Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
Kahve içeyim ben yahu :hmmm
Ya da çıkayım. Yeni kitap aldım. Onu okuyorum. ve kesinlikle tavsiye ediyorum.

Nazım Hikmet - Henüz Vakit Varken Gülüm

Hoşçakalın :bye3:

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
minoo

minoo

Üye
Hahaha :D Kitap her şeydir arkadaşlar :) Hazır bilgisayarım da yok şu aralar. Akşamları bir başlıyorum okumaya, kitabı bitirip kalkıyorum gece 2-3 gibi :ehe

zaza

zaza

Üye
Hahaha :D Kitap her şeydir arkadaşlar :) Hazır bilgisayarım da yok şu aralar. Akşamları bir başlıyorum okumaya, kitabı bitirip kalkıyorum gece 2-3 gibi :ehe

ben daha bu banktan kalkamıyorum ne işim var kitapla zamanında okudum ama çok sıkıcı geliyor o yüzden 1 günde bitirip kurtulmak istiyordum bana göre bir kitap önerin böyle polisiye ama macera dolu farklı bişey olsun yani ortaya karışık bir olaydan öbür olaya gitsin geçenler bitane okudum adamlar bir devlet kurmaya çalışıyor son 2 sayfaya geçtiğim halde devleti kurmayı beceremediler :ehe

----------Eklendi @ 14:27:17 ---------- Yazıldı @ 14:27:00 ----------

:bye2: olacaktı :D Yanlış ifade koymuşum :D

banane :D

minoo

minoo

Üye
Sen polisiyeyi tam adamına sordun ama :D Eğer gerçekten okuyacaksan canilik dolu bir polisiye / gerilim tavsiye edebilirim sana. Ben şu an serinin 5. kitabını okuyorum. Seri şeklinde. 7 kitap. Ama henüz 2'si Türkçe'ye çevrilmedi. Çevrilen son kitabını da bir kaç güne bitiririm.

Tess Gerritsen - Cerrah serisi. Oku mükemmel.
Cerrah, Çırak, Günahkâr, İkiz Bedenler ve Siliniş.. Hepsini okudum. Şu an Siliniş'i okuyorum. Böyle bir kitap görmedim ben :hmmm

zaza

zaza

Üye
Sen polisiyeyi tam adamına sordun ama :D Eğer gerçekten okuyacaksan canilik dolu bir polisiye / gerilim tavsiye edebilirim sana. Ben şu an serinin 5. kitabını okuyorum. Seri şeklinde. 7 kitap. Ama henüz 2'si Türkçe'ye çevrilmedi. Çevrilen son kitabını da bir kaç güne bitiririm.

Tess Gerritsen - Cerrah serisi. Oku mükemmel.
Cerrah, Çırak, Günahkâr, İkiz Bedenler ve Siliniş.. Hepsini okudum. Şu an Siliniş'i okuyorum. Böyle bir kitap görmedim ben :hmmm
kullandıkları yöntemlere pek yabancı değiliz zaten bunu yazanın içinde canilik kesinlikle vardır :ehe

greenmile

greenmile

Üye
selam :)

greenmile

greenmile

Üye
hoşbuldum pınar.Nasılsın?

zaza

zaza

Üye
hoşgeldin murat bey :D