Vodafone 3G Nerelerde çekiyor? Kendi bölgenizi yazın!!

Sponsorlu Bağlantılar

crazypaker

crazypaker

Üye
Ankara keçiörendeyim 3.5G çekiyor :)

suuuuuu

Üye
Ya bnde yaptım 3G çekmiyor mu yoksa olmadı mı bnmi yanlış yaptım anlamadım gitti
Nasıl yaptınız 3G ayarlarını arkadaşlar peki _?

samsung22

Üye
3g yaz 3636 gönder

'Davut

'Davut

Üye
Benim odada Biraz çekiyor 6 çubukdan 3 ü yani ... Ama evden çıktı mı oluyor ...:D Buda iyidir şimdilik...:) ( Sincan )

Oceansss

Üye
tekirdag çorlu ve sultankoy taraflari cekmiyo daha dogrusu hat bile cekmiyo:D 3 yda 4 de cubuk:D

OoOoO1

Üye
şanlıurfa/ceylanpınar
cumhuriyet mahallesiçekmiyor:kop:

admin-58

admin-58

Üye
Sivas Merkez çekiyor:D

haPsi

Üye
giresun da bazı bölgelerde cekmiyo

karantina6158

karantina6158

Üye
arkadaşlar 3g modem alacaklar özellikle vodafone telefondaki 3g sinyaline göre modem almayın telefon modem sinyali birbirini tutmuyor telefon sinyal ama 3g internete gelince 5 dişten sadece 2 diş bağlantı var buda yaklaşık 1 megabit oluyor asla ve asla tavsiye etmem ben bir kere aldım 2 yıl kullanmak zorundayım şu son 1 yıl bitsede kurtulsam vodafonu asla ve asla tavsiye etmiyorum

mesut--fb

mesut--fb

Üye
sakarya ve ilçelerde çekiyor hatta bizim köyde 3.5 çekiyor :aha:

Hades92

Hades92

Üye
Ankarada iyi cekiyor

lolita18

Üye
ben 0.facebook .ya giremiyorum vodafonluyum b3210 model tel kullanıyorum olmuyo acil cvp|-)

--------------- Ekleme ---------------

yardımmmmmmmmmm

:islik
ben 0.facebook .ya giremiyorum vodafonluyum b3210 model tel kullanıyorum olmuyo acil cvp|-)

yardımmmmmmmmmm

hubeyb_123

hubeyb_123

Üye

soaway

Üye
tekirdağ çekiyorrrrrr

akdemir

akdemir

Üye
Edirne uzunköprü çekiyor :)

cengaver155

cengaver155

Üye
Ankara Sincan Tandogam mh yetiş sokakta sadece vodafon 3g var diğerleri çekmiyor...

muharrem19811

Üye
muğlanın fethiye ilçesinin kemer kasabasına 2 gün önce geldi

santralci_one

Üye
samsun canik ilçesinde bazı mahallelerinde çekmiyor bırakın 3g yi tel bile çekmiyor sürekli bağlantı hatası sebeke yok sorunu

arif_olan

Üye
Değerli arkadaşlarım, ANKARA'nın göbeğinde Atakuleye 200metre mesafede evimden namı değer KIRMIZILI VODAFONE "Şebekeniz 3G görüşmeyi desteklemiyor" diyor..Her yerde çeken KIRMIZILI VODAFONE Başkentte,Türkiye'nin göbeğinde çekmiyor.Varın gerisini siz düşünün..Dağda bayırda,denizde,adada çekim kalitesi olan vodafone..Başkentte 3G desteklemiyor..Yaşasın KIRMIZILI VODAFONE!!!

ANKARA'nın neresi hocam..ANKARA'NIN DİKMENİMİ YOKSA!?

Değerli arkadaşlarım, ANKARA'nın göbeğinde Atakuleye 200metre mesafede evimden namı değer KIRMIZILI VODAFONE "Şebekeniz 3G görüşmeyi desteklemiyor" diyor..Her yerde çeken KIRMIZILI VODAFONE Başkentte,Türkiye'nin göbeğinde çekmiyor.Varın gerisini siz düşünün..Dağda bayırda,denizde,adada çekim kalitesi olan vodafone..Başkentte 3G desteklemiyor..Yaşasın KIRMIZILI VODAFONE!!!

phasan

phasan

Üye
kütahya tavşanlı karapelit köyünde normal şebeke 1 diş zor keçiyor bütün hatlarda 3g hiç çekmiyor acil bi kütahya tavşanlı ilçesini karapelit köyüne verici lazım bence

ANKARA'nın neresi hocam..ANKARA'NIN DİKMENİMİ YOKSA!?

ankarada her yerde vodafone çekiyor ben kullanıyor vodafone 3g yi

Üst Alt