5800 Xm mi yoksa İpod Touch + İdarettenlik bir telefon mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Telefon özelliğide var merak etme sen ama wirelessli ortamda olman lazım facetıme programıyla normal bir tleefonla konuşur zgiib konuşabilirsin üstelik görüntü lü
Ancak facetime sadece ipod veya iphone da değil mi yani sadece kendi aralarında konuşabiliyorlar :)

Bir de şöyle bir durum var para bana verilcek 450-500 falan büyük ihtimal.
İstediğin gibi harcayabilirim.İpod almasam da şöyle 50 TL falan mp3 alsam yanında da 5800 a devam etsem de benim işimi görmez mi :S 2 tane cihaz taşımak zor geliyor bana bir elinde touch bir elinde 5800 veya 1100 :D

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Hadi arkadaşlar yoksa şöyle flash bellek tipi mp3ler beni idare eder mi ;?

hoss

hoss

Üye
teknosa x8 cikmis fiyati 499 tl 50 tl de hediye ceki veriyor bi bak derim

Remil_53

Üye
Ancak facetime sadece ipod veya iphone da değil mi yani sadece kendi aralarında konuşabiliyorlar :)

Bir de şöyle bir durum var para bana verilcek 450-500 falan büyük ihtimal.
İstediğin gibi harcayabilirim.İpod almasam da şöyle 50 TL falan mp3 alsam yanında da 5800 a devam etsem de benim işimi görmez mi :S 2 tane cihaz taşımak zor geliyor bana bir elinde touch bir elinde 5800 veya 1100 :D

Al bi tane iPod rahatla.5800 da dursun.5800 ı cebine iPod 'u montunun cebine veya sağ cebine koy.Tak kulağına keyfine bak :oke:

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Al bi tane iPod rahatla.5800 da dursun.5800 ı cebine iPod 'u montunun cebine veya sağ cebine koy.Tak kulağına keyfine bak :oke:

Peki ipodda mp3 kalitesi iyidir di mi ? (Açıkçası o kadar para veresim yok yalan değil çok pahalı gerçekten internet işimi ufak takılmalar ve flash sorunları dışında 5800 görüyor.Müzik biraz kötü gerçi ama o da idare eder. Bu nedenle biraz da mp3e yöneldim.İpod zaten multimedya canavarı

hoss

hoss

Üye
ipod touch 4 nesil aldiktan sonra 5800 sana berbat gelebilir

Remil_53

Üye
Peki ipodda mp3 kalitesi iyidir di mi ? (Açıkçası o kadar para veresim yok yalan değil çok pahalı gerçekten internet işimi ufak takılmalar ve flash sorunları dışında 5800 görüyor.Müzik biraz kötü gerçi ama o da idare eder. Bu nedenle biraz da mp3e yöneldim.İpod zaten multimedya canavarı

Müzik konusunda şüphen olmasın internette hızlı sorun yapmaz.:oke:

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Üşendiğim konuları söyleyim arkadaşlar
1-Otobüste ufak bir mp3 çok iyi işimi görür ipodu kullanmak biraz zor geliyor.
2-Mp3 olunca yanında cebe atarsın telefonla yine oynarsın ama ipoduda atarsın cebe de yani rahat taşınmaz.
3-Fiyatı bayağı bir pahalı.
4-İnternetten zaten çok fazla girmiyorum ama 5800 çok rahat işimi görüyor.(Flash dışında o da çok büyük bir şey değil yani iş adamı değilim ben :) )

hoss

hoss

Üye
bugun media markta inceledim 4.nesil ipod touch u gercekten mukemmel birsey fiyati 579 tl idi

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
bugun media markta inceledim 4.nesil ipod touch u gercekten mukemmel birsey fiyati 579 tl idi

Şu anda 4. nesil ipod touch 8gb bimeksde 539 teknosada 599 tl ama fiyatlar gerçekten pahalı.

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lütfen yardım edin 1aydan kısa bir süre kaldı touchlar süper alet gerçekten yalan yok ama şu itunes dedikleri olay falan bide jb aklıma çok takıldı.Yoksa direkt flashlımp3+5800 iyi mi ? Yada para biriktirip iphone mu ? :D Heralde 2-3 sene sonra alırsma tabi 3g veya 4 alırım :D

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardım edin ya farklı önerilerinize de açığım yani.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Ya şimdi 2 cihaz taşıcaksan al derim fakat kameradaki flash ve arka kapak tartışmaya açık bir konu fazla geliyorsa 3.nesil 8 gb derim 369 tl yani ıpod bir medya oynatıcı 5800 ise telefon karşılaştırmak mantıksız :hmmm:allalla:

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*
mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Ya şimdi 2 cihaz taşıcaksan al derim fakat kameradaki flash ve arka kapak tartışmaya açık bir konu fazla geliyorsa 3.nesil 8 gb derim 369 tl yani ıpod bir medya oynatıcı 5800 ise telefon karşılaştırmak mantıksız :hmmm:allalla:
Ben de onun için zaten tartışmaya açmıştım.Telefoncu da wave modeline baktım samsungun 2. modeli gerçekten çok büyük bir ekrana sahip eğer multitouch ekranı falan da var ama internet desteği nasıl hiç bilmiyorum o konu da ne söylersiniz ? (işletim sistemi bada biraz tereddütte bırakıyor beni :S )

hüseyinyalcin

Üye
5800 elden çıkar hacı c7 al kullan ipod fln salla:oke:

dufy85

dufy85

Üye
bence samsunga hiç girme ve alıcaksan androidli bir telefon al uygulamaları yeter zaten sana

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
bence samsunga hiç girme ve alıcaksan androidli bir telefon al uygulamaları yeter zaten sana

Çoğu kişi android alacaksan güçlü bir modem alacaksın diyor benim bütçe max 800 hadi biraz daha bekleyip 1000 Tl ye kadar zar zor çıkabilirim : S