3. Kez editim: Symbian Anna duyuruldu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresinde resimleri de var![]()
verdiğin linkten bişi çıkmıyor

Nokia yine Symbian dedi!
Nokia'dan Symbian için yeni uygulama!
Nokia Symbian'ı çöpe atamıyor: Öldü denilen işletim sistemi için Nokia'nın son sürprizi burada...
Gelecekteki telefonlarında Windows Phone 7 kullanmaya karar veren Nokia, Internet tarayıcısından Symbian ceplere resim veya bağlantı göndermeye yarayan bir uygulama yayınladı.
Drop adındaki uygulama 3. sürüm Symbian ve S60 telefonların 5. yayımlarında kullanılabilecek. Tarayıcıya yüklenmesi gereken eklenti iseFirefox 3.6 ve 4.0, Chrome 10 için sunuluyor.
Kullanıcılar, uygulama ile telefonun giriş ekranını değiştirebilecek, telefonlarına bir bağlantı veya resim gönderebilecek. Telefona bağlantı gönderme işlevi, Android telefonlarda 'Chrome to Phone' eklentisi ile yapılabiliyordu.
Şirketin blog gönderisine göre Drop'a zaman içinde yeni özellikler de eklenecek.
Kaynak: Veteknoloji.Com
ya ne yeni özellik istiyoruz ne stabiilite istiyoruz sadece flash player istiyorum ama bence bu güncelleme symbian 3 cihazları için olacak gibime geliyor ah nokia inşallah 5800 da görürsün koy bi flash player bak 5800 bi o kadar daha satmadımı aha bende burdayım...
arkadaslar fw için o oldu bunu yaptım , bunu onardım diyolarda , kimse daha izlesene.com dan video izleyemiyor yada dizi izleme sitelerinden..
bence hiç değil buda gelişmemi sanki web browserin geliştirilmesine flash litenin yükseltilmesine yenilik derim benen azından bu da güzel bir gelişme