Samsung S8500 Wave, S8530 Wave II Soru-Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

eaagent

eaagent

Üye
Telefonda arada bi takılma oluyor takılma değilde telefon donuyor öle bi süre neye bassam işlemiyor 1 ghz 512 mb ram var nedr bu taklmanın sebebi?

wpp_00

Üye
1.2ye geçince internet ayarı gitti. vodafoneu tekrar kurduğumda online oyunlara giremiyorum. bilen biri yardımcı olabilir mi. vodafone live vodafone gprs falan hiç birinde olmuyor.

osman83

Üye
Telefonumdan kaldırdığım uygulamalar menü bölümünden kalkıyor fakat apsste indirdiklerim diye gözüküyor ben uygulamaları tamamen telefonumdan kaldırmak istiyorum ( yığın bellekte açtığım yerdende siliyorum) fakat tam olarak gitmiyor bil bilgisi olan varmı ?

--------------- Ekleme ---------------

bada 1.2 ye geçtim spoof uygulamalarını ilk kez deniyorum ve başarısız oldum sizce bu benden mi kaynaklanıyor yoksa 1.2 spoofu engelledimi ?

vistada

Üye
Arkadaşlar gangstar oyununu nerden bulabilirim nolur biri yardım etsin ya.

pcwolf

pcwolf

Üye
Boşuna sormayın arkadaşlar cevap veren yok güya yardım başlığı açılıyo, en iyisi gidip telefonu denemek

hozcanak

Üye
facebook komşu çiflik oyununu wave 2 de oynuyabilirmiyiz. yani wifi den facebook a gircem ordanda komşu çifliği açıp oynamak istiyorum mümkünmü?

mvelten

mvelten

Üye
Telefonumdan kaldırdığım uygulamalar menü bölümünden kalkıyor fakat apsste indirdiklerim diye gözüküyor ben uygulamaları tamamen telefonumdan kaldırmak istiyorum ( yığın bellekte açtığım yerdende siliyorum) fakat tam olarak gitmiyor bil bilgisi olan varmı ?

--------------- Ekleme ---------------

bada 1.2 ye geçtim spoof uygulamalarını ilk kez deniyorum ve başarısız oldum sizce bu benden mi kaynaklanıyor yoksa 1.2 spoofu engelledimi ?

silince gitmeme problemi herkeste var belki format atarak geçebilir ama tam emin değilim

1.2 de spoof burada deneyebilirsiniz bazıları çalıştıramamış bazıları çalıştırmış
http://www.maxicep.com/bada-os/bada...vs-vs-spoof-yapmaa-bedava-yukleme-433174.html

ceycey111

ceycey111

Üye
facebook komşu çiflik oyununu wave 2 de oynuyabilirmiyiz. yani wifi den facebook a gircem ordanda komşu çifliği açıp oynamak istiyorum mümkünmü?

Mümkün diil kardeşim flash 10 üstü gerekir wavelerde 9

carfeng

carfeng

Üye
Wawe 2 ye nasıl oyun yüklerim ayrıntılı açıklayabilirmsiniz.Spoof işe yaramıyor...

akdenizx

akdenizx

Üye
Wawe 2 ye nasıl oyun yüklerim ayrıntılı açıklayabilirmsiniz.Spoof işe yaramıyor...

Araştırlamlarıma göre Spoof yada buna benzer bir yöntemle korsan olarak yükleme yapmak imkansız. Hem yabancı forumlar hemde turk forumlarında yaptığım araştırma bu sonuca varmama neden oldu..
Maxicep'i takip edersek mutlaka güncel olaylardan haberımız olacaktır zaten. Burad aolan herşey yabancı forumlarda da vAR.
:sarıl:

carfeng

carfeng

Üye
Araştırlamlarıma göre Spoof yada buna benzer bir yöntemle korsan olarak yükleme yapmak imkansız. Hem yabancı forumlar hemde turk forumlarında yaptığım araştırma bu sonuca varmama neden oldu..
Maxicep'i takip edersek mutlaka güncel olaylardan haberımız olacaktır zaten. Burad aolan herşey yabancı forumlarda da vAR.
:sarıl:

Evet yapabiliceğimiz birşey yok,teşekkür ederim

albatras

albatras

Üye
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi vakitler diliyorum.Benim s8500 wave ile ilgili fazlasıyla can sıkıcı bi durumum var yardımcı olcağınızı temenni ediyorum.Telefon yurtdışından hediye geldi pasaporta kayıtlı felan.Dolayısıyla içindeki yazılımda orada atılmış.ancak ben bir türlü telefonu 1.2 ye çıkaramdım Kies güncellenemz diyor.Forumlarda paralel ithalt gibi bazı şeyler okumuşdum çözümü de multiloaderle çözmüşler ancak ben resmi olarak halletmek istiyorum.Acaba gerekli olan türkçe yazılımı kiesden nasıl yükleyebilirim.Yazılım sürümü s8500xxjf4KOR

