Arkadaşlar işte opera mini 6 ve opera 11 çıktı(11^de flash olduğu söyleniyor)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Samsun55''

Samsun55''

Üye
opera 6 çıkmışta haberimiz yok :D opera 6 güncelledim telefonu :D

saol

wildtiger223

wildtiger223

Üye
eline sağlık

akerimakdag

Üye
Ellenize sağlık

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
bi şey diil güncel kalalım di mi_?

xinsurer

xinsurer

Üye
Opera6 java da değil üstelik sis uzantılı, çok çabuk açılıyor, çok hızlı ve facebook videolarına tıkladığınızda otomatik olarak telefona gaydederek açıyor. Realplayer açmazsa core player kesin açar :)

--------------- Ekleme ---------------

Güzel paylaşım, tşk.

acati

acati

Üye
opera 11 çıktı(11^de flash olduğu söyleniyor)

YALAN söyleniyor.

• Beğen
Tepkiler: zaza ve byfiravun
ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
evet haklısın bende denedim flash filan yok
HTC ve android cihazlardaki versiyonda varmış

• Beğen
Tepkiler: byfiravun
xinsurer

xinsurer

Üye
Symbian'ın düşüşü hızla devam ediyor.. artık gelecek android işletim sisteminde.. symbian ile birlikte nokia'nın da düşüşü devam ediyor tabi.. yazık..

• Beğen
Tepkiler: emirkarakaya
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Opera Mobile 10.1 ile cepten bankacılık işlemlerimi halledebiliyordum. Opera 11'i kurdum ama malesef bankanın sayfasında sorun verdi. Kaldırıp tekrar 10.1'i kurdum artık. Ayrıca Opera mini 6'yı da kurulu. Normal web gezintilerinde, haber, mail vb. işlemlerde Opera mini kullanıyorum. Çünkü sayfaları yüklerken daha fazla sıkıştırma yapıp kotamı zorlamıyor. Ama bankacılık, online rezervasyon gibi işlemler yapmam gerektiğinde Opera Mobile kullanıyorum. Opera Mobile 11'de flash desteği var ancak video oynatmıyor. Sadece sayfanın flash ile hazırlanmış bölümlerini kullanmanıza yada görmenize olanak sağlıyor.

• Beğen
Tepkiler: byfiravun ve phasan
phasan

phasan

Üye
Opera Mobile 10.1 ile cepten bankacılık işlemlerimi halledebiliyordum. Opera 11'i kurdum ama malesef bankanın sayfasında sorun verdi. Kaldırıp tekrar 10.1'i kurdum artık. Ayrıca Opera mini 6'yı da kurulu. Normal web gezintilerinde, haber, mail vb. işlemlerde Opera mini kullanıyorum. Çünkü sayfaları yüklerken daha fazla sıkıştırma yapıp kotamı zorlamıyor. Ama bankacılık, online rezervasyon gibi işlemler yapmam gerektiğinde Opera Mobile kullanıyorum. Opera Mobile 11'de flash desteği var ancak video oynatmıyor. Sadece sayfanın flash ile hazırlanmış bölümlerini kullanmanıza yada görmenize olanak sağlıyor.

çok saol verdigin biligi için

acati

acati

Üye
nerdeymiş flash? atıyorsunuz
opera 10 veya 11 ile a gir bakalım taa flash5 le yapılan harita görünüyor mu?
denemeden konuşuyorsunuz...
flaş mlaş yok arkadaşım....

• Beğen
Tepkiler: byfiravun
emreaslan.96

emreaslan.96

Üye
Yaa 11de flash var ama sadece facebook sohbeti açacak kapesitede, mini6'da sohbeti açmıyor....

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
neden atalım kardeşim. sayfalardaki bannerlar görünüyor ve oynuyor. flash5 mi kaldı ki onu göstersin?

byfiravun

byfiravun

Üye
hepsi aynı guncellemeye gerek yok :naughty:

acati

acati

Üye
neden atalım kardeşim. sayfalardaki bannerlar görünüyor ve oynuyor. flash5 mi kaldı ki onu göstersin?

Anlamadığın belli. En son flash player olsa Flash5 gibi en eski sürümleri bile oynatması gerekir. Bu verilen sürümde banner filan görünmüyor?? Ayrıca flash olmayan bannerları göstermediğini nereden anladın?? Belki de gif onlar.

Dediğim gibi adrtesine gir Türkiye haritasını görebiliyor ve il seçebiliyorsan ne ala mam olmuyor...

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar niye bu kadar kızıyorsunuz flash var ama android cihazlarda geçerli.

acati

acati

Üye

----------Eklendi @ 13:28:42 ---------- Yazıldı @ 13:28:24 ----------

arkadaşlar niye bu kadar kızıyorsunuz flash var ama android cihazlarda geçerli.

sen buradaki sis dosyasını nasıl oldu da android cihaza kurdun ki , hala android'de var diyorsun????
saçmalıyorsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...