iyi diyelim iyi olalım cano sen nasılsın :)
Kobra_FighterTR Üye Necmati' Alıntı: iyi diyelim iyi olalım cano sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Sen iyi değil gibisin , o zaman bende iyi değilim
Necmati' Alıntı: iyi diyelim iyi olalım cano sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Sen iyi değil gibisin , o zaman bende iyi değilim
Kobra_FighterTR Üye zaza' Alıntı: bırakıp gitmek istemezki insan neden sevdiklerinden ayrılsın... Genişletmek için tıkla ... Tıpkı benim gibi
zaza' Alıntı: bırakıp gitmek istemezki insan neden sevdiklerinden ayrılsın... Genişletmek için tıkla ... Tıpkı benim gibi
Kobra_FighterTR Üye greenmile' Alıntı: hoşbuldum hakan naber? Genişletmek için tıkla ... iyi abi sen ?
Kobra_FighterTR Üye minoo' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin abla Aaaa bak yine salıncağıma binmişsin , ne ayıp
minoo' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin abla Aaaa bak yine salıncağıma binmişsin , ne ayıp
Kobra_FighterTR Üye minoo' Alıntı: Başım ağrıyo benim yaa banane salıncak benim Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun O salıncağı bana maxicep de ayın üyesi olduğumda vermişlerdi Banane benim o Seninkine necmi abi binmişti ve kırılmıştı
minoo' Alıntı: Başım ağrıyo benim yaa banane salıncak benim Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun O salıncağı bana maxicep de ayın üyesi olduğumda vermişlerdi Banane benim o Seninkine necmi abi binmişti ve kırılmıştı