X-7

X-7

Üye
YA şu sorunumu çözen kimse çıkmadı bugüne kadar. Wave telefonumda mail adresimi telefona entegre etmek istiyorum.Hotmail adresimde hiçbir sorun yok maillerimi alabiliyorum ama windowslive adresimi entegre etmek istediğimde geçersiz kulanıcı adı veya şifre diyor.Hayır kesinlikle doğru yazıyorum.Ya şu sorunumu çözecek bir babayiğit var mı? :off:

MEYANI

Üye
arkadaslar 8500 iyaklasik 9 aydir memnuniyetle kullaniyorum hic bir sorun cikmadi. sadece son zamanlarda apps den uygulama veya oyun indirmeye calistigimda versiyonunuz eski uyarisi yapiyor. ben yazilimi hic yukseltmeden kullandim bu gune kadar. kurulu olan surum bada 1.0 10060 11331 LIS8500 XEJF2 bu surumu yukseltmek icin ne yapmam gerekir bilgi verirmisiniz, surum yukseltirken dil paketide degistirilebilirmi?
tesekkurler.

celibone

Üye
merhaba..
Samsung S8500 Wave kullanıcısıyım.. facebook' a bağlanmak istediğim sırada "FACEBOOK SUNUSU STABİL" değil diye bir uyarı alıyorum.. ne yapmam gerekiyor?

X-7

X-7

Üye
YA şu sorunumu çözen kimse çıkmadı bugüne kadar. Wave telefonumda mail adresimi telefona entegre etmek istiyorum.Hotmail adresimde hiçbir sorun yok maillerimi alabiliyorum ama windowslive adresimi entegre etmek istediğimde geçersiz kulanıcı adı veya şifre diyor.Hayır kesinlikle doğru yazıyorum.Ya şu sorunumu çözecek bir babayiğit var mı? :off:

Anlaşılan yok

----------Eklendi @ 10:06:44 ---------- Yazıldı @ 09:55:38 ----------

tamam yaptım en sonunda.Nasıl yaptığımı bilmiyorum amaoldu.Bidaha yap deseniz yapamam :heyo:

slayerseko

Üye
xjıd versiyonu spoof oluyormu ?

mehca33

mehca33

Üye
beyler ben wave 2 kullanıorum oyunlarda kasma oluor fazla olmasada neyden kaynaklanıor olabılır sızce?

mevlutcan

Üye
beyler ben wave 2 kullanıorum oyunlarda kasma oluor fazla olmasada neyden kaynaklanıor olabılır sızce?

mehca33 arka planda widget, açık bir program kalmadığını kontrol ediyor musun?
telefona arada sırada restart at, eğer yine kasma oluyorsa oyuna başlamadan önce tuşlar'ı aç ve *#8740# yi tuşla ve CP Uart Mode'a geç.
işin bitince aynısını yapıp AP Uart mode'a geçmeyi unutma:)

----------Eklendi @ 22:27:45 ---------- Yazıldı @ 22:26:44 ----------

xjıd versiyonu spoof oluyormu ?

Spoof olayı yanılmıyorsam henüz çıkmadı ama alternatif yöntemler mevcut olduğunu duydum. forumlardan araştırma yapmanı öneririm.

akdenizx

akdenizx

Üye
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi vakitler diliyorum.Benim s8500 wave ile ilgili fazlasıyla can sıkıcı bi durumum var yardımcı olcağınızı temenni ediyorum.Telefon yurtdışından hediye geldi pasaporta kayıtlı felan.Dolayısıyla içindeki yazılımda orada atılmış.ancak ben bir türlü telefonu 1.2 ye çıkaramdım Kies güncellenemz diyor.Forumlarda paralel ithalt gibi bazı şeyler okumuşdum çözümü de multiloaderle çözmüşler ancak ben resmi olarak halletmek istiyorum.Acaba gerekli olan türkçe yazılımı kiesden nasıl yükleyebilirim.Yazılım sürümü s8500xxjf4KOR

Telefonuzu Falshlamanız gerekmekte. Orjinal Türkçe Firmware'yi bulup onunla flashladığınızda herhangi bir sıkıntı olmaz. Flashlama yapıldıktan sonra artık Kies üzerinden 'de güncelleme çıkarsa yükleyebilirsiniz. Bunun haricinde yapabileceğiniz pek fazla birşey yok. Nokia olsa ülke kodunu değiştirip daha sonra kendi programından güncelleme yapabilirsiniz ancak Samsung'da öyle bir durum söz konusu değil (ben öyle biliyorum) :oke:

Üst Alt