olay şudur
-ana menü
-eksta
-haritalar
-route 66 mağaza (haritanız yoksa buraya girerek türkiye haritasını ücretsiz almanız gerekli birkereye mahsus ama bunu yaparken dikkat edin internet bağlantınız lmalı yoksa yükleyemezsiniz)
-geri tuşu
-navigasyon
(türkiye sür ve yürü olmalı yoksa aynı işlem route 66 mağza sür yürü den türkiye yi indir gene internet bağlantısının olduğunu dikkat edin)
-daha sonra yüklemiş olduğunuz haritaları senkronize edinin haritanın üstüne gelip basın lisans anahtarını tıklayınve bekleyin bu işlemi navigasyon daki harita içinde yapın
öenmli not geri geri basınız ana menüden göstere basın
-gps blgisine tıklayın-sonraya basınonun üzerinde kırmızı uydu noktaları olmalı en az 8 uyduyu görünce kırmızı olur genelde akşama doğru öğleden sonra yönünüzü kuzeye çevirirseniz uyduları yakalaryeşil olduğunda
geri-geri-geri tuşuna basın ve yerinizi görün
hayırlı olsun
yanlız arkadaşlar ben cd den yükleme yapamadım ve böyle çalıştırdım herşey olud ama genede bağlantınız yoksa mutlaka gösterden uyduların kırmızıdan yeşil olduğunu kontrol etmeniz gerekir bu aralar havalar kapalı olduğundan
zorlana bilirsiniz umudunuzu yitirmeden devam edin
bu arada haritalarınız kilitleri açık ise merak etmeyin mutlaka çalışır atrakson yapmayın
navking.com agiriyorum ama harita için ücret istiyor bumu nasıl hallediyorsun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu linkten gps navigator için route 66 yı indirebilirsiniz sonra dosyayı hafıza kartına kopyalayın ben denedim oldu
alın arkadaşlar size samsung s8003 jet için route 66 türkiye haritsı 01.07.2010 güncellemesi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sür ve yürü özelliği nasıl çalıştırılır?
Benim 2 tane proje var. Birisi denerse çok sevinirim, kimse denemezse istanbula gittiğimde kendim deneyeceğim.
sür ve yürü 1 aylık 5 euro,
Lisansı satın almadan önce telefonun tarihini 2021 e ayarlıyoruz. Bunu kredi kartıyla satın alıyoruz. Sonra tarihini 2011 e alıyoruz sanırım lisans 10 sene kullanılabilir. Bu olmazsa
Plan2 : 1 Mart 2011 de aldınız 1 aylık lisansı ve 31 martta bitti. Nisan ayında navigasyon yapmak istiyorsunuz. Telefonun tarihini 2 marta alıyorsunuz ve lisans çalışmaya başlıyor.
Yukarıdan özellikle Plan2 nin uygulanabileceğini düşünüyorum.
arkadaşlar eğer elinizde cd yoksaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu linkten route 66 yı indirebilirsiniz yükle linkine tıklayın okee![]()