Nokia N8 Nokia Sleeping Ekran

Sponsorlu Bağlantılar

suat1111

suat1111

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Nokia Sleeping Ekran

Tema ayarlarından bunu seçiyoruz hem ön izlemesini görüyoruz dikkat gece ve güntüz animasyonu otomatık değiştiriyor gündüz animasyonunu görmek için ya gündüzü bekleyin yada saati aksamsa gündüze ayarlayın.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: rbg12, smhyvz89 ve SpLeNDidTuRK

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: suat1111
suat1111

suat1111

Üye
    Konu Sahibi
hizmet bişideğil

Uruloki

Uruloki

Üye
suat abi aynısı ekran koruyucular bölümünde var istersen sil

salamsosis

salamsosis

Üye
bilgilendirme de yanlış . gece gündüz modunu programdan kaldırabiliyorsun . saati deiştirmeye gerek yok . sadece gece işareti olan kutuya tıklamak yeterli . o zaman inaktif oluyor.

blackbird48

blackbird48

Üye
emeğine sağlık abi

suat1111

suat1111

Üye
    Konu Sahibi
:naughty:ok

haydaraga81

haydaraga81

Üye

Tema ayarlarından bunu seçiyoruz hem ön izlemesini görüyoruz dikkat gece ve güntüz animasyonu otomatık değiştiriyor gündüz animasyonunu görmek için ya gündüzü bekleyin yada saati aksamsa gündüze ayarlayın.

kardeş ben yükledim ama ekran koruyucu bölümüne öyle bir seçenek gelmedi. bu programı yüklemeden önce başka bir program mı yüklemem gerekiyor???

suat1111

suat1111

Üye
    Konu Sahibi
tema ayarlarında görürsğn

zaferozkan

zaferozkan

Üye
çok hoşuma teşekkür ederim paylaşım için

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Ovi destekli bir uygulama online indirme yapmak ister gönül ancak yapmadığı zaman cihazda aktif olmuyor denendi bunu göz önünde bulundurun İndiren dostların bilgisine ...

suat1111

suat1111

Üye
    Konu Sahibi
bakın anlatıyorum ana ekranda iken alttaki seçim tuşuna basın sonra ayarlar münüsüaqane tıklayın sonra temalara tıklayın ve sonra ekran koruyucuya ve orda görüceksinizki altta sleeping screen var hayırlı olsun

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Suat Abi Ekran koruyucular bölümündeki eklentiyi indirdim ve kurulumda şu hata veriliyor cihazda yükleniyor yükleme ortasında indirme hatası diyip iptal ediliyor yükleme buda aynı şekilde yüksek ihtimal ile ekran koruyucuyu nasıl aktif yapacagımızı bizde biliyoruzda kurulumu bir anlatsa biri daha hayırlı olacak bence ...

Takipçi Satın Al

Üst Alt