rsmbayraktar
Üye
evet dediğiniz gibi hiç bir gelişme yok söylediğim herşeyi denedim ama yok cözüm keşke bir cözüm bulabilsek neyse sağlık olsun arttik olduğu kadar ben mobile gmaps diye bi program var çalışmara onunla devam edelim bence o daha basit ama hatasız gözüküyo tastekin paylaşmış bedava googlemaps diye wetravelin yanında onunlada ilgili çalışma yapabiliriz uydu bağlantısı sağlıklı bir şekilde kuruyo harita üzerine de çalıstık mı o da stabil gözüküyo bi bakın derim s5620 arkadaş sana da çalısman içinn bol sans bu arada hangi widgetler üzerinde çalışma yapmayı düşünüyorsun...
--------------- Ekleme ---------------
Mobile gmaps diye bi program var bide bu programla ilgili bi çalışma hiç fena olmaz basit ama hatasız gibi bu arada hangi widgetler uzerinde bi çalışma planlıyorsun
telefondan yazınca bazen böyle iki kez yazıyorum gitmedi gibi gözüktügü için kusura bakmayasın...
Mobile gmaps diye bi program var bide bu programla ilgili bi çalışma hiç fena olmaz basit ama hatasız gibi bu arada hangi widgetler uzerinde bi çalışma planlıyorsun
telefondan yazınca bazen böyle iki kez yazıyorum gitmedi gibi gözüktügü için kusura bakmayasın...
Acaba her programı açmadan önce konumu internetten indirip, enlem boylam rakım ı bulup mu programı açmama lazm ???