C-6-00-v20-5800 -V52-HATASIZ ÇALIŞMA 68 RAM 2 GÜN PİL 3x4-4x3-4x4-5x4 TAM EKRAN MENÜLER EKLENDİ

Sponsorlu Bağlantılar

memoxxxxx

Üye
bende opera kullanıyorum ama ovi magazada 5800 uygun programları bulamıyorum buldum mu da telefonunuza uygun degil diyip indirmiyor bazılarını ondan demiştim :oke:
kardş niye böyle sert çıktın sana kötü birşey demedimki bende bu srun yok dedim

kutaykut

kutaykut

Üye
şimdi yükledim emeğine sağlık bakalım nasıl bi fw olmus görcez.gerçi çogu yorumu okudum kötü bişey diyene rastlamadım o yüzden ilk jaf ile fw yüklememi senin programın ile yaptım.tekrar saolasın uğrasların için.:oke::d:

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
şimdi yükledim emeğine sağlık bakalım nasıl bi fw olmus görcez.gerçi çogu yorumu okudum kötü bişey diyene rastlamadım o yüzden ilk jaf ile fw yüklememi senin programın ile yaptım.tekrar saolasın uğrasların için.:oke::d:
inşallah memnun kalacaksın

• Beğen
Tepkiler: memoxxxxx
RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
ustam ellerine sağlık gerçekten çok güzel bir fw olmuş ya hiç pişman değilim yüklediğime :oke: fakat demiştim ya ben sana sözlük yok diye ben onu bulmadım ya senin elinde veya billdiğin bir link var mı onu eklemek istiyorum fw ye yardımcı olabilirmisin bu konuda

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
ustam ellerine sağlık gerçekten çok güzel bir fw olmuş ya hiç pişman değilim yüklediğime :oke: fakat demiştim ya ben sana sözlük yok diye ben onu bulmadım ya senin elinde veya billdiğin bir link var mı onu eklemek istiyorum fw ye yardımcı olabilirmisin bu konuda
öncelikle memnun olduğuna sevindim çünkü amaç bu sözlük ise bakarım yardımcı olurum inşallah bulduğumda link atarım

memoxxxxx

Üye
ustad yoladığın mod için çok teşekürler

alki58

alki58

Üye
teşekkürler varolun emeğe saygı + tşk

ahmet meço

ahmet meço

Üye
rasim uda ile cra dosyaların nerde çok karışık olmuş bu böyle bu c6 v43 mü yazmamışsın da!

filozofurkan

Üye
ben indirdim ama C0r dosyası yok tu C00 vardı onun uzantısını C0r diye değiştirdim flaşladım bir sorun olurmu :)
müzik çalarda geriye basınca atıyor acaba bendemi sorun sadece
bunda sözlük yok link atabilirmisniz:)
şimdiden tşkkr ederim

--------------- Ekleme ---------------

bu arada RAM de 40 zor buluyor 68 yazmışsın ama rekor 47 oldu bende :)

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
ben indirdim ama C0r dosyası yok tu C00 vardı onun uzantısını C0r diye değiştirdim flaşladım bir sorun olurmu :)
müzik çalarda geriye basınca atıyor acaba bendemi sorun sadece
bunda sözlük yok link atabilirmisniz:)
şimdiden tşkkr ederim

--------------- Ekleme ---------------

bu arada RAM de 40 zor buluyor 68 yazmışsın ama rekor 47 oldu bende :)

ram konusunda haklısın 40 civarı. C00 yu C0r yapıp atıcaksın zaten diğer sorunları bilmiyorum fw maximum 1 saat kalmıştır bende ram ı görünce kaldırdım 68 olmuyo düşük bendede 45 i geçmedi malesef :nono:

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
ustam sağolasın hallettim ben sözlük işini verdiğin linkte sözlüğün kurulum dosyası yok orda diller var sadece. bir sorum daha olaak ustam senin fw yi modladım ben biraz senin orjinlde joikuspot çalışıyordu şimdi çalışmıyor verdiğin flashı fw ye eklemiştim acaba o yüzden çalışmıyor olabilir mi?

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
olabilir kardeş

• Beğen
kutaykut

kutaykut

Üye
üstad ya ben orjinal yazılımı yükledim tekrardan atmaya calısıyorum bu fw yi ama olmuyo.jaf programında herseyi yapıp yeşil ısıklar yandıktan sonra flash a tıklamadan yüklenecek yazılımın oldugu yerde British Isles RED ^0552438^52.0.007^002 yazısı oluyo acaba burdan farklı bişey mi secmem gerekiyo.ilk yaptıgım gibi yapıyorum herseyi flashı atarken hiç bi hata almıyorum ama tel acıldıgında aynı orjinal yazılım duruyo.phoneix içindeki dosyalarıda değiştirdim ama olmuyo.

PriZm

PriZm

Üye
phoenixden atmayacaksınki zaten C:\Program files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 nın içinde ne varsa sil
fw dosyalarını masaüstüne falan bir yere çıkart öyle dene

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
üstad ya ben orjinal yazılımı yükledim tekrardan atmaya calısıyorum bu fw yi ama olmuyo.jaf programında herseyi yapıp yeşil ısıklar yandıktan sonra flash a tıklamadan yüklenecek yazılımın oldugu yerde British Isles RED ^0552438^52.0.007^002 yazısı oluyo acaba burdan farklı bişey mi secmem gerekiyo.ilk yaptıgım gibi yapıyorum herseyi flashı atarken hiç bi hata almıyorum ama tel acıldıgında aynı orjinal yazılım duruyo.phoneix içindeki dosyalarıda değiştirdim ama olmuyo.

kardeş sende pc de yani eski yazılımdan mutlaka kalıntılar var yapacağın pc de araştır eski cfw lere ait ne varsa sil yada rar dosyası haline getir ve baştan başla pc den eski yazılımdan eser kalmadığına emin olduktan sonra burda indirdiğin cfw yi rardan çıkar ve bilgisayarım program files nokia phonex pruduck klasörünün içine taşı ve dosyanın ismi rm-356 olmasına dikat et ve jaf işlemine başla RED ^0552438^52.0.007^002 bu ürün kodunun çıkması normaldir sen dediklerimi aynen yap

• Beğen
RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
kolay gelsin ustam ya ben bunun müzik klasörünü değiştirmek istiyorum sound dan değilde muzicden okusun bi mod kullandım ama olmadı bunu nasıl değişirebilirim? ve fw modla tercihlerdeki ayarları nasıl değiştirebilirim yardımcı olursan çok sevinirim

ka'in

ka'in

Üye
Rasim ustaya yapılmamalıydı çünkü her konuda insanlara yardımlarını esirgemeyen işinin erbabı bir kardeşimiz.

holykan

holykan

Üye
hoca bunda nden bildirimler widgeti yok c6 cwf lere uyum sağlamıyormu

memoxxxxx

Üye
hoca bunda nden bildirimler widgeti yok c6 cwf lere uyum sağlamıyormu
kardeş konu sahibi ceza almış bendede yok tu ama sis olarak forumda bulup yükledim istersen sende bir öyle yap

holykan

holykan

Üye
dahili bileşen hatası veriyor o şekilde yüklenmiyor

Üst Alt