5800 52.0.007 & 52.0.101 Birleşimi Harika Dokunmatik Hassasiyeti.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
astroerol

astroerol

Üye
    Konu Sahibi
5800 52.0.007 & 52.0.101 Birleşimi Harika Dokunmatik Hassasiyeti.
Selam Arkadaşlar 5800 da Yeni bir güncelleme çıktı özel bir çok arkadaşımız yükledikten sonra Geri dönülemiyordu jaf la geri yükleme yapılırken hata veriyordu...

Bunu Şöyle denedim ve olumlu bir sonuç elde ettim eminim hoşunuza gidecek bir sonu olur ben bayıldım...

Navifirm'den 52.0.101 nin dosyalarını indiriyoruz...
Eski versiyon olan 520.007 nin sadece ''RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V02'' olan dosyadan sadece ''007'' yazan yerini 101 yapıyoruz ve yeni güncelleme olan 52.0.101 in içindeki aynı dosyayı cıkartıyoruz ve yukardaki degiştirin dedigim dosyayı atıyoruz ve flaşlıyoruz...

açtıktan sonra herşey süper eski versiyona göre menü geçişleri daha hızlı ve dokunmatik hassasiyeti yüksek eminim begeneceksiniz yapamadıgınız yerde sorabilirsiniz arkadaşlar...:naughty:

• Beğen
Tepkiler: 'Maxi Genç

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
52.0.007 ve 52.0.101 olarak düzeltsen iyi olur dostum :)

--------------- Ekleme ---------------

telefon gelse yükleyecgm ama hâla serviste :(

2 hafta oldu vereli, daha geçen hafta kaydı yapılmıs.

neyse gelsin deneriz.zaten orjinal yazılım kullancm artk....

• Beğen
Tepkiler: astroerol

olcay.bozdemir

Üye
eve geçinde deneyeceğim :D

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
kardeşim ben navifirm den indirmek isitiyorum ama en son bende v52.07 çıkıyor 52.101 yok bendeki navifirm programında

leventgaat

Üye
52.0.007 & 52.0.101 navifirim deki dosyalar türkçemi arkadaşım....

olcay.bozdemir

Üye
peki oldu ya beğenmedik veya c6 portuna geri dönmek istedik, geri dönüş mümkün mü ?

terzim

terzim

Üye
bu mod turkcemı acaba nedersınız anlmadım

astroerol

astroerol

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ben navifirm den indirmek isitiyorum ama en son bende v52.07 çıkıyor 52.101 yok bendeki navifirm programında
KArdeş Çıkması Lazım 007 en altta bir üstünde 52.0.101 var onu indireceksin bende cıkıyor...
52.0.007 & 52.0.101 navifirim deki dosyalar türkçemi arkadaşım....

Arkadaşım 52.0.007 zaten türkçe bir cok kişinin kullandıgı fw ama 52.0.101 bir operatör için özel yapılmıs bir fw ingilizce o yüzden ama nasıl türkce yapılacagını anlattım okursan anlarsın ve cok hızlı 3 gündür kullanıyorum cok cok memnunum ben

peki oldu ya beğenmedik veya c6 portuna geri dönmek istedik, geri dönüş mümkün mü ?

evet arkadasım '' zaferutkuarslan '' Arkadaşımın Açtıgı Konuda var nasıl yapılacagı formu arastırırsan bulursun :)

bu mod turkcemı acaba nedersınız anlmadım

benim anlattıgım şekilde türkçe oluyor arkadaslar Ramblow dan Aldıgım degerler 60 ın altına hiç düşmedi hep 60 üstüydü cok hızlı kullanıslı böyle :) dokunmatik hassasiyeti cok süper :)
:sopa::sopa:

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
Yok kardeşim bendeki navi firm de çıkmıyo v52.07 var onun üstünde de v51.06 çıkıyo bende 52.101 diye bir şey görmedim

olcay.bozdemir

Üye
eyvallah sağol :D

alihan86

Üye
Kardeş Çok saol Telefon sürüm yeniydi ancak Türkçe değildi oda oldu. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt