uyarıya EVET diyorsunuz. Sonra TAMAM diyerek bu ekranı kapatarak bilgisayarı yeniden başlatıyorsunuz. Bilgisayar açıldığında mevcut kies programını kaldırın ve yeniden kurun. Kurulumdan sonra Telefonunuzu bilgisayara bağlayın ve güncellemeyi yükleyin. Ben 11 dakikada güncelledim ve sorunsuz şekilde kullanıyorum Yazılım TÜRKÇE Telefonda biraz hız konusunda değişim oldu yani daha hızlandı. 1-2 Görsel değişiklik var. Henüz telefonu kurcalamadım değişiklikleri tam çözemedim. Ama inanın şu anda telefonumda hiç bir sorun yok ve Badayı güncelledikten sonra 1.0 olan sürümüm 1.2 ye çıktı.
NOT: TELEFON GÜNCELLEME ESNASINDA TELEFONUNUZN PC İLE BAĞLADIĞINIZ KABLOYU SÖKMEYİN. İNTERNETİNİZ KOPUYORSA İNTERNETİN KOPMADIĞI BİR PC DE GÜNCELLEME YAPINIZ.
Kolay Gelsin..
Yukaridaki yazilanlari birebir yaptim, hicbir problem cikmadan guncellemeyi basardim.
Arkadasa cok tesekkur ederim.
Benim sorum guncelleme oncesinde kurulu uygulamalarim var, cok muhim programlar olmadigi icin hard reset yapmak istiyorum.
1.2 versiyon kurulu iken hard reset yaparsam 1.2 mi kalacak yoksa fabrika cikis haline mi donecek?
Resmi guncellemeyi kies uzerinden yaptiktan sonra spoof deneyen var mi? Sonuc nedir?
--------------- Ekleme ---------------
Onceki mesajima eklemeyi unutmusum, sistemim = Win7 Ultimate X64