bişey olmazfazla yemeyin kilo yapar![]()

lütfen buyur Pelin sakatat olmasın herşeye olur sakatatların içinde yalnızca ciğer kabulüm![]()
HATTA yaparkende genelde grencılerımı kullanırımhahayy klasik çğretmen işi önce başlar yapmaya sonra öğrenciye
bı ogretmen olarak ben yapmak zorundayım ama sevmmHATTA yaparkende genelde grencılerımı kullanırım

hahayy klasik çğretmen işi önce başlar yapmaya sonra öğrenciye![]()

hadi bekliyoruz ama resimleri![]()
tamam canım resimler gelsinde yarın gelsin![]()
sız baya ılgılenıyosunuz sanırım mutfaklaevet çok belli oluyor mu hemen
gelır gelır resımden bol bışıy yoksız baya ılgılenıyosunuz sanırım mutfakla

ya mutfağa ya lokantayahay gidi olsada yesek![]()

Garsonnn ,, Bana bir Lahmacun , 1.5 İskender (Tereyaglı) , Ekmek , Çay , Kola , Baklava![]()
bir öğünde yenmez bunların hepsi 
buyur nutellamYaaa iskender![]()

benim şırdan konusuna yaptığım yorumuma baksaydınız keşkede sonra yorum yapsaydınızSizin şırdan konulara yaptığınız yorumlara bakılırsa bende bunlara ıyyyk,iğrenç diyip kusayım mı şuraya ? Tam vejeteryan olmasam da ayda bir kere et yiyorum sadece o da balık etiBunların hepsinin tadına baktım ve hiçbiri iştah açıcı değil.

benim şırdan konusuna yaptığım yorumuma baksaydınız keşkede sonra yorum yapsaydınız![]()
evet konu sahibi ben olunca direkt üzerime alındım hiçbir yemeğe iğrenç demem onlar tahamdır Allah'ın nimetidir ancak sevebilirz yada sevmeyebilirz ben sevmiyorum ne yapayım tadına bile bakamam sadece şırdan değil kelle paça işkembe hayatta hiç yemedim içim almaz ancak bir başkası sevebilir aynı sofrada yiyedebilir afiyetle bunlar farklı şeyler
Sözüm size değildi.Sizi kırdıysam üzgünüm

yiyenlere afiyet olsun...ben almayım...
Not:
ama sakatatın biri hariç hiçbirini yemem (sadece ciğer yiyebilirim ) ve öyle çok lüks gördüğünüz böcek türlerini filanda yemem...
yok artık daha neler asla katılmam çiğköfteler içli köfteler kebaplar mantılar varken şırdancılar grubunda ne işim var
----------Eklendi @ 09:36:21 ---------- Yazıldı @ 09:32:04 ----------
ya Ali askerde senin canın sıkılmış ne yapsam dedin kendininde sevmediği bir yemeği buldun 'Huriş dedi' yakayı ele verdinAferin Hurişimeeeee
canımsın Kız
sonrada herkesin profiline link attın dimi eğlenmek için![]()
ben yokum Mert başkan zaten Ali kesinlikle katılmam asla sana devrediyorum
----------Eklendi @ 10:39:13 ---------- Yazıldı @ 10:21:59 ----------
buyrun beklerim
http://www.maxicep.com/gereksiz-mes...anida-olurum-ascisida-493175.html#post3422334
ne yani sevmediğim yemeyeceğim bir yemeğin başkanlığını yapamam kendi konum olsun istedim ne varki bunda![]()
mert ikili oynama![]()
neyin kararını
Bak Ali hekes her yemeği sevmek zorunda değil tadına bakmak zorundada değil alışma meselesi içinin alma meselesi bu sakatatlar çok uç yemekler hiç birini yiyemem tadına bile bakamam içim almaz![]()
evet konu sahibi ben olunca direkt üzerime alındım hiçbir yemeğe iğrenç demem onlar tahamdır Allah'ın nimetidir ancak sevebilirz yada sevmeyebilirz ben sevmiyorum ne yapayım tadına bile bakamam sadece şırdan değil kelle paça işkembe hayatta hiç yemedim içim almaz ancak bir başkası sevebilir aynı sofrada yiyedebilir afiyetle bunlar farklı şeyler
konuyu açmamım sebebi Ali arkadaşımıza ithafendi çünkü o konuda başkanlıkla ilgili birşeyler yazdı bende buna karşılık bir konu açtım hepsi bu arkadaşım...