Samsung Monte Widget Yapımı

Sponsorlu Bağlantılar

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte Widget Yapımı
Öncelikle bunu bir arkadaşımız Samsung Wave için yayınlamıştı bende denedim ve montede de oldu.(akdenizx) arkdaşımızdan alıntıdır...Ben sadece biraz daha düzenleyip paylaştım...

Samsung Monte Widget Yapım Aracı (LinkWidgetCreator 1.1)

Sevgili arkadaşlar, yabancı forum ve portal sayfalarında dolaşırken karşılaştığım çok başarılı bir aracı sizlerle paylaşmak istiyorum. Daha önceden paylaşıldıysa kusura bakmayın.

Aşağıda linkini verdiğim ve resimlerde de gördüğünüz ufak program sayesinde samsung monte telefonlarımıza widget yapabiliyoruz. Widgetler sadece link destekliyor. Bu nasıl oluyor diyenlere açıklayayım:

Program sayesinde gayet şık ikonlu ve masaüstü resmi olan bir widget yapabiliyoruz. Widgetimize tıklayınca bir internet sitesine yönlendirme yapabiliyoruz. Aşağıda gördüğünüz resimde, ben facebook 0’ya link verdim ve telefonumun ana ekranında ikona tıklayarak direkt facebook 0 adresine gidebiliyorum. Bu sayede ana menüde uzun uzun dolaşmaya gerek kalmadan internet tarayıcım uzantılı olarak açılıyor ve çok kullanışlı oluyor. Sizler’ de kendinize göre sık kullanıldığınız internet adreslerini widget olarak yaparsanız telefonumuzun ana ekranında kolayca istediğiniz internet sitesine giriş yapabilirsiniz. Programın kullanımı oldukça basit. Yapamayanlar için aşağıdaki resim üzerinde ‘de anlattım. Hepinize kolay gelsin.

Unutmadan ; yaptığınız widget'i telefonunuza bluetooth yada usb kablosu ile atın ve üzerine tıklayın. telefon otomatik olarak kuracaktır.

--KURULUM--​

Öncelikle widgetin adını yazın sonra widgetin url'sini yazın daha sonra 3. ve 4. kutucuklarada widgetin iconunu atın ve create widget'e basın masaüstüne çıkartın.Sonra bir klasör açıp çıkardığınız iki tane dosyayı(Biri .wgt diğeri .html) klasörün içine atın ve telefona atıp install.html'ye girin install widget dediğinizde ise widgtetiniz kurulmuştur.İkon bulamıyorsanız site ikonlar .PNG uzantılı olmalıdır

--PROGRAM EKRAN GÖRÜNTÜSÜ--​

--LİNK--

Teşekkür etmeyi unutmayın!!

• Beğen
Tepkiler: 06emrullah06, guljcan ve Pianist07

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
Gayet guzel bır sey gercekten bende kullanıyorum ve ıstedıgım lınklerı dırek olarak wıdget yapıyorum da seyı soracaktım bu opera yı bolt u snaptu yu felan wıdget olarak ekleyebılme ımkanımız var mıdır acaba?

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
hayır onu daha hiçbir yerde görmedim

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
Vallahı ben seyı gordum ve hatta kullandım denk gelmıstı de mesela mesaj kısayol olarak wıdget yapmıs adam ve dırek wıdget a basınca ılk once tarayıcı daha sonra tarayıcının o url kısmınada mesajın uzantısını yanı oldugu yerı yazmıs ve dırek mesaja gırıyordu yanı :D dedım acaba bence olabılır yarın telefonum gelsın ılk ısım bunun ustunde calısmak olucak

*Emre95

*Emre95

Üye
yaptığımız widgeti nereye atıcaz aceba ?

----------Eklendi @ 22:03:48 ---------- Yazıldı @ 21:57:49 ----------

tamam anladm teşekkürler :D

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
Vallahı ben seyı gordum ve hatta kullandım denk gelmıstı de mesela mesaj kısayol olarak wıdget yapmıs adam ve dırek wıdget a basınca ılk once tarayıcı daha sonra tarayıcının o url kısmınada mesajın uzantısını yanı oldugu yerı yazmıs ve dırek mesaja gırıyordu yanı :D dedım acaba bence olabılır yarın telefonum gelsın ılk ısım bunun ustunde calısmak olucak

Daha önceden bir konu açıp paylaşmıştım.
http://www.maxicep.com/samsung/kisa-mesaj-widget-gt-s5620-de-denendi-468227.html

*Emre95

*Emre95

Üye
baska şeyler de ekleyemzmiyiz ?

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
baska şeyler de ekleyemzmiyiz ?

Bu programla maalesef sadece imaj dosyasını köprüleyebilirsiniz.Yani sadece bir siteye yönlendirebilecek bir widget hazırlayabilirsiniz.Fakat kodlama ve tasarımdan anlıyorsanız sonuç olarak oldukça kullanışlı widgetler yapılabilir.

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
Teşekurler. Montemi Alınca Deneyeceğim.

barbunya88

Üye
arkadaşlar adamlar sms koymuş kendim yükledim. yani uğraşınca oluyor:D

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
:tşk: Corby Wifide oldu..!

Pianist07

Pianist07

Üye
Arkadaşlar samsung star wifi'da olur mu bu?

Pianist07

Pianist07

Üye
olur olur.. java tabanlı, widget destekli tüm dokunmatik samsunglarda olur.

Tamam o zaman hemen deniyorum :)

----------Eklendi @ 17:35:13 ---------- Yazıldı @ 17:30:05 ----------

Yahu deniyorum dedim ama aklıma widgetını yapacak bi site gelmedi :d:

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Tamam o zaman hemen deniyorum :)

----------Eklendi @ 17:35:13 ---------- Yazıldı @ 17:30:05 ----------

Yahu deniyorum dedim ama aklıma widgetını yapacak bi site gelmedi :d:

0.facebook'çuysan en ideali ;)

• Beğen
Tepkiler: Pianist07
.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
0.facebook'a girince para gidiyor bende, neden bilmiyorum :/

Tarayıcıda internet profillerine bak.. Vodafone'nin Vodafone Live'idi.. Turkcelll'inkini bilmiyorum.. orda 2,3 tane vardır dene hangisi ise..

• Beğen
Tepkiler: Pianist07
Takipçi Satın Al

Üst Alt