Preator admine ulaşmama yardım edermisiniz !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

-BiLLYTHeKiD-

Üye
    Konu Sahibi
Preator admine ulaşmama yardım edermisiniz !
2 gündür preator a ulaşmaya çalışıyorum pm atabileceğim bi link verebilirmisiniz yada daha kolay ulaşabileceğim bir yol şimdiden teşekkürler

Necmati

Necmati

Üye
ne yapacaksın ki ata abi'yi..
Hem o askerde :hmmm

-BiLLYTHeKiD-

Üye
    Konu Sahibi
preator olmasada olur aslında bana üyeliklerle ilgili değişiklikler yapabilme yetkisi olan bi admin lazım pw,nick değiştirebilen veya bunları görebilen birisi

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
preator olmasada olur aslında bana üyeliklerle ilgili değişiklikler yapabilme yetkisi olan bi admin lazım pw,nick değiştirebilen veya bunları görebilen birisi
Preator ADMİN askerlik yaptığı için malesef foruma zaman ayıramıyor :) Sorununuzu MaxiCep.Com - Profil bilgileri: ChavRash abiye özel mesaj olarak yollarsanız , eminim en kısa sürede sorununuzu giderecektir :)
Attığım mesajı incele lütfen :)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
ayrıca burdan pm atamıyorum çünkü 50 mesaj atmadım daha ChvRash eğer bu konuyu görürsen bana mesajla ulaşırmısın acil
Sen yardım istediğin konuyu açık ve net olarak açıkla :) ChavRash Hasan abi mutlaka konuyu görüp cevap yazar :) Yardım istediğini Hasan abiye ben bildirdim :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yöneticilere mesaj sınırı olmadan özel mesaj atabilirsiniz

-BiLLYTHeKiD-

Üye
    Konu Sahibi
iyi o zaman burdan açıklıyayım
şimdi benim katil_2 diye eski bir üyeliğim vardı dün preator a pm attım ve nickini WaTCHMaN olarak değiştirdim daha sonra siteden çıktım tekrar gireyim dedim ne eski nede yeni nickimle giriş yapamadım üyeliğimin msn adresinide hatırlamıyorum o yüzden pw değiştiremedim bu konuda acil yardım bekliyorum

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Diğer hesabınızda kullandığınız mail adresini yazar mısınız?

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
http://www.maxicep.com/uyeler/uye-96951/wacthman/

WaCTHMaN Kullacıdı adınız bu, yukardaki mesajda yazdığınız gibi WaTCHMaN olarak giriş denemesi yaptıysanız kullanıcı adınızı yanlış girmişsiniz. Şifrenizde herhangi bir değişiklik yapılmamış.

-BiLLYTHeKiD-

Üye
    Konu Sahibi
Diğer hesabınızda kullandığınız mail adresini yazar mısınız?
mail adresini bilsem zaten gider kendim değiştiririm pw yi üyeliğim eski ve ben hiç dikkat etmedim e-mail adresine bildiğim bütün mail adreslerini denedim olmadı 4 sene önce açtığım bir hesap belki uyduruktan bir mail girip açmış olabilirim üyeliği eğer sen sistemde kayıtlı olan mail adresini söylersen bende ona göre hareket ederim zaten mail benim değilse hesabımada hiç bir şekilde giriş yapamam

--------------- Ekleme ---------------

http://www.maxicep.com/uyeler/uye-96951/wacthman/

WaCTHMaN Kullacıdı adınız bu, yukardaki mesajda yazdığınız gibi WaTCHMaN olarak giriş denemesi yaptıysanız kullanıcı adınızı yanlış girmişsiniz. Şifrenizde herhangi bir değişiklik yapılmamış.
evet kullanıcı adım bu şifreyide değiştirmedim eski şifremle girmiyor nedense :S

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Kullanıcı adınızı yanlış yazıyor olmayasınız? Konuda yazdığınız gibi kullanıcı adınız WaTCHMaN değil, WaCTHMaN .

-BiLLYTHeKiD-

Üye
    Konu Sahibi
diğer hesabımın profiline bakarsanız preator a özel mesaj atmıştım ve nickimi değiştirdikten sonra teşekkür ettim

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
Kullanıcı adınızı yanlış yazıyor olmayasınız? Konuda yazdığınız gibi kullanıcı adınız WaTCHMaN değil, WaCTHMaN .
evet aynen böyleymiş kardeş çok saol ama burda sorun bende değil neden dersen ben nickimi WaTCHMaN olarak değiştirilmesini istemiştim bi yanlış anlaşılmadan dolayı böyle oldu sanırım ve daha sonrada hiç dikkatimi çekmedi bu harfin yeri 2 gündür sırf 1 harf yüzünden uğraşıyorum :S peki senin kullanıcı adımı düzeltme şansın var mı ?

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Son bir hakkınız daha var, isterseniz değiştirebilirim. Ancak ondan başka değiştiremezsiniz.

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
Son bir hakkınız daha var, isterseniz değiştirebilirim. Ancak ondan başka değiştiremezsiniz.
tmm değiştirin adminim zaten öyle olmasını istiyordum yanlış olmuş doğrusu WaTCHMaN bu şekilde değiştirirseniz sevinirim:oke:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Sistemde WaTCHMaN olarak kayıtlı bir üye var, değişiklik onaylanmıyor.

Revengeful

Emekli Yönetici
Eğer yoksa olur ama özel mesaj sistemindede sorun çıkarabilir :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt