Opera Mini v6.0.24093 ( Sanal Klavye Kaldırılmış Hal)

Sponsorlu Bağlantılar

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mini v6.0.24093 ( Sanal Klavye Kaldırılmış Hal)
Opera Mini' nin son sürümüdür.Sanal klavye kaldırılmıştır.

> > >

• Beğen
Tepkiler: tate1905, bulkop, verengul ve 2 diğerleri

baranselona

baranselona

Üye
usta ama facebook a girdiğimde opera mini 4 için yer imi indir diyo ayrıca 5 e göre yavaş bence bu 4 ün editlenmiş hali olabilir:hmmm

teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: SİVASLI APO
SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
    Konu Sahibi
usta ama facebook a girdiğimde opera mini 4 için yer imi indir diyo ayrıca 5 e göre yavaş bence bu 4 ün editlenmiş hali olabilir:hmmm

teşekkürler

Çok fazla sağa sola girmedim, o konuda bişey diyemeyeceğim.Ama uygulama dosyası orjinaldir.Opera'nın kendi sitesinden indirdim.Sadece sanal kalvyeyi kaldırdım.Yani Opera Mini 6 resmi sürümü.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
evet resmi sitesindedevar bu :) yinede saol

TasteKiN

TasteKiN

Üye
Dostum 4shared ile de paylasir mısın

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
teşşekürler yararlı bir paylaşım :)

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
işe yarayabilir :oke:

smthlt

Üye
Teşekkürler

hastroloji

hastroloji

Üye
Tşekkurler gerçekten işime yaradı :)

burak12305

Üye
güzelmiş :)

kadsamuy

Üye
Arkadaslar neden boyle seylerle ugrasıyorsunuz kı telefonda zaten sanal klavye kaldır ozellıgı var ıstedıgınız programda kaldırabılıyor ıstedıgınızde acabılıyorsunuz...

gokhann71

Üye
Ben hat üzerinden internet girişini engellemiştim. wireless ten baglanıyorum ama açılmıyor..

' internete baglanılamıyor. Lütfen ağ ayarlarınızı gözden geçirin' şeklinde yazı cıkıyor. yardımlarınızı bekliyorm..

----------Eklendi @ 20:13:00 ---------- Yazıldı @ 20:10:00 ----------

sanırım hallettim :S saol paylasım için gercekten işime yaradı :)

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar neden boyle seylerle ugrasıyorsunuz kı telefonda zaten sanal klavye kaldır ozellıgı var ıstedıgınız programda kaldırabılıyor ıstedıgınızde acabılıyorsunuz...

Her telefonda var dimi o? peh!

serkanw

Üye
Arkadaşım teşekkürler,daha önce version 5 küsürlüyü kullanıyordum yükledim sankim az daha hızlandı gibi yada psikolojik olarak bana öyle geldi,

ama işimi gördü saolasın.:oke:

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım teşekkürler,daha önce version 5 küsürlüyü kullanıyordum yükledim sankim az daha hızlandı gibi yada psikolojik olarak bana öyle geldi,

ama işimi gördü saolasın.:oke:
Rica ederim.Versiyon 5 ile aralarında hız ve stabilite farkı var mı yok mu ancak teste tabi tutarak görebiliriz.Zira gözle görülür aman aman bir fark yok benim için.Önemli olan Dolfin den katbe kat daha iyi olması.

EyesOnYou

EyesOnYou

Üye
Firmware ümün lanet java bug ı yüzünden bilgisayardan yükleyemiyorumda bi zahmet rar olarak degilde direk jar olarak upload edebilir misin? :)

Üst Alt