12 Nisanı Bekleyin Yeni Özellikler Geliyor !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
12 Nisanı Bekleyin Yeni Özellikler Geliyor !!!
arkadaşlar 12 nisanda akıllı telefonlarda yeni değişiklikler olacak nokia bombayı patlatacak gibi.
Nokia, "Symbian öldü" diyenlere nispet yapıyor: 12 Nisan'da yeni Symbian bombaları patlayacak!
Microsoft ve Nokia'nın anlaşmasından sonra, Nokia telefonlarının Windows Phone 7 kullanacağı biliniyordu. Asıl bilinmeyen ve merak edilen ise Nokia'nın işletim sistemi Symbian'ın başına neler geleceğiydi.

Nokia, 12 Nisan'da Symbian'la ilgili bir basın toplantısı ve konferans yapacağını duyurdu. Yayınladıkları ilanda Nokia; "Symbian akıllı telefonlardaki yenilikleri keşfedin" yazıyor ve 12 Nisan tarihini gösteriyor. Bunun dışında Symbian'la ilgili açıklanacak olan bilgiler hakkında herhangi bir ipucu verilmezken, yeni bir güncellemeyle beraber gelebilecek olan özelliklerin açıklanabileceği konuşulanlar arasında.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392

mcmfi

Üye
inşaallah hayırlı olur

''zeus''

''zeus''

Üye
yeni güncelleme 5800 için de olabilirmi ki ? . . . bilginiz varmı ? . . .

SilentOne

SilentOne

Üye
inş. hayırlı olur ama artık 5800 ı görmezler c5-03 gibi symbian teller varken

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
inş. hayırlı olur ama artık 5800 ı görmezler c5-03 gibi symbian teller varken

kardeş 5800 görmese ne olur c5-03 zaten 5800 portlanabiliniyor hem phnt yeni port süprizi yaptı bu ay içinde artık ya güzel şeyler olacak yada avucumuza yalayacağız.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
İnşaLLah GüzeL ŞeyLer YaparLar SabırsızLıkLa BekLiyorum...:aha:

• Beğen
Tepkiler: ''zeus''
KELGER

KELGER

Üye
kardeş bu akıllı telefonların içine n97 32 gb da giriyor mu?

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
kardeş bu akıllı telefonların içine n97 32 gb da giriyor mu?

evet giriyor

5800 ı görmeyeceklerde neyi görücekler nokia aldığı maillerin yarısını 5800 için almış durumda :d:

symbian diye geçiyosa tüm telefonlar için genel bikaç bişi yaparlar :oke:

• Beğen
Tepkiler: ''zeus'' ve syanr
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
evet giriyor

5800 ı görmeyeceklerde neyi görücekler nokia aldığı maillerin yarısını 5800 için almış durumda :d:

symbian diye geçiyosa tüm telefonlar için genel bikaç bişi yaparlar :oke:
ya ne yeni özellik istiyoruz ne stabiilite istiyoruz sadece flash player istiyorum ama bence bu güncelleme symbian 3 cihazları için olacak gibime geliyor ah nokia inşallah 5800 da görürsün koy bi flash player bak 5800 bi o kadar daha satmadımı aha bende burdayım...

• Beğen
-efşan

-efşan

Üye
hadi hayırlısı bakalım yeniliklere

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
Telefon şirketleri yeni bir yazılım uzerınde calısyo. Hacklen we fw si dgstırılen telefonla nete baglanıldgı an hberleri olacak

• Beğen
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi

Nusirvan

Üye
tek istedigim nokia n97 assasins creed altairsi calıstırması n8 ve iphonedeki gibi

giray38

giray38

Üye
grafik hizlandirma destegi istiyoruz be kardesm adam gibi oyun oynamak icin ama sanmiyorum s60 i gormezler yenilikler s^3 icin olur

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
grafik hizlandirma destegi istiyoruz be kardesm adam gibi oyun oynamak icin ama sanmiyorum s60 i gormezler yenilikler s^3 icin olur

bencede ama sadece symbian 3 ler için bi yazı göremedin o yüzden azda olsa ümidim var :allalla:

zaza

zaza

Üye
zaten bizim en büyük sorunumuz flash onu gidermesi demek şirketin bir anda rakiplerini geçmesi demek 12 nisanda istediğim şeyler olmazsa direk androide geçicem :)

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
zaten bizim en büyük sorunumuz flash onu gidermesi demek şirketin bir anda rakiplerini geçmesi demek 12 nisanda istediğim şeyler olmazsa direk androide geçicem :)

eğer symbian 3 kullanmıyosan bence fazla ümit bekleme :ağlarım:

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
eğer symbian 3 kullanmıyosan bence fazla ümit bekleme :ağlarım:

ne alaka ya windows 7 çıktı diye windows vistaya güncellemeler çıkmıyomu xp dahi elden bırakılmadı o kadar ümitsiz olmayın s60v5 i de görürler. :yuru

• Beğen
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
ne alaka ya windows 7 çıktı diye windows vistaya güncellemeler çıkmıyomu xp dahi elden bırakılmadı o kadar ümitsiz olmayın s60v5 i de görürler. :yuru

alp kardeş ben çok umutsuzum nokiadan hayır gelmeyecek gibi bence ama inşallah olur tek derdim flash player :bigstar:

Üst Alt