Samsung Monte Widget Yapımı

Sponsorlu Bağlantılar

Pianist07

Pianist07

Üye
Tarayıcıda internet profillerine bak.. Vodafone'nin Vodafone Live'idi.. Turkcelll'inkini bilmiyorum.. orda 2,3 tane vardır dene hangisi ise..

Ya ne olur ne olmaz. benimki faturalı, ayarlarını yaptım sanıp 1 ay girerim sonra fatura gelir uçmuş vaziyette falan :) hiç riske girmeyeyim :) başka bi site önerin var mı? senin yaptıklarından mesela?

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Ya ne olur ne olmaz. benimki faturalı, ayarlarını yaptım sanıp 1 ay girerim sonra fatura gelir uçmuş vaziyette falan :) hiç riske girmeyeyim :) başka bi site önerin var mı? senin yaptıklarından mesela?

0.facebook'a öyle bi fatura gelmişse sen boşver :)
ne öneriym herkesin zevki başka.. hangi sitelere takıldığını bilmiyorum ki.. mesela ben hotmail için yaptım, gmail için yaptım, getjar için yaptım, MAXİCEP için yaptım

• Beğen
Tepkiler: Pianist07
Pianist07

Pianist07

Üye
0.facebook'a öyle bi fatura gelmişse sen boşver :)
ne öneriym herkesin zevki başka.. hangi sitelere takıldığını bilmiyorum ki.. mesela ben hotmail için yaptım, gmail için yaptım, getjar için yaptım, MAXİCEP için yaptım

Hmm ben de Maxicep için yapabilirim mesela, güzel fikir :) Sembol resmi sende var mı? Bir de getjar da olabilir ancak cep telefonuyla ondan indirme yapmaktan korkuyorum :) ne bileyim para gider falan diye :D

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
yaptım bi tane.. büyük gelirse bu da büyük gelirse :) telefon bu burda boyu başka görünür orda başka..

• Beğen
Tepkiler: Pianist07
Pianist07

Pianist07

Üye
yaptım bi tane.. büyük gelirse bu da büyük gelirse :) telefon bu burda boyu başka görünür orda başka..

İlgilendiğin için çok teşekkür ederim dostum ^_^ Sonunda 2 tane yaptım ve ikisi de oldu. Yahoo Answers'i ve Maxicep'i yaptım. Çok sağ olasın :)

73grkem

73grkem

Üye
widget yükleme yöntemiyle belki temada yüklenir diye düşünüyorum..

sapoga

sapoga

Üye
emeqe saygı teşekkürler

acati

acati

Üye
Herhangi istediğimiz programları widget yapabiliyor muyuz?

Symbian gibi, mesela bir çubuk üstünde istediğim oyun ve uygulamaları yerleştirebiliyor muyum?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Herhangi istediğimiz programları widget yapabiliyor muyuz?

Symbian gibi, mesela bir çubuk üstünde istediğim oyun ve uygulamaları yerleştirebiliyor muyum?

hocam bu widget uygulamasının en basit olanı yani bir ikon bul ona link ekle , o ikona bastığında link açılıyor olay bu

samsung bıraktı bu basit işleri şimdi swf dosyaları ile widgetler yapıyor senin dediğin gibi çok kaliteli widgetler var ama acayip zor alt yapı olması lazım şimdi sana darkforeste bir vatandaş böyle şekilli güzel değişik vidgetler yapmış onları vereyim sana bak bakalım nasıl olmuş aradığını bulabilecek misin.

acati

acati

Üye
hocam bu widget uygulamasının en basit olanı yani bir ikon bul ona link ekle , o ikona bastığında link açılıyor olay bu

samsung bıraktı bu basit işleri şimdi swf dosyaları ile widgetler yapıyor senin dediğin gibi çok kaliteli widgetler var ama acayip zor alt yapı olması lazım şimdi sana darkforeste bir vatandaş böyle şekilli güzel değişik vidgetler yapmış onları vereyim sana bak bakalım nasıl olmuş aradığını bulabilecek misin.

Esas benim derdim şu: Monte'de kurulan herşey oyunlar altına atılıyor. Bunun yerine ya menüde veya bir widget içinde görünmesini sağlamak istiyorum, olay bu.. İstediğim uygulama veya oyun ya menüde veya bir widget içinde olsun..

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
hımm o özellik bada işletim isteminde var yani bada işletim sistemindeki oyunlar ana menüye jar dosyaları oyunlar bölümüne kuruluyor

Oyunlar için hiç denemedim ama jar dosyası opera mini olsun türkçe sözlük olsun ebudy olsun bu uygulamaları ana menüdeki başka ikonlara editleyebiliyorsun biraz karışık işler ama kolay ben yapmıştım buyur buda o çalışmam.

http://www.maxicep.com/samsung/mont...-en-son-firmware-2012-aejf1-sfrf1-615407.html

emrhaydgan

emrhaydgan

Üye
yaptıgımız widgeti nereye atacagız ?

nutuyon

Üye
Operayı yada oyunları widget yapamazmıyız bi arastıralım lütfen

matrix10000

matrix10000

Üye
bu menü kodlarıyla vidget nasıl yapılıyor mesala oyunların kısa yolu android temalarda var onları nasıl yapcaz ?

Üst Alt