Gaz verin.GAZ VERİN!50 sayfalık muhabbete değecekse bu muhabbt 100 sayfayı bulacak ben yüklemeden yatamam hacı =) yaw ittirelim arkadan biraz gaz ver ne bu daha %47 bea =)

ya hadi ya laptop saat sonra kapanacak![]()

benim külüstürüme laf etmeya hocam senin pc de netide değiştirme zamanın gelmiş![]()

neyse ben yatacam ya yarına kaldık desene![]()

muhahahahhahaha hiç güleceğim yoktuUNDER bak bazı arkadaşlar mesajlarının sonuna öpücükkoymaya başladıBence sen bi an önce yükle yoksa bü öpücükler pek hayra alamet değil hacı
![]()

şu anda underin ilk çıkardığı beta 1 çıkarılmamış versiyonu kullanıyorum aslında memnunum ama insan sürekli yenisini daha iyisini istiyor bide ben 4*4 menü hastasıyımDostum bende şu anda PANDORA yüklü ve hiç memnun kalmadım :S
--------------- Ekleme ---------------
sende ne yüklü watch yani hangi cfw yi kullanıyosun. inşallah bunu yükleyince kullanıyodun olacak =)
değiştirecem bu cfw yi de 
Eyvah ben linki atıp kaçıyom o zamanUNDER bak bazı arkadaşlar mesajlarının sonuna öpücükkoymaya başladıBence sen bi an önce yükle yoksa bü öpücükler pek hayra alamet değil hacı
![]()

şu anda underin ilk çıkardığı beta 1 çıkarılmamış versiyonu kullanıyorum aslında memnunum ama insan sürekli yenisini daha iyisini istiyor bide ben 4*4 menü hastasıyımdeğiştirecem bu cfw yi de
![]()

Hadi bakalım UNDER Görelim seni bak herkesi memnun etmişsin kanka beni de tatmin etmakara yapıyoz adamım inşallah ciddiye almıyorsundur =)

ellerine sağlık dostum teşkkler ilk teşekkür benden olsun =)

eyw under indirip kuracam hemenama senden ricam yarına falan şunu bi 4*4 tam ekran yapıp upla yatar kalkar dua ederim
![]()

sana güveniyorum çünkü çok memnun kalmış herkes senden![]()

birkaç benim için qereksiz olanları sildim