Telefon Tavsiyesi Her türlü telefon tavsiyesi bekliyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Her türlü telefon tavsiyesi bekliyorum..
Arkadaşlar babamla konuştum, yeni bir telefon alacağız. Valla araba alcak gibi araştırdım bu konuyu. Favorim Samsung Wave 723. Çok güzel ama Bada olması ve ekranının küçüklüğü korkuttu gözümü.. Yani demem o ki bana öyle bir telefon tavsiye edinki işletim sistemi, işlemci hızı iyi olsun. Kamerası felan fazla önemli değil. İyi çeksin ama. Aslında Samsung Galaxy S'i istesem babam onuda alır ama adamcağıza kıyamıyorum..:s
Şöyle fiyat aralığı 300- 650 TL olsun.. Ama eğer şöyle süper çarpıcı bir telefonsa diyeceğiniz 800 TL'ye kadar olabilir. İşletim sistemi yönünden tercihim Android'dir. Yardımlarınızı bekliyorum:evet:.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
kardeş sende ögrencisin galba:D.android degilde symbian düşünürsen,n95 tavsiyemdir.ama egerki illede android dersen samsung wave 723 iyidir.tabi benden sana tavsiye ya android ya da symbian telefon al.bada os ye pek bakma.

Starsley

No Bada os Yes symbian, android :)

Captain

Üye
bence artık symbian da alma alırsan direk Anroid al :oke:

Utku

Utku

Üye
c7 -00 al

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar teşşekürler yorumlarınız için. Wave'in sistemi Bada bu arada Android deil.. symbian sevmiyorum ben ya.. oyunları felan hiç güzel gelmiyo..

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia C7 al. Sakın Nokia 5230/5530/5800/X6/C5-03 vb. telefonların oyunlarıyla C6-01/C7/N8/E7 gibi telefonların oyunlarını bir tutma Iphone'dan farksız gerçekten, çünkü oyun kalitesi işlemci, Ram, Rom, ekran kartına falan bakar. Youtube'dan "N8 game" ya da "C7 game" tarzı aratmalar yaparsan kaliteyi görürsün, bu konuda iddalıyım baya :) umarım yardımcı olabilmişimdir.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Nokia C7 al. Sakın Nokia 5230/5530/5800/X6/C5-03 vb. telefonların oyunlarıyla C6-01/C7/N8/E7 gibi telefonların oyunlarını bir tutma Iphone'dan farksız gerçekten, çünkü oyun kalitesi işlemci, Ram, Rom, ekran kartına falan bakar. Youtube'dan "N8 game" ya da "C7 game" tarzı aratmalar yaparsan kaliteyi görürsün, bu konuda iddalıyım baya :) umarım yardımcı olabilmişimdir.
buda dogru.paran varsa symbian^3 alcan bu devirde:).

ibo_Star

ibo_Star

Üye
buda dogru.paran varsa symbian^3 alcan bu devirde:).
Derken Aslında Symbian 3 Alacağına Bence Android Ram Rom u iyi Telefon Almak Daha Mantıklı.
Bak Acer Liquid E telefon var (TEKNOSA da).800TL
512 Mb Ram 512 Mb Rom. 768 Mhz işlemci Overlokla 1Ghz Oluyor.5Mp Kamera.
Android 2.1 ile geliyor hemen 2.2 ye Yukseltip Resmi Flashplayer Kurabilirsin.
Flash Player Olunca Facebook ve 1000lerce sitedeki Videoyu rahatca izleyebilirsin.

Veya Sırf internet ve oyun keyfi için 400TL ye Tablet Almak Mantıklı.
512 Mb Ram.Android 2.2+Flash Player Kurulu+Cortex A8 1Ghz Kaliteli işlemcili Tabletlerde var.8inch

Param okadar Yok Diyenlere Android Tabanlı Wifi li 2.8 inch ve 3.2inch ekranlı Archos mp4 Çalarlar (internet Tabletler) tavsiyemdir.200-400TL arası.
Android 2.2+Flash Player+800 Mhz işlemcili Archos 28 ve 32:oke:

Neverex

Üye
Samsung i5510
Samsung i5503 Galaxy 5
Bunlar benim beğendiklerim.Tavsiye ederim. :oke:

OğuzcanAbi

Üye
1000 lira n8 :hmmm

ibo_Star

ibo_Star

Üye
Yabancı Forum ve Teknik verilere Göre Cevabım
Acer Liquid E 512 Mb Ram 512 Mb Rom 768 Mhz işlemci 5mp Kamera
Suan TEKNOSA da

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yardım eden herkese çok teşekkürler arkadaşlar..

blackcemre

Üye

N97 Minim var ilanıma bakabilirsiniz temizdir.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
symbian bana gelmez :D

y n s c n

y n s c n

Üye
1000 lira civarı. Optimus black veya neo tavsiye ederim ben sana.. O fiyatta seni pişman etmeyecek en iyi smartphone'lardır kendileri..
Neo'nun her ne kadar tasarımını ve ekran parlaklığını beğenmesemde donanımsal olarak oldukça güçlüdür.. O fiyat aralığında bu cihazlardan birini almak en mantıklısı olurdu.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
1000 lira civarı. Optimus black veya neo tavsiye ederim ben sana.. O fiyatta seni pişman etmeyecek en iyi smartphone'lardır kendileri..
Neo'nun her ne kadar tasarımını ve ekran parlaklığını beğenmesemde donanımsal olarak oldukça güçlüdür.. O fiyat aralığında bu cihazlardan birini almak en mantıklısı olurdu.

eyw.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...