650 Tl'ye kadar telefon önerisi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bladerock27

Bladerock27

Üye
    Konu Sahibi
650 Tl'ye kadar telefon önerisi!
Arkadaşlar 650 lira bütçem var.Ve bu kadar parayı hak eden hızlı ve sıfır bir telefon almayı düşünüyorum.İlk tercihim dokunmatik bir telefondan yanadır.Benim kafamdaki telefon Samsung S7230E Wave 723'tür.Ve işletim sistemi Bada OS(?)
1-İlk olarak bada işletim sistemi hakkında bilgisi olanlar beni aydılatırlarsa sevinirim.Performansı nasıldır?
2-Önereceğiniz telefonların dezavantajlarını da yazarsanız mutlu olurum.
3-Nokia 5800 önermezseniz memnun olurum.Arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla telefon çok yavaş.
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bada işletim sistemi daha yeni ona uygun programlar bulman zor alacaksan wave derim olmadı nokia x6 alabilirsin

hoss

hoss

Üye
samsung galaxy ace iyi tercih olur o fiyata :oke:

şazenuş

şazenuş

Üye
Wildfire güzel tercih olur htc sense ile güzel bir alet.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ya galaxy ace ya da i5510 klvyeli

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
eğer dokunmatik alacaksan bence kesinlikle Samsung al.Nokia2nın dokunmatiği çok kötü ve yavaş..Telefon önerilerine gelirsek;

-Samsung Jet
-Samsung Wawe
-Samsung Monte(450-500 tl civarı)

Samsung Wawe için bir haber buldum bir oku istersen..

İstanbul, 20 Aralık 2010– Dünyanın lider cep telefonu üreticilerinden Samsung Electronics, yeni Wave 723 için düzenlediği kampanya ile Wave 723 sahiplerine 5.60 TL’lik Samsung Apps uygulama kuponu fırsatı sunuyor. Samsung Wave 723 sahipleri adresinde bulunan forma;

- Ad & Soyad
- E-mail ve Telefon
- Sahip oldukları Wave 723’ün IMEI’sini

yazarak kampanyaya başvurabilirler.

Samsung Wave 723 sahiplerine, 5.60 TL’lik Samsung Apps kuponu telefon ya da e-mail yoluyla iletilecek. 31 Ocak 2011 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında sunulan kuponlar tek bir uygulama için geçerli olacak.

IMEI adreslerini doğru girerek, başvuruları kabul edilen Wave 723 kullanıcıları, KIES üzerinden ya da cep telefonlarında yer alan Samsung Apps üzerinden kazandıkları bedava uygulama kodunu kullanabilecekler.

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Kafanda samsung modeli filan varsa Galaxy Ace iyi bi alete benziyor.

61semih

61semih

Üye
ace yada wave bada guszel bır ısletım sıstemı samsung app de baya bı ruygulama var cok cekınme ama androıt kadar yoktur secım senın

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Nokia X6 alma hayatının hatası olur, C6 çok hızlı değil, normal Wave biraz pahalı, en güzeli Wave 723. Bada'da sorun yaşamayacağını düşünüyorum..

Bladerock27

Bladerock27

Üye
    Konu Sahibi
hoss

hoss

Üye
Galaxy Ace'yi bende seviyorum.Fakat 650 tl üst sınırım var.O kadar bütçem olsa saniye durmam.O tel. 770 tl :s
şu konuya bir bakarmısın dostum

mrtsanli

Üye
Alın Bence İşLetim Sistemi faLan Çoq Harika

Bladerock27

Bladerock27

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy ace bizim burda media markt da tam 769 tl hazirana kadar düşer inş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt