Şu Müzik Çalar Biraz Eski Kafalı :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ceycey111

ceycey111

Üye
Benim kullandığım kulaklık SoundMAGIC PL30'tır bununla dinleyin birde derim.Ürünü yurtdışından makul fiyatla satın alabilirsiniz.Samsungun orijinal kulaklığıda creative ep830 seviyesindedir ama ayrıntısı daha az diyebilirim.

Samsungun orijinal kulaklığı creative ep830 seviyesinde diil bence aralarında gerçekten fark var

bluering

Üye
Benim müzik çalar konusundaki tek sıkıntım playlist oluştururken bütün müzikler içinden tek tek seçme zorunluluğu. zaten dosyalarımda klasör şeklinde ayırmışım bida niye sectiriyorsun. ben daha önce 5310 xm kullaniyordum galerideki hangi müzik klasorunden müzik seçersem o klasördeki bütün sarkılar müzik çalara yerleşiyordu. o listeyi de playlist olarak kaydet dedim mi bitiyodu iş.

Türe

Türe

Üye
yav X6 nın kulaklık kalitesini dinlemeden öyle karar veremezsiniz ben burada waveyi kötülemiyorum ok herkes kötülediğimi düşünüp sucluluk psikolojisine kapılmış ve arar acele yorumlar yazmış :ehe

X6dan çıkan o gür bass sesi baska telefonda yok o yüzden bunda dance / bass etkinleştirince ve 14 e alınca sesi boğuyor ... bundan bahsediyorum tabi müzik kulağınız yoksa anlamıyorsun :d:

tmm mıdır ..

x6 kullanmis biri olarak kulaklik kalitesinde wave 2 x6yi gecer bunu rahat soylerim :oke:

kaptannova

Üye
sınıfta nokia c6, 5800, e6 gibi telefonları olan arkadaşlarım wave 2 nin multimedia kalitesini kıskanıyorlar. wave 2 de 5.1 ses özelliği var. bunu bilmiyorsan yuh. ayrıca ekolayzer yarlarında bas seçeneği gerçekten kulağını patlatabilir. ayrıca kulaklık kulağımda iken çevredekiler ses çok çıktığı için rahatsız oluyor. ses müthiş kaliteli. tavsiye ederim.

Türe

Türe

Üye
ben kulaklıkta 5.1 i çalıştıramadım efektleri kapatın diyip duruyor :( acaba sadece 5.1 taktığımızda mı çalışıyor ? :ehe

bbounce

bbounce

Üye
Kim nederse desin,telefonumda kullandığım kulaklık shure se420 110 db / spl deli ötesi bir ses var, ayrıca djlik ve produktörlükle uğraşıyorum,yani yanlışlıkla elinizi kaçırıp açarsanız sesini beyniniz titremeye başlıyor ve zerre ses bozukluğu distortion yapmıyor,fiyata gelirsek biraz pahalı ama maddi durumunuz var ise alın derim,ne x6 ne başka bişey vız gelir...

battlefield2

battlefield2

Üye
Benim müzik çalar konusundaki tek sıkıntım playlist oluştururken bütün müzikler içinden tek tek seçme zorunluluğu. zaten dosyalarımda klasör şeklinde ayırmışım bida niye sectiriyorsun. ben daha önce 5310 xm kullaniyordum galerideki hangi müzik klasorunden müzik seçersem o klasördeki bütün sarkılar müzik çalara yerleşiyordu. o listeyi de playlist olarak kaydet dedim mi bitiyodu iş.

bada2 ıle o sorun cozuldu artık klasorden oynatma var .muzık playerde sag altta kı dıger butonuna tıklayın klasorler butonu cıkıyor Oynatmak ıstedıgınız klasoru yana kaydırın hepsını oynat secenegı cıkıyor ben en son beta surumunde karsılastım dıgerlerınde var mı bılmıyorm

kaptannova

Üye
5.1 çalıştırmayı başlarda bende başaramadım. fakat unuttuğum bir nokta varmış. efektlere gelince ekolayzer ve efekt ayarlarını normal e dokunduktan sonra sol alttan ayrla ya basarak çıkmamız gerek. yoksa işe yaramıyor. daha sonra 5.1 i çalıştırabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt