Nasılsın Gökhan :D iyiyim spy sen nasılsın adın spy mi :naughty:
Kingmortall Üye 'spy' Alıntı: Nasılsın Gökhan Genişletmek için tıkla ... iyiyim spy sen nasılsın adın spy mi
'Lorelai Üye kingmor' Alıntı: iyiyim spy sen nasılsın adın spy mi Genişletmek için tıkla ... İyiyim. Adım Mina
Xilence Kapalı Hesap kingmor' Alıntı: tanıştıgımıza memlun oldm Genişletmek için tıkla ... Abi adın , kingmor mu
Kingmortall Üye Xilence' Alıntı: Abi adın , kingmor mu Genişletmek için tıkla ... hayır kardeşim gökhan
Xilence Kapalı Hesap kingmor' Alıntı: hayır kardeşim gökhan Genişletmek için tıkla ... Bende Murat. Memnun Oldum
Kingmortall Üye Xilence' Alıntı: Bende Murat. Memnun Oldum Genişletmek için tıkla ... karaçalı gibi araya neden girdin biliyorum
Xilence' Alıntı: Bende Murat. Memnun Oldum Genişletmek için tıkla ... karaçalı gibi araya neden girdin biliyorum
'Lorelai Üye kingmor' Alıntı: ajdar dinliyorum çikita muz sen napıyosn Genişletmek için tıkla ... Aman Tanrım Seninle konuşuyorum İyi değilim, çok gülüyorum ----------Eklendi @ 22:35:16 ---------- Yazıldı @ 22:34:11 ---------- Necmati' Alıntı: nassınız beyler bayanlar Genişletmek için tıkla ... Ben içmiş gibiyim Sen nasılsın
kingmor' Alıntı: ajdar dinliyorum çikita muz sen napıyosn Genişletmek için tıkla ... Aman Tanrım Seninle konuşuyorum İyi değilim, çok gülüyorum ----------Eklendi @ 22:35:16 ---------- Yazıldı @ 22:34:11 ---------- Necmati' Alıntı: nassınız beyler bayanlar Genişletmek için tıkla ... Ben içmiş gibiyim Sen nasılsın