Samsung Monte 3G ayarları Lütfen yardım.....

Sponsorlu Bağlantılar

ayz

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte 3G ayarları Lütfen yardım.....
Samsung Monte bir birli 3 gb görüntülü konuşma yapamadım defalarca müşteri hizmetlerini aradım 3G YAZIP 3636 yolladım ama olmuyor.Nasıl yapacam Mütşetiri hiz. aradım bana şebeke ayarlarınten çift mod vaya mts bilmem ne dedi ama onlarıda denedim olmuyor dostlar Yardım

baranselona

baranselona

Üye
hattınızın nedir?
3g ceken bir yerdemisiniz?
3g aktif mi?
internet ayarlaınız yapılı mı?

hiçbir bilgi vermeden sikayet ederek yardım istiyosunuz...

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
Samsung Monte bir birli 3 gb görüntülü konuşma yapamadım defalarca müşteri hizmetlerini aradım 3G YAZIP 3636 yolladım ama olmuyor.Nasıl yapacam Mütşetiri hiz. aradım bana şebeke ayarlarınten çift mod vaya mts bilmem ne dedi ama onlarıda denedim olmuyor dostlar Yardım

*3G şebekesi üzerinden görüntülü görüşma yapabilmek için :
*3G ile alakalı ayarların mevcut olması, (GSM operatörünüze ulaşınız.Kısa mesaj ile halledilebilir.)
*Telefonunuzun bu şebeke modunda çalışıyor olması,
*Son olarakta bulunduğunuz yerde 3G şebekesinin aktif olması.(Her zaman her yerde bu şebekeye erişemeyebilirsiniz.)

*Kısa mesajla gerekli işlemi yaptığınızı varsayıyorum.
*Şimdi şebeke modunu değiştirelim bunun için:
*Telefonun menüsünde sırasıyla Ayarlar>Şebeke Ayarları>Şebeke Modu>Otomatik seçeneğini işretleyin.
*Telefonunuz artık aktif olan yerlerde 3G şebekesini kullanacaktır.(Dikkat!!! otomatik modda 3G şebekesine erişim açık olacağından telefonunuzun şarjı daha kısa sürede bitecektir.3G şebekesine erişimi kapamak için aynı yerde 900/1800 'ü seçin.)

*Geriye sadece birini görüntülü aramak yada bir tarafından aranmak kalıyor.Ne eksik ne fazla hepsi bu kadar.

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
*3G şebekesi üzerinden görüntülü görüşma yapabilmek için :
*3G ile alakalı ayarların mevcut olması, (GSM operatörünüze ulaşınız.Kısa mesaj ile halledilebilir.)
*Telefonunuzun bu şebeke modunda çalışıyor olması,
*Son olarakta bulunduğunuz yerde 3G şebekesinin aktif olması.(Her zaman her yerde bu şebekeye erişemeyebilirsiniz.)

*Kısa mesajla gerekli işlemi yaptığınızı varsayıyorum.
*Şimdi şebeke modunu değiştirelim bunun için:
*Telefonun menüsünde sırasıyla Ayarlar>Şebeke Ayarları>Şebeke Modu>Otomatik seçeneğini işretleyin.
*Telefonunuz artık aktif olan yerlerde 3G şebekesini kullanacaktır.(Dikkat!!! otomatik modda 3G şebekesine erişim açık olacağından telefonunuzun şarjı daha kısa sürede bitecektir.3G şebekesine erişimi kapamak için aynı yerde 900/1800 'ü seçin.)

*Geriye sadece birini görüntülü aramak yada bir tarafından aranmak kalıyor.Ne eksik ne fazla hepsi bu kadar.

Hocam bende avea kullanıyorum ve gecen Qwerty FW sını yukledım ve ayarlarım gıttı tamamen eskıden 3G ceken yerde o AVEA ISP ayarı olmadıgı ıcın sımdı gozukmuyor eskıden sans eserı yıne bu hatayı duzeltmıstım de sımdı duzelmıyor ne yapmam lazım bu AVEA ISP ayarlarını nereden bulabılırım?

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
Hocam bende avea kullanıyorum ve gecen Qwerty FW sını yukledım ve ayarlarım gıttı tamamen eskıden 3G ceken yerde o AVEA ISP ayarı olmadıgı ıcın sımdı gozukmuyor eskıden sans eserı yıne bu hatayı duzeltmıstım de sımdı duzelmıyor ne yapmam lazım bu AVEA ISP ayarlarını nereden bulabılırım?

( 1 ) *#5239870*# kodunu tuşlayın.
( 2 ) Karşınıza gelecek olan menüden Pre-Configuration' ı seçin.
( 3 ) Şimdi de karşınıza operatör kodunun isteneceği bir ekran gelecek.
( 4 ) *#27236*# kodunu bu kısma girin.
( 5 ) Sonraki aşamada çıkacak listeden TUR ' u işaretleyin ve onaylayın.

*Telefonunuz yeniden başlayacaktır.
!!!DİKKAT!!!
Telefonunuzda kayıtlı olan verinin tamamı silinecektir.Bu işlem öncesi verilerinizi yedekleyiniz.

• Beğen
Tepkiler: Yigit315 ve mehmetopuz
mehmetopuz

mehmetopuz

Üye

!!!DİKKAT!!!
Telefonunuzda kayıtlı olan verinin tamamı silinecektir.Bu işlem öncesi verilerinizi yedekleyiniz.

Hocam valla oldu helal olsun ne zamandır cozum arıyodum sımdı 3g cekıyo aktıf olarak baglanıyo sagolasın yaa bunu not ettım bır kenara lazım olur :naughty: eywallah hacı :D

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
Hocam valla oldu helal olsun ne zamandır cozum arıyodum sımdı 3g cekıyo aktıf olarak baglanıyo sagolasın yaa bunu not ettım bır kenara lazım olur :naughty: eywallah hacı :D

Çözüme kavuştuğunuza sevindim.

Yigit315

Yigit315

Üye

!!!DİKKAT!!!

Hoca seni yakından Takip ediyorum.Sen bu konuda Tam bir EHİLsin.:evet:

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
Hoca seni yakından Takip ediyorum.Sen bu konuda Tam bir EHİLsin.:evet:

*Estafirullah, sadece bildiklerimi ve yeni öğrendiklerimi paylaşıyorum.Ne eksik ne fazla.

*Hepimizin birbirimizden öğrenecekleri var.Zaten onun için bu ve bunun gibi forumlarda toplanıyoruz.

*İltifatın için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Yigit315

ufma_21

Üye
sağol kardeş oldu helal olsun walla ama ücretsiz facebooka nasıl girecağam oni bilmiyem

genncoo1

Üye
benimkin de tur yazmiyo aga kor fln var

corc_22

Üye
Aynı sorun bendede var q klavye fw sini yuklemiş servis ve 3g ye ne yaptıysam bağlanmıyor.Söylediklerinizide yaptım yardımcı olsun birisi lütfen

xercanx

xercanx

Üye
Arkadaşlar benimde telefonum firmware yükledikten sonra 3g çalışmaz oldu nasıl çözeceğiz bu işi telefonu 2 ay önce aldım daha zevkini sürmeden bozuldu :)