5800 flash video izleyemeyenler dikkat

Sponsorlu Bağlantılar

C@RPe_DieM5484

C@RPe_DieM5484

Üye
arkadaslar skyfire diyosunuz güzel diyosunuz da ne kadar yukledım se skydıreyı bı türlü çalıştıramadım
kuruyorum herşey güzel yükleniyo ama bi türlü bi siteye bağlanamıyorum nedir problem yardımcı olurmusunuz

mm_mm

mm_mm

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar skyfire diyosunuz güzel diyosunuz da ne kadar yukledım se skydıreyı bı türlü çalıştıramadım
kuruyorum herşey güzel yükleniyo ama bi türlü bi siteye bağlanamıyorum nedir problem yardımcı olurmusunuz
KARULUMDAN SONRA sol altta accept yazanı tıkla bekle bağlantını büyük ihtimal wireless ile yapıyorsun bağlantını bul devamı basit
alt solda menü tıkla url nı yaz bağlan aslında basit senin yaşadığın problemin aynını bende yaşadım (: halletiğinde yaz buraya

666kaos

666kaos

Üye
sacma anlatım cok sacma

aydeli

Üye
arkadaşlar boş verin uğraşmaya değmez en güzeli skyfire istediğiniz her şeyi yapabiliyorsunuz bu programla flash player 9 artık ne zaman çıkarsa o zaman tele yükleriz skyfire var nede olsa her tele lazım bu program

pojon

pojon

Üye
ya aga bunn dreq indrme
çubuğu yoqmu bsurı waktımı aldı :d

diyablo58

Üye
müjde arkadaşlar ben sorunu çözdüm artık bilgisayara bile ihtiyacınız olmayacak wifi olan her yerden aynı pc ile bağlanır gibi nete girmek haberlere bakmak youtube facede video ve resimlere bakıp izleyip paylaşıp yorum yapabilirsiniz kısaca pc de ne yapıyorsanız aynını 5800 dada yapabilirsiniz önce flash lite 3.1 i kurun ( bu sitede mevcut bula bilirsiniz :D) sonra skyfire nin sitesine telefonunuzla girin ordan kendi telefonunuz dokunmati mi değil mi diye ingilizce bi yazı çıkıyor orda ilk seçenege tıklayın sonra o indirsin kursun sonra telefonunuzu kapatıp yeniden açın şimdiden kolay gelsin :D umarım yardımcı olmuşumdur :))

mm_mm

mm_mm

Üye
    Konu Sahibi
müjde arkadaşlar ben sorunu çözdüm artık bilgisayara bile ihtiyacınız olmayacak wifi olan her yerden aynı pc ile bağlanır gibi nete girmek haberlere bakmak youtube facede video ve resimlere bakıp izleyip paylaşıp yorum yapabilirsiniz kısaca pc de ne yapıyorsanız aynını 5800 dada yapabilirsiniz önce flash lite 3.1 i kurun ( bu sitede mevcut bula bilirsiniz :D) sonra skyfire nin sitesine telefonunuzla girin ordan kendi telefonunuz dokunmati mi değil mi diye ingilizce bi yazı çıkıyor orda ilk seçenege tıklayın sonra o indirsin kursun sonra telefonunuzu kapatıp yeniden açın şimdiden kolay gelsin :D umarım yardımcı olmuşumdur :))
skyfire varsa zaten flash'a gerek yok dostum biz skyfire süz yöntemler arıyoruz onuda dünyada yapabilen yok nokia da dail buna skyfire çok yavaş çalıştığından ben onu sevmıyorum

erdem__17

Üye
nerden ınecek bu

Mevluttt

Üye
tesekkurler

gunesin.oglu

gunesin.oglu

Üye
microsoft silverligth programını yükledim facede bazı videoları açıyor ama flashlı videolarda yine sorun var....

mervannnn

Üye
facebook slayt gösterisi gibi oluo ama skyfire da yeni bişeyy bulmak lazmm iphone facebookvideo çıkarmış müthiş bşey. keşke n97 yerine iphone alsaydım =(

fatih eroğlu

fatih eroğlu

Üye
bu skyfire nasıl yükleniyor

djozkan

Üye
tesekkur ederım

SilentOne

SilentOne

Üye
deneyen varmı yyah

seyfo_enkaz

Üye
video izlediğin siteleri yazsanda bizde o sitelerde denesek???

Üst Alt