12 Nisanı Bekleyin Yeni Özellikler Geliyor !!!

Sponsorlu Bağlantılar

TATOO56

Üye
bugun 12 bi tık yok xd

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen ama saaat 2 yada 3de başlar açıklamaya

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
bende bugün beklemiyorum ama 2-3 gün içinde belli olur

----------Eklendi @ 14:20:02 ---------- Yazıldı @ 13:05:29 ----------

arkadaşlar malesef s60v5 ler için bişey söylemediler sadece symbian 3 ler için yeni PR2 güncellemesini söyledirler tühhh nokiaa...:off:

• Beğen
Tepkiler: ''zeus''
Del Rey

Del Rey

Üye
C5-03 için v12 veya v13 güncellemesi olabilir hadi hayırlısı :oke:

----------Eklendi @ 16:33:39 ---------- Yazıldı @ 16:30:52 ----------

Bu muydu yani afiş? Yandaki "Not an event" yazısını görmedin mi? Kısaca elle tutulur birşey olmayacak, ama önemli kararlar alınacak.

c7q7

c7q7

Üye
5800'cılara bişey yok mu?

Del Rey

Del Rey

Üye
3. Kez editim: Symbian Anna duyuruldu :) adresinde resimleri de var ;)

Del Rey

Del Rey

Üye
Hım. Blogger orası sanırım ondandır vtunnel ile falan girmeye çalış.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
ben size demedimmi s60v5 lere bişey yok diye unutun artık s60v5 devri bitti nokia 5800 x6 5230 n97 modellerine büyük ayıp etti...

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Nokia yine Symbian dedi!

Nokia'dan Symbian için yeni uygulama!

Nokia Symbian'ı çöpe atamıyor: Öldü denilen işletim sistemi için Nokia'nın son sürprizi burada...

Gelecekteki telefonlarında Windows Phone 7 kullanmaya karar veren Nokia, Internet tarayıcısından Symbian ceplere resim veya bağlantı göndermeye yarayan bir uygulama yayınladı.

Drop adındaki uygulama 3. sürüm Symbian ve S60 telefonların 5. yayımlarında kullanılabilecek. Tarayıcıya yüklenmesi gereken eklenti iseFirefox 3.6 ve 4.0, Chrome 10 için sunuluyor.

Kullanıcılar, uygulama ile telefonun giriş ekranını değiştirebilecek, telefonlarına bir bağlantı veya resim gönderebilecek. Telefona bağlantı gönderme işlevi, Android telefonlarda 'Chrome to Phone' eklentisi ile yapılabiliyordu.

Şirketin blog gönderisine göre Drop'a zaman içinde yeni özellikler de eklenecek.

Kaynak: Veteknoloji.Com

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Nokia yine Symbian dedi!

Nokia'dan Symbian için yeni uygulama!

Nokia Symbian'ı çöpe atamıyor: Öldü denilen işletim sistemi için Nokia'nın son sürprizi burada...

Gelecekteki telefonlarında Windows Phone 7 kullanmaya karar veren Nokia, Internet tarayıcısından Symbian ceplere resim veya bağlantı göndermeye yarayan bir uygulama yayınladı.

Drop adındaki uygulama 3. sürüm Symbian ve S60 telefonların 5. yayımlarında kullanılabilecek. Tarayıcıya yüklenmesi gereken eklenti iseFirefox 3.6 ve 4.0, Chrome 10 için sunuluyor.

Kullanıcılar, uygulama ile telefonun giriş ekranını değiştirebilecek, telefonlarına bir bağlantı veya resim gönderebilecek. Telefona bağlantı gönderme işlevi, Android telefonlarda 'Chrome to Phone' eklentisi ile yapılabiliyordu.

Şirketin blog gönderisine göre Drop'a zaman içinde yeni özellikler de eklenecek.

Kaynak: Veteknoloji.Com

ee gelse ne olur flash desteği olmadıktan sonra at çöpe gitsin

general-84

general-84

Üye
sabır sabır nereye kadar ?
5800 için nokia yazmıyorsa, işten anlayan yazılımcılar yazsın eksik olan yazılımları. zamanında 6600 ve benzeri telefonlarla neler neler yaptık, 5800 o telefonlara göre bilgisayardan farksız , ama o telefonlarla yaptıklarımızın yarısı oluyor ancak... :hmmm

oleytoo

oleytoo

Üye
n97 için bişi yok mu şimdi

_reflex_

_reflex_

Üye
ya ne yeni özellik istiyoruz ne stabiilite istiyoruz sadece flash player istiyorum ama bence bu güncelleme symbian 3 cihazları için olacak gibime geliyor ah nokia inşallah 5800 da görürsün koy bi flash player bak 5800 bi o kadar daha satmadımı aha bende burdayım...

haklısın paşa ya. bütün sistemler gelişti biz hala netten video izleyecez diye cırpınalım :) arkadaslar fw için o oldu bunu yaptım , bunu onardım diyolarda , kimse daha izlesene.com dan video izleyemiyor yada dizi izleme sitelerinden..:nono:

SilentOne

SilentOne

Üye
en azından bu da güzel bir gelişme

ata54unal

Üye
bencede pek güsel değıl ama belkı bıseyler daha cıkartabılırler nokıa nın ayarı bellı olmuyokı
bu arada Drop uygulamasını burdan ındırebılırsınız

flexi2

Üye
ya bi flash yazılsın artık video izlemek istiyorum ben ya yoksa satıp galaxy ace fln alıcam bu ne ya bekle bekle geliceği yok bunun.

''zeus''

''zeus''

Üye
arkadaşlar kısacası avcumuzu yaladık . . . noki varya akılsız . . . biz napalım yani . . . lanet olsun...:vur:vur:vur ama 6 ayda bir yeni yazılım çıkıyor merak etmeyin . . . nokia ya sordum da dün . . .

Üst Alt