Kendiniz uğraşmayın serviste yetkili ellerin güncelleme yapması daha mantıklı en yakın Nokia merkezine giderseniz ücretsiz yardımcı olunur tabi garanti devam ediyorsa ...selamun aleyküm bende n79 aldım güncelleme yapacam ovi den yedeklemeleri alıyor herşeyi yapıyor en son adım da bir hata veriyor ovi suittenin son sürümünü yükleyin diyor ben zaten son sürümü kullanıyorum bana yardımcı olabilen biri var mı acaba

Aynen katılıyorum... N79 özeldir her insanda olmaz.bana gore NOKIA N79
1-kullanilabilirlik
2-teknik ozellikler
3-hafiflik
olarak her telefondan kat kat ustun.
Nokia belli sayida urettiginden ,bircok insan sonradan almak istedi ama
maalesef bulamadi.![]()

Dostum bence hiç uğraşma sen ne kadar telefon hafızasını veya jartı temizlesen bile sistem dosyaları vs gibi birçok şey zamanla şişip kabarıyor buda telefonu yoruyor komple bir temizlik yani hem telefona hemde karta format atman en mantıklısı olur göreceksinki dediklerinin hepsi ortadan kalkmış. Ben şahsen 6 ayda bir format atıyorum baya bi fark ediyor.Serhat bey...Telefonumda bu aralar sorunlar başladı...Öncelikle telefonumun hafıza kartı ve kendi hafızası dolu oldugunda sizde fark etmişsinizdir telefonda kilitlenmeler donmalar başlıyo...Geçen hafta fulldü ve gereksiz şeyleri sildim.Şimdi 500 mb hafıza kartında 12mb telefon hafızasında mevcut ama sorunum bitmedi....
Şimdi ise fotoğraf çektiğim zaman,,ilk fotoğrafta sorun yok ardından ikinciyi çekmek istediğimde kamera o an kitleniyo ve en az 10 15 sn öyle duruyo, bekliyorum çekiyorum 3.de tekrar aynı şey oluyo...
Video çekiminde ise 30-40 sn çekiyorum bu süre zarfından sonra yine donmaya başlıyo...Ekrandaki görüntü değişikliği 3-4saniyede bir oluyo....Bunun sebebi ne olabilir???

[/QUOTE]
Merhabalar
Telefonumu motorsikletle giderken düşürdüm ve tuşlardan orta kısmı pat çıktı tuş takımının alt kısmında olan ön kapak yani kasa kısmı kırıldı.. Sormak istediğim gittigidiyor gibi sitelerde 30liraya orta kalite kasa kapak ve tuş takımı mevcut bunlardan bir tane alsam işimi görür mü? Görüntüsü çok kötü oldu telefonum, ancak orjinal al derseniz kaç liraya mal olur acaba. şimdiden teşekkrler
Dostum bence hiç uğraşma sen ne kadar telefon hafızasını veya jartı temizlesen bile sistem dosyaları vs gibi birçok şey zamanla şişip kabarıyor buda telefonu yoruyor komple bir temizlik yani hem telefona hemde karta format atman en mantıklısı olur göreceksinki dediklerinin hepsi ortadan kalkmış. Ben şahsen 6 ayda bir format atıyorum baya bi fark ediyor.![]()
[/QUOTE]
ceptopc diye bir site var..Orda bütün telefon markalarının parçaları satılıyo...Ordan kırılan parçalarına bak fiyatı uygun gelirse ordan al...Orjinal olmayanlara sakın rağbet etme gittigidiyordakilerin ne olduğu belli değil ama ceptopc orginal..
kasa + tuş takımı 130 lira tutuyor.. sanırım 30liraya bir tane yan sanayi alıcam beni idare etmesi için ..