Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BU site güvenilir mi?
Sponsorlu Bağlantılar
Utku
Üye
Konu Sahibi
BU site güvenilir mi?
sanalreyonum.com güvenilir mi alışveriş yapan oldu mu ? güvenilirse telefon alacağımda
yilan53
Üye
n8 alacaksan hepsiburada.com var oradan alabilirsin ama başka bişe alacaksan bilmem o siteden hiç alışveriş yapmadım bir de
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burda epey bir şikayet var
yalcin47
Üye
hepsiburada ve hızlıal en güvenilir olanları..
Utku
Üye
Konu Sahibi
c6-01 stokta yok hepsi buradada
yilan53
Üye
burada var bi bak istersen
Utku
Üye
Konu Sahibi
normal c6 o hızlı al güvenilir mi biliyormusun
J_JoKeR_R
Üye
gittigidiyor.com
yilan53
Üye
hizli al dan cok alisveris yaptim baya buyuk.meblalar sorun olmadi
ByWorth
Üye
Sanal reyonum ve hızlıal Genpa & KVK ürünü satmıyorlar... Ekopasaj'a bakabilirsin.. Ben oradan iki tane telefon aldım ve bir sorun yaşamadım.
Cezzbedici3
Üye
sanalreyonumu ve benzerlerini kesinlikle önermiyorum.. Ekran kartı almıştım bi ara daha önceden açılmıştı.. geri yolladım ...Aslında sana işin kestirmesini söyliyim;
Cimri.com'un sitelerinin hiçbirinden alışveriş yapma
+Teknosadanda hiçbirşey alma orasıda kazığın önde gideni....
Elektronik alet alacaksan:
1)Teknolojix.com
2)Hepsiburada.com
3)Vatancomputer.com
4)Hızlıal.com
5)Bimeks.com
Senin ucuz dediğin sitelerdeki fiyatlar burdakilerden 10-15tl ucuz.. bu kadar para için kendini riske atma kim demişse ne güzel demiş
EN İYİ YOL BİLDİĞİN YOLDUR....
sanal reyonum tam bir dolandırıcı sitesi yav kvk garantili diye telefon satıyolar telefonun kvk ile bir alakası yok sanal reyonum tam bir dolandırıcı sitesi bir nokia c3 aldım telefon kvk garantili deyilmiş ve sanal reyonum a hiç bir şekilde telefonla ulaşamazsınız servislerine ulaşamazsınız ithalatcı firmalarına ulaşamazsınız velhasıl hiç bir şekilde ulaşamazsınız çünkü bende ulaşamıyorum eğer ulaşılabilecek bir telefon bilen varsa rica edeyim tabi çalışan bir telefon ben 10 gündür ulaşamıyorum
ultrayer6
Üye
uuuuu beybi, sanalreyonum neymiş böyle şikayet kaynıyo
alican36
Üye
'dan p970 aldım arkadaşım dün aldım bugün geldi.hiçbir şekilde grey-paralel ithalat da satmıyorlar bence gayet güzel , tavsiye ederim