arkadaşlar milyon dolarlık telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalnızkalp31

yalnızkalp31

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar milyon dolarlık telefon
Milyon dolarlık telefon olur mu?
Salı, 17 Ağustos 2010 01:23

Olmaz demeyin! Pahalı telefonlarıyla ünlü Gresso, olması için her şeyi düşünmüş ve sonucunda milyon dolarlık telefon tasarlamayı başarmış.

Ayrıntıları Okuyun...

Luxor Las Vegas Jackpot adı verilen bu telefonun tasarlanmasındaki amaç pahalılıkta zirveye ulaşmak. Tamamen üst tabakaya hitap eden bu telefonun pahalı olmasındaki sebebi yapıldığı maddelerden kaynaklanıyor. 1 milyon dolarlık bu telefonun özelliklerinden önce ilk dikkatleri yapıldığı maddeler çekiyor. Bulunabilen en pahalı maddelerden oluşmuş bu telefonun yapısında neler var neler… 180 gram saf altınla kaplanmış telefona siyah elmaslarla süslemeler yapılmış.



Telefonun tuşları ise kristal ve safirden yapılmış ve tuşların her bir teki elle işlenmiş. Telefonun arka kısmı ise dış kısımları altın kaplamayla kaplanmış ve bu kaplamanın içine Afrika’da çok ünlü olan 200 yıllık ağaçtan oluşturulan Blackwood (Siyah Ahşap) ile kaplatılmış. Gresso, Luxor Las Vegas Jackpot’dan sadece 3 adet üreteceğini açıkladı ve bu telefondan birini almak isteyip de alamazsınız alternatif olarak siyah elmasları ve safiri olmayan 20 000 dolarlık bir üründe üretileceğinin duyurusunu yaptı.:megafon::megafon::megafon::megafon::ağlarım::ağlarım::ağlarım::naughty::vur:vur:evet::evet::evet:
 


Sandrake

Sandrake

Üye
Buna para değil günahımı bile vermem :P:

 

alovera

Üye
benim 5800 vallaha buna on basar. telefonda flash bile yok. aynı eski ericsson lara benziyor.
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
değer değer. business görünüm bu olsa gerek
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt