Ozan'dan Arslansem'e tam 6 (altı) bloknot !!! Yok artık !!! :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Ozan'dan Arslansem'e tam 6 (altı) bloknot !!! Yok artık !!! :D
En iyi imza yarışmasında kazandığım 2 bloknot ya yolda çoğaldı ya da Ozan cömert davrandı tam 6 tane gönderdi :d:
İsteyene cüzzi bi miktar karşılığı satabilirim :zuhaha:
Şaka bi yana üniversite ortamında olduğumdan dolayı sağolsun Ozan fazla göndermiş.Arkadaşlarıma vermemi ve reklam olarak yayılmasını istedi ben de kırmadım kendisini gönder dedim :ehe teşekkür ediyorum tabii ki
Kıskananlar,benim niye yok diyenler,6 tane de bişey mi ben de koli koli var diyenler buraya :d:

zaza

zaza

Üye
bende istiyorum olmuyor ki böyle:ehe

canturgay

canturgay

Üye
benim niye yok:p

canturgay

canturgay

Üye
En iyi imza yarışmasında kazandığım 2 bloknot ya yolda çoğaldı ya da Ozan cömert davrandı tam 6 tane gönderdi :d:
Şaka bi yana üniversite ortamında olduğumdan dolayı sağolsun Ozan fazla göndermiş.Arkadaşlarıma vermemi ve reklam olarak yayılmasını istedi ben de kırmadım kendisini gönder dedim :ehe teşekkür ediyorum tabii ki
Kıskananlar,benim niye yok diyenler,6 tane de bişey mi ben de koli koli var diyenler, semih sende çok var bi tanesini bana gönder diyenler buraya :d:
semihten böyle bişey beklerdim :d:

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
bana da verin la :P

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
Kıskananlar,benim niye yok diyenler,6 tane de bişey mi ben de koli koli var diyenler buraya :d:
......... bloknot'u olmuş tutmuş herkese yayın yapmış:ehe:ehe

SANKİ BEN OZAN ABİYE RİCA ETSEM OZAN ABİ BANA BLOKNOT GÖNDER DE REKLAM YAPİM DESEM GÖNDERMİCEK :hih:

Revengeful

Emekli Yönetici
benimde 6 tane var ne yani :D

Revengeful

Emekli Yönetici
ama 1 tane kaldı. diğerlerini dağıttım

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bu nasıl alınıyor . :D

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
DiaBLoS™;3329185' Alıntı:
Bu nasıl alınıyor . :D
bence ozan abiye bir rica ile alabileceğimizi düşünüyorum:naughty:

zaza

zaza

Üye
küçük emrah'a bağlayacam şimdi:ehe

benim hiç bloknotum olmadı abi:ağlarım:

:d::d:

Revengeful

Emekli Yönetici

bence ozan abiye bir rica ile alabileceğimizi düşünüyorum:naughty:

Moderatörlerde zaten vardır, en azından isteyene gönderir :hmmm Erol abide var mesela.
Ama Ozan abi de konuda yazdı "belli bir mesaj sayısına ulaşmış üyelere ve yarışma kazananlara" diye..

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
Moderatörlerde zaten vardır, en azından isteyene gönderir :hmmm Erol abide var mesela.
Ama Ozan abi de konuda yazdı "belli bir mesaj sayısına ulaşmış üyelere ve yarışma kazananlara" diye..
aman yesinler..
Peri Kızı na gönderir bende ordan alırım:ehe:ehe:ehe

zaza

zaza

Üye
belli bir mesaj sayısımı dedin sen ne kadar mesela :D

Revengeful

Emekli Yönetici
20000 yeterli gibi :hmmm

zaza

zaza

Üye
oha yuhhh :oha: :ehe

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bende arkas var.konteynır şeklinde bloknot:ehe.ama maxicep forum bloknotu daha iyi duruyor.
belli bir mesaj sayısına ulaşmış üyelere
çalışmalara şimdiden başlayım yaza 20000 mesaj atarım...:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...