Telefonumdan kaldırdığım uygulamalar menü bölümünden kalkıyor fakat apsste indirdiklerim diye gözüküyor ben uygulamaları tamamen telefonumdan kaldırmak istiyorum ( yığın bellekte açtığım yerdende siliyorum) fakat tam olarak gitmiyor bil bilgisi olan varmı ?
--------------- Ekleme ---------------
bada 1.2 ye geçtim spoof uygulamalarını ilk kez deniyorum ve başarısız oldum sizce bu benden mi kaynaklanıyor yoksa 1.2 spoofu engelledimi ?
facebook komşu çiflik oyununu wave 2 de oynuyabilirmiyiz. yani wifi den facebook a gircem ordanda komşu çifliği açıp oynamak istiyorum mümkünmü?
Wawe 2 ye nasıl oyun yüklerim ayrıntılı açıklayabilirmsiniz.Spoof işe yaramıyor...

Araştırlamlarıma göre Spoof yada buna benzer bir yöntemle korsan olarak yükleme yapmak imkansız. Hem yabancı forumlar hemde turk forumlarında yaptığım araştırma bu sonuca varmama neden oldu..
Maxicep'i takip edersek mutlaka güncel olaylardan haberımız olacaktır zaten. Burad aolan herşey yabancı forumlarda da vAR.
![]()

YA şu sorunumu çözen kimse çıkmadı bugüne kadar. Wave telefonumda mail adresimi telefona entegre etmek istiyorum.Hotmail adresimde hiçbir sorun yok maillerimi alabiliyorum ama windowslive adresimi entegre etmek istediğimde geçersiz kulanıcı adı veya şifre diyor.Hayır kesinlikle doğru yazıyorum.Ya şu sorunumu çözecek bir babayiğit var mı?![]()
Anlaşılan yok

beyler ben wave 2 kullanıorum oyunlarda kasma oluor fazla olmasada neyden kaynaklanıor olabılır sızce?

xjıd versiyonu spoof oluyormu ?
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi vakitler diliyorum.Benim s8500 wave ile ilgili fazlasıyla can sıkıcı bi durumum var yardımcı olcağınızı temenni ediyorum.Telefon yurtdışından hediye geldi pasaporta kayıtlı felan.Dolayısıyla içindeki yazılımda orada atılmış.ancak ben bir türlü telefonu 1.2 ye çıkaramdım Kies güncellenemz diyor.Forumlarda paralel ithalt gibi bazı şeyler okumuşdum çözümü de multiloaderle çözmüşler ancak ben resmi olarak halletmek istiyorum.Acaba gerekli olan türkçe yazılımı kiesden nasıl yükleyebilirim.Yazılım sürümü s8500xxjf4KOR