Android telefon alacam ama kararsızım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cyanide

cyanide

Üye
    Konu Sahibi
Android telefon alacam ama kararsızım
arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi android telefon alacam fakat aklımda 3 model var samsung galaxy s birincisi ikincisi htc desire üçüncüsü sony ericsson xperia x10 sizce hangisini almalıyım? :allalla:

mc_shekil

mc_shekil

Üye
ben xperia x10 kullanıcısıyım telefondan çok ama çook memnunum..galaksy s ile htc yi bilmediğim için bişey söyleyemiyecem..üçününde özelliklerini bi karşılaştır

cyanide

cyanide

Üye
    Konu Sahibi
üçünün özellikleri hemen hemen aynı gibi görünüyor fakat kullanıcıların yorumlarını almak daha iyi olur diye düşündüm

mc_shekil

mc_shekil

Üye
xperia gerçekten çok mükemmel bi telefon..alırken tereddüt etmiştim acaba çok program yüklendiğinde kasma olurmu? kamerası 8.1 fakat ne kadar iyi ? bi yere düşmeyle perte çıkarmı sağlammı ? vs vs bi sürü soru işareti vardı kafamda ama bütün sorularıma olumlu cevap verdi..dediğim gibi çok memnunum ben..android 2.1 eclair işletim sistemi var fakat bu haziran ayında çıkacak güncellemeyle 2.3.3 gingerbread e yükseltilecek:yuru..bi tek sorunu var o da telefon görüşmesi yaparken karşıdakinin sesi az geliyor..inşallah bu sorunuda haziran ayındaki güncellemeyle çözerler:oke:

KayraBey

KayraBey

Üye
Duruş olarak ericcson ama hiçbirini kullanmadığım için kesin bir şey söyleyemem.Fakat unutma teknolojiye yetişemezsin :)

magic_mirror

Üye
bende s9003 galaxy var manyak bişey tavsiye ederim

hoss

hoss

Üye
bu cihazlar arasında en iyi tercih galaxy s olur :oke:

sacredmagic

Üye
htc bilmiyorum ama se ve samsung deneyimim var... iki cihazlada haşır neşir oldum diyebilirm. Samsung çok renkli süper bi telefon tavsiye ederim. Kullanım amacın eğer sadece oyun foto ve video filan olacaksa galaxy al derim.. Ama yok internet ağırlıklı kullanmak istiyorum ben oyunda olsun yanında filan dersen se tavsiye ederim...
Genel olarak bunları unut iki telefon arasında tercih yaparken şunu düşün... KALİTE
yani kalite olarak se ezici bi farkla önde diyebilrim sana... Kendi deneyimim benim budur... Ama eğer kalite istersen de iphone tercih edebilrsin... Son zamanlarda android yüklenebildiğini duymuştum ... illegal yolla değil tamamen legal olarak diye biliyorum ama bi araştır gene

belferkay

Üye
htc desire bilmiyorum desire hd kullanıcısıyım. Ama bundan yola çıkarak desire tahmin edebiliyorum. Kuzenim xperia x10 kullanıyor ve bence gayet güzel. Aralarında tasarımı en şık olan da xperia x10. Az bir süre elime alma olanağı buldum. inceledim ve gayet yeterli. Ben nedense samsung'a hiç ısınamadım. Galaxy S iyi bir cihaz olmasına rağmen ne bileyim... pek beğenmiyorum. Ancak S2 ile kalbimi çalmaya geliyorlar sanki :)
Ben xperia x10 u tavsiye edebilirim...

silver021

silver021

Üye
Experia x10 un multitouch özelligi yok die biliorum yoksa yanlismi biliorum

sacredmagic

Üye
Multitouch özelliği se xperia x10 da şuan mevcut bi sorun çıkardığına şahit olmadım daha ama kısıtlı alanlarda kullanılıyor oyunlarda tarayıca da filan sorunsuz... Fotoğraflarda filan yok ama yeni güncelleştirme ile multitouch özelliği geniş kapsamda kullanılacak diye biliyorum

alp238

alp238

Üye
bende samsung i9003 kullanıcısıyım çok güzel ne ararsan var bilgisayardan hiç bir farkı yok hd oyunları kasmadan oynatıyor facedeki videoları sorunsuz acıyor mesaj yazmak ayrı bi keyif swpe bir harika özellikleri anlatma bitmez iyi ki almışım

Necmati

Necmati

Üye
Kesinlikle Htc Desire .
fARKI Göreceksin.

cyanide

cyanide

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar tavsiyeleriniz için

mtskrn07

Üye
yaklaşık 2,5 aylık Desire kullanıcısıyım. Telefonun şimdiye kadar duyduğum hiç bir sıkıntısını çok şükür görmedim. Isınma kasma, şarj süresi (Kullanıma bağlı olarak 2-3 gün bir kez 4 gün gördüm :)) gibi problem yaşamadım. Diğer se ve samsungada baktım alacağım zaman ama htc de karar kıldım. hergün yeni birşey keşfetmek heyecanlandırıyor. Bence HTC Desire

• Beğen
Tepkiler: Necmati
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt