We Travel Navigasyon Yazılımı Görsel ,Kurulum ve Kullanım Rehberi (Video Anlatım İçerir)

Sponsorlu Bağlantılar

rsmbayraktar

rsmbayraktar

Üye
evet dediğiniz gibi hiç bir gelişme yok söylediğim herşeyi denedim ama yok cözüm keşke bir cözüm bulabilsek neyse sağlık olsun arttik olduğu kadar ben mobile gmaps diye bi program var çalışmara onunla devam edelim bence o daha basit ama hatasız gözüküyo tastekin paylaşmış bedava googlemaps diye wetravelin yanında onunlada ilgili çalışma yapabiliriz uydu bağlantısı sağlıklı bir şekilde kuruyo harita üzerine de çalıstık mı o da stabil gözüküyo bi bakın derim s5620 arkadaş sana da çalısman içinn bol sans bu arada hangi widgetler üzerinde çalışma yapmayı düşünüyorsun...

--------------- Ekleme ---------------

Mobile gmaps diye bi program var bide bu programla ilgili bi çalışma hiç fena olmaz basit ama hatasız gibi bu arada hangi widgetler uzerinde bi çalışma planlıyorsun

telefondan yazınca bazen böyle iki kez yazıyorum gitmedi gibi gözüktügü için kusura bakmayasın...

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
    Konu Sahibi
evet dediğiniz gibi hiç bir gelişme yok söylediğim herşeyi denedim ama yok cözüm keşke bir cözüm bulabilsek neyse sağlık olsun arttik olduğu kadar ben mobile gmaps diye bi program var çalışmara onunla devam edelim bence o daha basit ama hatasız gözüküyo tastekin paylaşmış bedava googlemaps diye wetravelin yanında onunlada ilgili çalışma yapabiliriz uydu bağlantısı sağlıklı bir şekilde kuruyo harita üzerine de çalıstık mı o da stabil gözüküyo bi bakın derim s5620 arkadaş sana da çalısman içinn bol sans bu arada hangi widgetler üzerinde çalışma yapmayı düşünüyorsun...

Mobile gmaps diye bi program var bide bu programla ilgili bi çalışma hiç fena olmaz basit ama hatasız gibi bu arada hangi widgetler uzerinde bi çalışma planlıyorsun

telefondan yazınca bazen böyle iki kez yazıyorum gitmedi gibi gözüktügü için kusura bakmayasın...

Gmaps'i denemişliğim var.Pek tatmin etmedi beni ama denemekte fayda var.

Widgetler sürpriz olsun yapabilirsem paylaşıcam zaten.

medo456

medo456

Üye
dir.txt dosyası yüklenemiyor ne yapmalıyım atla diye komut geliyor.

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
    Konu Sahibi
dir.txt dosyası yüklenemiyor ne yapmalıyım atla diye komut geliyor.

O dasya bir metin dökümanıdır.Programın çalışması ile alakası yoktur.Sadece bilgilendirme amaçlı olarak vardır.

Bu arada sizin telefonunuzun marka ve modeli nedir? Dosya aktarımında sizin gibi hata ile karşılaşan kimseyi tanımıyorum.

mdcraw

Üye
Merhaba ben dediğiniz herşeyi yaptım programı çalıştırdım araçta giderken hızı gösteriyor sağ üstteki nokta yeşilde oldu,ok harakette ediyor, yalnız harita ortada yok, sarı bir ekran var sadece. Haritayıda seçtim istanbul diye fakat harita ekrana bir türlü gelmiyor.zoom yapıp geri çekiyorum türkiye gözüküyor ama istanbulun üzerine zoom yapınca ekran sapsarı ve harita kayboluyor yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim.

medo456

medo456

Üye
samsung monte

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba ben dediğiniz herşeyi yaptım programı çalıştırdım araçta giderken hızı gösteriyor sağ üstteki nokta yeşilde oldu,ok harakette ediyor, yalnız harita ortada yok, sarı bir ekran var sadece. Haritayıda seçtim istanbul diye fakat harita ekrana bir türlü gelmiyor.zoom yapıp geri çekiyorum türkiye gözüküyor ama istanbulun üzerine zoom yapınca ekran sapsarı ve harita kayboluyor yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim.

Eğer tüm ayarlamaları gösterdiğim gibi yaptıysanız sorun sanırım harita kaynaklı. OpenStreet Map 'in Türkiye haritasını indirip ilgili klasöre atın ve birde bu harita ile deneyin.Bu haritada sorun yaşamamanız gerekiyor.Yine sorun varsa ya birşeyleri yanlış yaptınız yada başka bir problem var.

oguzkhan292

Üye
Eğer tüm ayarlamaları gösterdiğim gibi yaptıysanız sorun sanırım harita kaynaklı. OpenStreet Map 'in Türkiye haritasını indirip ilgili klasöre atın ve birde bu harita ile deneyin.Bu haritada sorun yaşamamanız gerekiyor.Yine sorun varsa ya birşeyleri yanlış yaptınız yada başka bir problem var.
bende de aynı sorun vardı.yükledim türkiye haritasıyla artık harita geliyor ama gerçeğinden biraz ilerde gösteriyor her zaman ayrıca videoki gibi mahalleyi seçemiyorum(şehir ismini istanbul yazıp yok tıklayıp sonra tamama tıklayamıyorum. yani bişe çıkmıyo videodaki gibi böyle oluncada en önemli özellikten yoksun kalıyoruz :D Acaba her programı açmadan önce konumu internetten indirip, enlem boylam rakım ı bulup mu programı açmama lazm ???

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
    Konu Sahibi
bende de aynı sorun vardı.yükledim türkiye haritasıyla artık harita geliyor ama gerçeğinden biraz ilerde gösteriyor her zaman ayrıca videoki gibi mahalleyi seçemiyorum(şehir ismini istanbul yazıp yok tıklayıp sonra tamama tıklayamıyorum. yani bişe çıkmıyo videodaki gibi böyle oluncada en önemli özellikten yoksun kalıyoruz :D Acaba her programı açmadan önce konumu internetten indirip, enlem boylam rakım ı bulup mu programı açmama lazm ???

Size tavsiyem sağlam olduğundan emin olduğunuz bir İstanbul haritası edinin ve ilgili klasöre (Maps) eksiksiz aktarıldığından emin olun.

Konumu internetten indirmeden kastınızın GPS Ayarlarındaki veri indirme işlemi olduğunu tahmin ediyorum.Bu işlemi uydu konumlarını elde etmek için yapıyoruz.Bu bilginin indirme anından itibaren 167 saat geçerliliği var.Her seferinde yapmak gibi bir zorunluluğunuz yok.

caglarorhan

Üye
Merhaba paylaşım için çok teşekkürler...

Ben video göremiyorum... kaldırdınızmı yok sa bende bir sorun var... programı hafıza kartında diğer dosyaların için kopaladım.. şimdi ne yapacağım...

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba paylaşım için çok teşekkürler...

Ben video göremiyorum... kaldırdınızmı yok sa bende bir sorun var... programı hafıza kartında diğer dosyaların için kopaladım.. şimdi ne yapacağım...

Rica ederim.

Video Youtube Video paylaşım sitesinde yer alan hesabımda yer almaktadır.Mesajınıza binayen hem konunun ilk sayfasını (Video bu sayfada yer almakta.) hem de Youtube' daki sayfayı kontrol ettim.Herhangi bir sorun yok.Video mevcut olup izlenebilmektedir.

Videoyu sadece bu paylaşım sitesine aktardım.Aslında internetten de indirilebilir yüksek çözünürlüklü halini yüklemeyi de düşünmüştüm.Fakat görüntünün yeteri kadar kaliteli oluşundan ötürü (Yotube da max 480p) bundan vazgeçtim.Yani tek izleme şansınız Youtube.

caglarorhan

Üye
Sorun bendeymiş hallettimm... teşekkürler...

nikosoft

nikosoft

Üye
adana haritası yanış sanırım yeniden yüklermisiniz

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
    Konu Sahibi
adana haritası yanış sanırım yeniden yüklermisiniz

*Konunun ilk sayfasında ve bazı diğer sayfalarda da belirttiğim gibi ben harita yapmıyorum.Çünki buna ayıracak zamanım yok.Kaldı ki forum da harita hazırlamayla alakalı sizden gelen isteklere göre özveriyle bu işi yapan bir arkadaş var.

*Bu nedenle konunun ilk sayfasında bahsettiğim arkadaşın profil linki ve açmış olduğu konunun linki mevcut.
Kendisinden rica etmeniz halinde en kısa sürede bu isteğinize cevap verecektir.

*
Ben bu başlık altında hem teknik destek verme hemde bazı problemli kısımları düzeltme çabasındayım.Harita yapımına ayıracak zamanım maalesef mevcut değil.

irda

Üye
kardeş ben harita yaparken no cities ...... falan filan bişiler yazıyo acaba neden olabilir. bir bilgin varmı

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben harita yaparken no cities ...... falan filan bişiler yazıyo acaba neden olabilir. bir bilgin varmı

Kaynak dosyanızın sağlam olduğundan emin olun.Kaynak dosyadan kastım haritayı oluşturmak için kullandığınız dosya.

irda

Üye
ilk sayfada verilen linkten indirmiştim iş yerimde bilgisayarlardaki internet bağlantısı sınırlı dışarıya direk bağlantı yapılamıyo acaba bundan dolayı olabilirmi. yani harita işlemi yapılacak bilgisayarda internet bağlantısı olma zorunluluğu varmı.

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
    Konu Sahibi
ilk sayfada verilen linkten indirmiştim iş yerimde bilgisayarlardaki internet bağlantısı sınırlı dışarıya direk bağlantı yapılamıyo acaba bundan dolayı olabilirmi. yani harita işlemi yapılacak bilgisayarda internet bağlantısı olma zorunluluğu varmı.

Sanırım bir yanlış anlama/aktarma oldu.Şimdi siz programı kurdunuz ve akabinde de arkadaşımızın yapmış olduğu mevcut il haritalarından indirdiniz.Doğru mu anladım?
Yani sorununuz hazır haritayı kullanmakla mı ilgili yoksa sıfırdan harita yapmakla mı?

Önceki mesajınızda harita yaparken diye bir ifade kullandığınızdan MapGenerator programıyla ilgili sorun yaşadığınızı düşündüm.

Sorun buysa MapGenerator kaynak dosyadan oluşturuyor uygun haritayı başka birşeye bağlantıya gerek yok.

Ama sorununuz hazır haritanın kullanımı ile ilgiliyse o ayrı.Sorun buysa imzamda yer alan "We Travel Navigasyon Yazılımı Görsel ,Kurulum ve Kullanım Rehberi" konumu incelemenizi öneririm.

sandalet

Üye
Üstadım ellerine sağlık Çok güzel anlatmıssın bende akşam biraz ugraştım ve kurdum telefonuma klasör hafıza kartında olunca root hatası verdi sonra klasörü dediginiz gibi telefonun kendi hafızasına attım gayet güzel çalışıyor şimdi :)

Üst Alt