Preator ADMİN askerlik yaptığı için malesef foruma zaman ayıramıyor2 gündür preator a ulaşmaya çalışıyorum pm atabileceğim bi link verebilirmisiniz yada daha kolay ulaşabileceğim bir yol şimdiden teşekkürler
Sorununuzu MaxiCep.Com - Profil bilgileri: ChavRash abiye özel mesaj olarak yollarsanız , eminim en kısa sürede sorununuzu giderecektir 
preator olmasada olur aslında bana üyeliklerle ilgili değişiklikler yapabilme yetkisi olan bi admin lazım pw,nick değiştirebilen veya bunları görebilen birisi
Attığım mesajı incele lütfenPreator ADMİN askerlik yaptığı için malesef foruma zaman ayıramıyorSorununuzu MaxiCep.Com - Profil bilgileri: ChavRash abiye özel mesaj olarak yollarsanız , eminim en kısa sürede sorununuzu giderecektir
![]()

ayrıca burdan pm atamıyorum çünkü 50 mesaj atmadım daha ChvRash eğer bu konuyu görürsen bana mesajla ulaşırmısın acilPreator ADMİN askerlik yaptığı için malesef foruma zaman ayıramıyorSorununuzu MaxiCep.Com - Profil bilgileri: ChavRash abiye özel mesaj olarak yollarsanız , eminim en kısa sürede sorununuzu giderecektir
![]()
Sen yardım istediğin konuyu açık ve net olarak açıklaayrıca burdan pm atamıyorum çünkü 50 mesaj atmadım daha ChvRash eğer bu konuyu görürsen bana mesajla ulaşırmısın acil
ChavRash Hasan abi mutlaka konuyu görüp cevap yazar
Yardım istediğini Hasan abiye ben bildirdim 
mail adresini bilsem zaten gider kendim değiştiririm pw yi üyeliğim eski ve ben hiç dikkat etmedim e-mail adresine bildiğim bütün mail adreslerini denedim olmadı 4 sene önce açtığım bir hesap belki uyduruktan bir mail girip açmış olabilirim üyeliği eğer sen sistemde kayıtlı olan mail adresini söylersen bende ona göre hareket ederim zaten mail benim değilse hesabımada hiç bir şekilde giriş yapamamDiğer hesabınızda kullandığınız mail adresini yazar mısınız?
evet kullanıcı adım bu şifreyide değiştirmedim eski şifremle girmiyor nedense :Shttp://www.maxicep.com/uyeler/uye-96951/wacthman/
WaCTHMaN Kullacıdı adınız bu, yukardaki mesajda yazdığınız gibi WaTCHMaN olarak giriş denemesi yaptıysanız kullanıcı adınızı yanlış girmişsiniz. Şifrenizde herhangi bir değişiklik yapılmamış.
evet aynen böyleymiş kardeş çok saol ama burda sorun bende değil neden dersen ben nickimi WaTCHMaN olarak değiştirilmesini istemiştim bi yanlış anlaşılmadan dolayı böyle oldu sanırım ve daha sonrada hiç dikkatimi çekmedi bu harfin yeri 2 gündür sırf 1 harf yüzünden uğraşıyorum :S peki senin kullanıcı adımı düzeltme şansın var mı ?Kullanıcı adınızı yanlış yazıyor olmayasınız? Konuda yazdığınız gibi kullanıcı adınız WaTCHMaN değil, WaCTHMaN .
tmm değiştirin adminim zaten öyle olmasını istiyordum yanlış olmuş doğrusu WaTCHMaN bu şekilde değiştirirseniz sevinirimSon bir hakkınız daha var, isterseniz değiştirebilirim. Ancak ondan başka değiştiremezsiniz.

hmm o zaman -WaTCHMaN- olmaz mı?Sistemde WaTCHMaN olarak kayıtlı bir üye var, değişiklik onaylanmıyor.