ırsız geldi kovvuuunnnn:D
buketcik Üye iyi diyelim iyi olsun bitanem .çok yağmur lu bir hava var içim karardı. sen nasılsın nasıl gidiyor canım
iyi diyelim iyi olsun bitanem .çok yağmur lu bir hava var içim karardı. sen nasılsın nasıl gidiyor canım
s@hr@ Üye Konu Sahibi Ben geldim Ama Nur gelemez cinnet geçiriyor Siteye girmiyor çok sinirli ----------Eklendi @ 22:59:42 ---------- Yazıldı @ 22:58:08 ---------- Hurişim Pınarım Başka kimler varsa selam herkese
Ben geldim Ama Nur gelemez cinnet geçiriyor Siteye girmiyor çok sinirli ----------Eklendi @ 22:59:42 ---------- Yazıldı @ 22:58:08 ---------- Hurişim Pınarım Başka kimler varsa selam herkese
Tuba Üye minoo' Alıntı: Şimmmmdi gelir İyiym ablam ama çok çilek yedim ya midem bulandı Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... bak bak niye okadar çilek yedin hmmmm
minoo' Alıntı: Şimmmmdi gelir İyiym ablam ama çok çilek yedim ya midem bulandı Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... bak bak niye okadar çilek yedin hmmmm
minoo Üye Kız yemez olaydım onu yedikten beri midem bulanıyo ya Başım da ağrıyo felaket Ne zıkkımmış yedim beter oldum
Kız yemez olaydım onu yedikten beri midem bulanıyo ya Başım da ağrıyo felaket Ne zıkkımmış yedim beter oldum