blıorm blıorm ama sıgortam duzenlı olarak yatırılıyor zaten sorun yok ama ucret az gıbı sankı deılmı ?

iyi forumlarAz sa işten mi Çıkacaksın ?![]()
Senden fazlasını alan yoktur o işte o yaşta...![]()
tatlım paranın azlığı çokluğu yaptığın işe bağlı.ama senin yaşındakilere normal.az değil.illaki çalışma zorunluluğun var olduğu için bu şekilde yorum yaptım.yoksa farklı bir düşünce belirtecektim.iyi işler ozaman sana![]()

tabiki çalışmaya ihtiyacın var.fakat aldığın ücretle yaptığın işi bilemeyiz.burası senin için geçici bir iş olduğunu düşünüyorum .çünkü önünde engellerin var .onları aşana kadar burada oyalanacaksın.belki meslek öğreneceksin belkide maddi anlamda destek olman gereken kişiler var.bu nedenle sen kendini çalışma alanında mutlu hissediyor isen ve yaptığın işin hakkını alıyor isen ne mutlu sana.burada karar senin.
benim fikrim bu .ama küçükde olsan yada şöyle söyleyim 18 altı isen ki öyle bu fiyat normal.az değikl yani.çünkü bizde 850 tl yalışan yetişkinler var.umarım karar vermende faydası olmuştur.iyi forumlar canım![]()
mrba bn 17 yasndyım ve ıst bır fbrıkada calısıorm 600 700 arası para alıorm sıgortam war sızce para ıı mı az mı veya bana gore cokmu fıkrınızı beklıorm ltfen yazın ii aksamlar