[PAYLAŞIM]5800 52.0.101 için 52.0.007 yazılımını yüklemek!(V2.0 Kırmızı,Mavi,Siyah)

Sponsorlu Bağlantılar

CyBeRKHaN

Üye
    Konu Sahibi
GünceLL...

79madi

79madi

Üye
tşkler kardeş saol bizi bir çok dertden kurtardın...:oke:

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
konuyu hortlatmak gibi olmasın ama :) Allah senden razı olsun.

emrykn

Üye
çok sağol çok iyi oldu teşekkürler :)

----------Eklendi @ 15:14:21 ---------- Yazıldı @ 14:07:38 ----------

NSE ile nasıl Mavi temayı eklicez benim telefon mavi de :bye2:

takanez

Üye
nasıl yükleneck anlayamadım yaa... jaf ı indirdim ama hata veriyo acılmıyo program ne yapmalıyım:dry:

CyBeRKHaN

Üye
    Konu Sahibi
Güncellenmiştir artık her renge uygun sürüm bulunduruyor güle güle kullanın (:

alemci03

Üye
Teşekkür ederim, sayenizde garantide bir sorun çıkmadı :)

saly35

saly35

Üye
arkadaşım cihazı servise götürünce hiç bi sorun çıkmaz demişsin yalnız şu kadarını söyliyeyim phoenixle cihazı bağlar bağlamaz içinde yüklü olan versiyon adı 52.0.101 ortaya çıkıyor elden geçtiği çok rahat anlaşılıyor servisçinin iyi niyetine kalmış garanti kapsamına sokup sokmamak

CyBeRKHaN

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım cihazı servise götürünce hiç bi sorun çıkmaz demişsin yalnız şu kadarını söyliyeyim phoenixle cihazı bağlar bağlamaz içinde yüklü olan versiyon adı 52.0.101 ortaya çıkıyor elden geçtiği çok rahat anlaşılıyor servisçinin iyi niyetine kalmış garanti kapsamına sokup sokmamak
birincisi yazılım 52.0.0.7 yaması dedim sadece telefonda böyle gözükür üstüne bastırarak dedim çekirdek 52.0.101 dir diye konuyu dikkatli okusaydın farkederdin.Bilgisayar çekirdek verilerine erişebiliyor bu yüzden 52.0.101 gözüküyor orayı değiştirmek istiyosanız telefonunuzu box ile flashlata bilirsiniz :) saygılar...

adada28

Üye
link yenilenirse sevinirim

adada28

Üye
hotfire linki sağlammış teşekkür ederim telefonumu kurtardım saygılar

tlh1243

Üye
beyler bunu kullanarak bende düşürdüm ama bi sorum olacak jaftaki downgrade( yazılım düşürme) seçeneği ne işe yarıyo? :bilmm

ceahun

ceahun

Üye
hocam şu anda yapıyorum :)

------------------------
edit :
yaptım çok da güzel oldu allah razı olsun :)

CyBeRKHaN

Üye
    Konu Sahibi
beyler bunu kullanarak bende düşürdüm ama bi sorum olacak jaftaki downgrade( yazılım düşürme) seçeneği ne işe yarıyo? :bilmm

o seçenek s40 telefonlarda çalışıyor diyorlar s60 ta işeyaramiyormuş

sukru61

Üye
Harbiden üstad ELLERIN Dert gormesn..

sukru61

Üye
Üstad ya ama gerçekte 52.0.101 oLduğu için , Sowftware Updater ' den yazılımın orjnl. nokia nın programınDan günceLLeyemiyyorumm . Ve ovi suitede 1207 faln bi hata veriyo ..

hamdi mert

hamdi mert

Üye
keşke sadece hack yapsaydın

qreencobra

Üye
saol bro cok işime yaradı.

Üst Alt