BU site güvenilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
BU site güvenilir mi?
sanalreyonum.com güvenilir mi alışveriş yapan oldu mu ? güvenilirse telefon alacağımda:naughty:

yilan53

Üye
n8 alacaksan hepsiburada.com var oradan alabilirsin ama başka bişe alacaksan bilmem o siteden hiç alışveriş yapmadım bir de burda epey bir şikayet var

yalcin47

Üye
hepsiburada ve hızlıal en güvenilir olanları..

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 stokta yok hepsi buradada

yilan53

Üye

burada var bi bak istersen

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
normal c6 o hızlı al güvenilir mi biliyormusun

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
gittigidiyor.com

yilan53

Üye
hizli al dan cok alisveris yaptim baya buyuk.meblalar sorun olmadi

ByWorth

ByWorth

Üye
Sanal reyonum ve hızlıal Genpa & KVK ürünü satmıyorlar... Ekopasaj'a bakabilirsin.. Ben oradan iki tane telefon aldım ve bir sorun yaşamadım.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
sanalreyonumu ve benzerlerini kesinlikle önermiyorum.. Ekran kartı almıştım bi ara daha önceden açılmıştı.. geri yolladım ...Aslında sana işin kestirmesini söyliyim;

Cimri.com'un sitelerinin hiçbirinden alışveriş yapma ;)
+Teknosadanda hiçbirşey alma orasıda kazığın önde gideni....

Elektronik alet alacaksan:
1)Teknolojix.com
2)Hepsiburada.com
3)Vatancomputer.com
4)Hızlıal.com
5)Bimeks.com
Senin ucuz dediğin sitelerdeki fiyatlar burdakilerden 10-15tl ucuz.. bu kadar para için kendini riske atma kim demişse ne güzel demiş
EN İYİ YOL BİLDİĞİN YOLDUR.... ;)

SEYYAH_ALI

Üye
n8 alacaksan hepsiburada.com var oradan alabilirsin ama başka bişe alacaksan bilmem o siteden hiç alışveriş yapmadım bir de burda epey bir şikayet var

sanal reyonum tam bir dolandırıcı sitesi yav kvk garantili diye telefon satıyolar telefonun kvk ile bir alakası yok sanal reyonum tam bir dolandırıcı sitesi bir nokia c3 aldım telefon kvk garantili deyilmiş ve sanal reyonum a hiç bir şekilde telefonla ulaşamazsınız servislerine ulaşamazsınız ithalatcı firmalarına ulaşamazsınız velhasıl hiç bir şekilde ulaşamazsınız çünkü bende ulaşamıyorum eğer ulaşılabilecek bir telefon bilen varsa rica edeyim tabi çalışan bir telefon ben 10 gündür ulaşamıyorum

ultrayer6

ultrayer6

Üye
uuuuu beybi, sanalreyonum neymiş böyle şikayet kaynıyo :d:

alican36

Üye
'dan p970 aldım arkadaşım dün aldım bugün geldi.hiçbir şekilde grey-paralel ithalat da satmıyorlar bence gayet güzel , tavsiye ederim

Takipçi Satın Al

Üst Alt