acil yardım zamanım yok

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
borasezer

borasezer

Üye
    Konu Sahibi
acil yardım zamanım yok
okey dersem 1 haftaya arkadaşım iniltereden iphone 4 32 gb etirecek vodafondan kontratlı alacakmış ve türkiyede vodafon hatlarla kulanabileceğimi söylüyor ben zaten vodafon kullanıyorum sizce vodafon hattımla kullanabilirmiyim yoksa simkilitlimi olur kullanamazmıyım fiyatıda 550 euro fiyatı nasıl iyimi arkadaşlar bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim saygılar...

kemal21

kemal21

Üye
Hayır Türkiye'deki sim kartlarla kullanamazsın o sadece içindeki sim kartla çalısır

borasezer

borasezer

Üye
    Konu Sahibi
Hayır Türkiye'deki sim kartlarla kullanamazsın o sadece içindeki sim kartla çalısır

kemal bey cevap yazdığınız için teşekkürler biraz önce ingilteredeki arkadaşımla face de görüştüm oradaki vodafon bayisine sormuş türkiyedeki vodafon hattı ile kullanabilirmiyim diye onlarda dünyadaki bütün vodafonlu hatlarla kullanabilirsin demişler ama diğer hatları bilemem demişler
içinde kart yok herhalde çünkü ben kutusu açılmamış jelatinli istedim ado tamam dedi

kemal21

kemal21

Üye
Eğer öyle ise ve fiyatı da uygunsa yeni telefonun hayırlı olsun dostum

borasezer

borasezer

Üye
    Konu Sahibi
buradaki vodafon bayilerini arayıp durumu anlattım kimi olmaz diyor kimi ise çalışır diyor ya bir bilen yok mu arkadaşlar
kesin bir cevap verebilecek kişi:off:

demir63

demir63

Üye
ıphone 4g unlock 40 usd...
önemlidir sim kartınızda pin kodu olmasın.....
1. geveysim aparatına sim kartınızı takınız.(kucuk bir parca kesmeniz lazım...)
telefonuzu acin ve ekrana geveysim menusu gelene kadar bekleyiniz.
2. ekrana gelen geveysim menusune evet kabul et deyınız.
15 saniye bekledikten sonra 1xx arayıp baglanmadan kapatınız.
3.10 saniye bekleyıp uçak modunu açınız.
uçak modunda sim hatası verene kadar bekleyınız. hata çıkınca tamam dıyıp.
uçak modunu kapatınız tekrar hata verecektır tamam deyınız
ve şebeke 15 sanıye sonra gelecektır.
HAYIRLI OLSUN..

istanbul
By Demir

borasezer

borasezer

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bu gevey turbo simkart amerikadan at&t çıkışlı kilitli iphone 4 ler için üretildiğini duydum
bana ingiltereden vodafondan kontratlı gelecek tel belki burada vodafon hattımla kullanabilirim ama eğer kullanamazsam
gevey simkart işimi görürmü acaba tüm kilitli iphonları açarmı ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt