Şu Müzik Çalar Biraz Eski Kafalı :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
Şu Müzik Çalar Biraz Eski Kafalı :)
Yav arkadaşlar hiç dikkat ettinizmi bilmiyorum ... Bu bizim müzik çalarlar eski formatta :)

Eksiklikler çok yav

Mesela Ekolayzer Grafik Düzenlemesi Yok ... Kullanıcının istediği gibi
Sonra kaç şarkı var onu göstermiyor
ayrıca stereo genişletme vs.nokiadaki gibi şeyler yok ...
Sound alive denen özellik ise pek birşey katmıyor...

Şahsen ben neredeyse tüm XM Telefonları kullandım

X6-X3-5310-5630-5800 XM bunlardaki kulaklık çıkışları cok muhteşemdi bassta kulaklar titriyordu resmen :)

bunun üstünde biraz durursa tamamdır telefonun eksiği bitek flash olacak o zaman .d

ganster86

Üye
dediklerin belki bada os 2.0 ile değişebilir.

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
umuyorum insallah gelir

Lacrymosa

Üye
Kullanıcı destekli ekolayzır bence gereksiz. Adam sana zaten hazır ayarları sunmuş. Tüm çubukları tepeye çıkartmak sesi yükseltecektir evet ama aynı zamanda sesi bozacaktır. Sokaklarda telefonun sesini sonuna kadar açıp dolaşan "cins"lerden değilseniz buna ihtiyacınız olmaz.

Streo genişletme modu yok derken? 5.1 modu düğmesi var kocaman.

Saydığınız telefonların hepsini ben de kullandım ve son derece düz bir müzik çalarları var. Wave'deki müzik çalar bence çok güzel. Telefonu yan yatırdığında açılan CD görünümleri süper. Tüm şarkılarınız Track ve unkown albumlerden oluşuyorsa düz cd görürsünüz.

Sana katılmıyorum.

silver021

silver021

Üye
müzik calari bence en mukemmel cihaz. sarkilari oldugu gibi bulabiliorum sarkilar arasi gecisler cok hizli. ayrica bass enchmenti ac kulakligina tak kulaklarini patlat. =)) mukemmel bir ses deneyimini yasatabilior

princepsp

Üye
Bada 1.2 de bazıları çözüm bulundu ve o kadar da sorun yok(gayet iyi)

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
yav X6 nın kulaklık kalitesini dinlemeden öyle karar veremezsiniz ben burada waveyi kötülemiyorum ok herkes kötülediğimi düşünüp sucluluk psikolojisine kapılmış ve arar acele yorumlar yazmış :ehe

X6dan çıkan o gür bass sesi baska telefonda yok o yüzden bunda dance / bass etkinleştirince ve 14 e alınca sesi boğuyor ... bundan bahsediyorum tabi müzik kulağınız yoksa anlamıyorsun :d:

tmm mıdır ..

princepsp

Üye
x6 dan çıkan sesi biliyorum arkadaşımda var güzel ama kaliteli şarkıyı wave yukliyince daha iyi çalıyor ama biraz kısık onuda hackleyip açıyorsun bozulmadan sesi bangır bangır çıkıyor(sonra hoporleri bozuyor :D)

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
bangır bangır olması önemli değil ... tridenttede bangır bangır ses geliyor önemli olan bass ı hoparlörun cok net cıkarması net olacak sonucta

mavrick

mavrick

Üye
yav X6 nın kulaklık kalitesini dinlemeden öyle karar veremezsiniz ben burada waveyi kötülemiyorum ok herkes kötülediğimi düşünüp sucluluk psikolojisine kapılmış ve arar acele yorumlar yazmış :ehe

X6dan çıkan o gür bass sesi baska telefonda yok o yüzden bunda dance / bass etkinleştirince ve 14 e alınca sesi boğuyor ... bundan bahsediyorum tabi müzik kulağınız yoksa anlamıyorsun :d:

tmm mıdır ..

kaliteli bir kulaklık al x6ya tak birde wave e tak hangisi daha iyi anlarsın,wave in ses kalitesi x6dan daha iyiold kanıtlandı,benlik senlikdeğil bu işler,dünyanın en kalitesi ses veren teli iphone 3gs sonra wave geliyo,ayrıca ekolayzır ayarını ve stereo genişletmeyi gizli menuden yapabilirsin,samsung mp3 player yapan bir firma sengelmişsin x6 yla karşılaştırıyosun ayıp:ehe

• Beğen
Tepkiler: ghostrider_95
Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi

S8500den kalitesizmi Güldürme beni valla :d: ayrıca x6nın kulaklığını takınca desteklemiyor . Ne N8in kulaklığını nede x6nın kulaklığını wave desteklemiyor

Dünyanın İlk ve Tek Ses Yongası Bulunan Telefonu X6 İnanmazsan araştır o yüzden telefon 800 ila 700 tl arasında fiyatı yoksa pek bi özelliği yok :) sırf müzik telefonu

ve bu arada nokiayı savunmuyorum gerçekten waveyi aldığımdan beri diğer telefonlarıma her anlamda kapak attığını gördüm ancak ses dışında :)

furkant

furkant

Üye
Arkadaşım o XM deki bass deneyimin kulaklıktan kaynaklanıyordur. İki telefonuda aynı kulaklıkla dene, sonra karar ver :)

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
yav anlamıyorki arkadaş .. töbe yav zaten salaklık telefonda ... nokianın yeni kulaklıklarını desteklemiyor bu alet

princepsp

Üye
destekliyor lan donusturucu var ona bbakarsan ipodun kulaklıgınıda iyice itince giriyor gibi olup sonra arka sesi veriyor.Bu arada wave in sesi x6 yener :d

mavrick

mavrick

Üye
Test frekans tepkisi Noise level Dynamic range THD IMD + Noise Stereo crosstalk
Nokia X6 +0.10, -0.7 -91. 91.0 0.0095 0.667 -89.3
Samsung S8500 Wave +0.03 -0.04 -90.9 90.9 0.016 0.020 -92.5

bu degerler ikisinin arasinda fark olmadigi gosteriyor nokia o kadar ses yongasi yapmasina ragmen birinde wave daha iyi digerinde x6 daha iyi

mavrick

mavrick

Üye
arkadasim kendinde diyosun iste x6 kulakligi nokia onu ozel yapmis x6ya gore

talimhane

Üye
arkadaşlar ben hem telefoncu hemde müzisyenim yani nokianın butun serilerinin ses kalitelerini cok iyi biliyorum ...nokia simban 40 serilerinde farkındaysanız 3,5milimetrelik jaklı olanlar örnek 6303 gibi cihazları 5800 kulaklıgıyla dinlerseniz Express Müzik olan telefonların kısayol harici bi avantaj sağlamadıklarını göreceksiniz s,60serisinin kulaga verdiği ses desibeli s40 nazaran daha düşük seviyede ama şu bi gerçekki nokia serilerinin sterio genişlemesine hiçbirisi sahip olamadı.. wave 2 kulanıyorum şuanda ve kulandıgım kulaklık 5800 kulaklıgı corby kulaklık diye hitap ettiğimiz wavenin kendi kulaklıgında ekolayzer dilinde 2k,4k,8k yüksek oldugundan yanı kulaklıgın tel sarımının bu şekilde ayarlandıgından müzik ayrıntılarını yakalamak 5800 kulaklıgına nazaran biraz daha düşük seviyede.. tok ses ve geniş ayrıntı istiyenlere wave ile kulanacakları tek kulaklık 5800 kulaklıgı veya x6 kulaklıgı tavsiyemdir.... saygılar...

snalsnop

Üye
Anußis
X6-X3-5310-5630-5800 XM bunlardaki kulaklık çıkışları cok muhteşemdi bassta kulaklar titriyordu resmen :)

bunun üstünde biraz durursa tamamdır telefonun eksiği bitek flash olacak o zaman .d

Bassta kulaklar titriyordu lafına çok güldüm hele nokiada üstelik expressmusic versiyonlarda :D
Kullandığınız kulaklık nedir merak ettim ? Bu telefonlardan başka hangi profesyonel audio playerlarda müzik dinlediniz ve ne kulaklık sürdünüz bunların çok merakı içerisindeyim.Nokiada müzikten bu kadar memnun olan müzik kulağı olan hiç kimseyi görmediğim için konu ilgilim çekti :)

--------------- Ekleme ---------------

Benim kullandığım kulaklık SoundMAGIC PL30'tır bununla dinleyin birde derim.Ürünü yurtdışından makul fiyatla satın alabilirsiniz.Samsungun orijinal kulaklığıda creative ep830 seviyesindedir ama ayrıntısı daha az diyebilirim.

snalsnop

Üye
Benim kullandığım kulaklık SoundMAGIC PL30'tır bununla dinleyin birde derim.Ürünü yurtdışından makul fiyatla satın alabilirsiniz.Samsungun orijinal kulaklığıda creative ep830 seviyesindedir ama ayrıntısı daha az diyebilirim.

burakburti

burakburti

Üye
bangır bangır olması önemli değil ... tridenttede bangır bangır ses geliyor önemli olan bass ı hoparlörun cok net cıkarması net olacak sonucta

arkadaşım sen ne yap biliyormusun aslında sana katılıyorum bende bu durumdan memnun deildim sensesten anlayan birisin benim gibi bunun kulaklıgında bitiyor iş aslında bass kulaklıgı deil tmm aynı bu tarz kulaklıklar daha net ve daha saglam bass veriyor ama bunun kulaklıgı öle deil ben orjinal aynı tarzda bi sony bass kulaklık aldım ses ayarlarını yaptım bide orjinal kulaklık çıkışları 58 dB fln bunu 65 b-dB ye çektim hadi babaysan şimdi sesi 14 e kadar aç :D imkanı yok insanı rahatsız ediyorr kulaklıgımda güzel oldugu için bass kulaklık saten ses çok temizz net bass lı yuksek ne ararsan war

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt