Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Starsley

Hoşbulduk, abi hoşbulduk gençler :D Napıyosunuz bakim.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
gerilim önerebılırım sana istersen

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
senin derdin buymuş demekki düzgün film bulamadın izlicek.. bak eğer izlemeysen hayatımda izlediğim en korkunç filmi önereyim...
PARANORMAL ACTİVİTY
hayatımda böyle bir korkuyu hatırlamıyorum:aman2:
evde kimse olmicak varsada senle aynı odada kimse olmasın lambalar kapalı olsun odanın kapısı açık olsun ve kesinlikle filmi orjinal dilinde izle seside açmalısın çünkü duyman gereken bazı sesler kısık tonlarda yemin ediyorum altına etmezsen gel:evet:
zaten sonuna kadar izleyebileceğini sanmıyorum.
NOT: Film gerçek hayatta olabilecek bir konu üzerinden anlatılmış olup sadece bir el kamerasıyla çekilmiştir..
bu dediğim şartları sağlamadan bu filmi izleme izlersen hiçbi anlamı kalmaz hatta çocuk filmine döner ;)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
:D:D

maxirabit

maxirabit

Üye
senin derdin buymuş demekki düzgün film bulamadın izlicek.. bak eğer izlemeysen hayatımda izlediğim en korkunç filmi önereyim...
PARANORMAL ACTİVİTY
hayatımda böyle bir korkuyu hatırlamıyorum:aman2:
evde kimse olmicak varsada senle aynı odada kimse olmasın lambalar kapalı olsun odanın kapısı açık olsun ve kesinlikle filmi orjinal dilinde izle seside açmalısın çünkü duyman gereken bazı sesler kısık tonlarda yemin ediyorum altına etmezsen gel:evet:
zaten sonuna kadar izleyebileceğini sanmıyorum.
NOT: Film gerçek hayatta olabilecek bir konu üzerinden anlatılmış olup sadece bir el kamerasıyla çekilmiştir..
bu dediğim şartları sağmadan bu filmi izleme izlersen hiçbi anlamı kalmaz hatta çocuk filmine döner ;)

1 ve 2 serisini izledim:)
Korku filmlerin de kimse japonların yaptığı filmlerle daha fazla korkutamaz:d:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
koskoca evde tek isen eğer işte o zaman ne demek istediğimi anlarısın bu filmi kaç tane arkaşamıa dediğim koşullarda izlemelerini önerdim izleyenler ertesi gün evde tek başlarına yatamayıp ya beni çağırdılar onlarda kalmam için yada bana yatıya geldiler :evet:

----------Eklendi @ 01:24:03 ---------- Yazıldı @ 01:22:03 ----------

1 ve 2 serisini izledim:)
Korku filmlerin de kimse japonların yaptığı filmlerle daha fazla korkutamaz:d:
kesin dandik koşullarda izledin o yüzden böyle konuşuyosun dikkatini çekerim filmi izlettiğim adamlar korku filmlerinden korkmamalarıyla ünlü şahıslardı ama yıktım fiyakalarını

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
benım favorm bu :D

o verdgn adamın psıkolojısını bozuyo :D

maxirabit

maxirabit

Üye
koskoca evde tek isen eğer işte o zaman ne demek istediğimi anlarısın bu filmi kaç tane arkaşamıa dediğim koşullarda izlemelerini önerdim izleyenler ertesi gün evde tek başlarına yatamayıp ya beni çağırdılar onlarda kalmam için yada bana yatıya geldiler :evet:

Yani sevglin falan olcak kavga ediceksin ona ''PARANORMAL ACTİVİTY'' filmini izleticeksin ozaman bak nasıl barışıyorsun gibi oldu:D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
benım favorm bu :D

o verdgn adamın psıkolojısını bozuyo :D
hmm izlemedim ilk fırsatta izlicem.. şimdi sen paranormali izledinmi yani :D

----------Eklendi @ 01:28:55 ---------- Yazıldı @ 01:27:11 ----------

Yani sevglin falan olcak kavga ediceksin ona ''PARANORMAL ACTİVİTY'' filmini izleticeksin ozaman bak nasıl barışıyorsun gibi oldu:D
çakaaaaLL

Yada yaDa gel aşkım bizde romantik bir aşk filmi izliyelim diceksin soınra paranormali açıcaksın kız yarım saatten sonra senle bütünleşir yemin ediyorum aşkın kralını yaşarsın

maxirabit

maxirabit

Üye
Tek kalıp,korkunun dibine vurduğum zaman oldu ama o da bir kez:D
Evde tektim gittiğim zaman kış'tı etrafta o aylar da fazla kalan yoktu Korku evini izliyordum elektirip gitmişti yusuf olmuştum:D

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
yok izlemedım :D izlesemde cok korkacagımı sanmıyorum :D ama cok ızleyen duydum psıkolojısı bozulan sonradan gerek yok yanı ztn yarı dengesızım :D

maxirabit

maxirabit

Üye
yok izlemedım :D izlesemde cok korkacagımı sanmıyorum :D ama cok ızleyen duydum psıkolojısı bozulan sonradan gerek yok yanı ztn yarı dengesızım :D

Temiz hava+rahatlık=çok rahatlık:D
Dabbe zamanı sinemada kalp krizi geçiren duymuştum.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Tek kalıp,korkunun dibine vurduğum zaman oldu ama o da bir kez:D
Evde tektim gittiğim zaman kış'tı etrafta o aylar da fazla kalan yoktu Korku evini izliyordum elektirip gitmişti yusuf olmuştum:D
bi aralar bi arkadaşımla halkayı izlerken o bizimde başımıza gelmişti yani halka gibi filmde bide o cadı tvden dışarı çıkıp çıkıp duruyo ya fırlama yav bide onun üstüne oldumu vay arkadaş ödüm bçkuma karıştı dedim bizi almaya geliyo kanka

maxirabit

maxirabit

Üye

bi aralar bi arkadaşımla halkayı izlerken o bizimde başımıza gelmişti yani halka gibi filmde bide o cadı tvden dışarı çıkıp çıkıp duruyo ya fırlama yav bide onun üstüne oldumu vay arkadaş ödüm bçkuma karıştı dedim bizi almaya geliyo kanka

Film de oynardınız artık kızla birlikte:d:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ben cıkayım hayırlı geceler size erken uyancam malum Allah'a emanetsınız:bye2:

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
yani bide onu izliyip iyice raydan çıkarsın, sonra etraftakilere sararsın:ehe piskopat tuba:kop:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ben cıkayım hayırlı geceler size erken uyancam malum Allah'a emanetsınız:bye2:
hayırlı geceler sağol allaha emanet:bye2:

----------Eklendi @ 01:39:08 ---------- Yazıldı @ 01:37:08 ----------

o cadıyı alırdım bu sefer amerikan pastasında başrol oynatırdım görürdü şarap çanağını

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Üst Alt