Samsung wave 2 Youtube video izleme problemi.

Sponsorlu Bağlantılar

ozgenccoskun

Üye
    Konu Sahibi
Samsung wave 2 Youtube video izleme problemi.
Merhaba arkadaşlar.Bugün Aveadan Vodofone geçiş yaptım ancak şöyle bir sorun ile muzdaribim.

Aveada iken youtubeden videoları izleyebiliyordum şimdi vodofondan izleyemiyorum.Videoyu seçip açmaya çalıştığımda Bağlantı kuruldu diyor biraz bekliyor bağlantı başarısız diyor.Bu sorunu nasıl hallederim ?

Facebookdan video izleyebiliyorum.

Waveman

Waveman

Üye
Aynısı bndede oluyor yardım eden yok mu

ozgenccoskun

Üye
    Konu Sahibi
Ben problemi hallettim tek başıma sağolsun kimse yardım etmedi sizde hattınızı söyleyin yardımcı oluyum hocam.

occili

Üye
bende vodafonum ayni sorun bendede var wifidan izleyebiliyorum hattan baglanti basarisiz diyor yardimci olursun sevinirim.

Waveman

Waveman

Üye
Benimkide trkcell

Ataral

Üye
Merhaba arkadaşlar.Bugün Aveadan Vodofone geçiş yaptım ancak şöyle bir sorun ile muzdaribim.

Aveada iken youtubeden videoları izleyebiliyordum şimdi vodofondan izleyemiyorum.Videoyu seçip açmaya çalıştığımda Bağlantı kuruldu diyor biraz bekliyor bağlantı başarısız diyor.Bu sorunu nasıl hallederim ?

Facebookdan video izleyebiliyorum.

Selam..Ben de Turkcell den Vodafone'a yeni geçtim.İlk denemelerim de problemdi..Sonra çözdüm.
Şöyle
ayarlar
uygulamalar
internet
internet profilleri nde Vodafone live seçin..

sonra tekrar uygulamalar menusunden"medya oynatıcı" daha sonra "vod ayarları" na gelin.Bu sefer
vodafone internet seçilecek..

Bu kadar...
Youtube ve facebook videoları Turkcell den daha hızlı yükleniyor ve izlenebiliyor.. Şebekenin 3G vey E olması farketmiyor..

Bana durumu bildirirseniz sevinirim..
Selamlar

• Beğen
Tepkiler: irfan_irfan

rage_dust

Üye
Selam..Ben de Turkcell den Vodafone'a yeni geçtim.İlk denemelerim de problemdi..Sonra çözdüm.
Şöyle
ayarlar
uygulamalar
internet

sonra tekrar uygulamalar menusunden"medya oynatıcı" daha sonra "vod ayarları" na gelin.Bu sefer

Bu kadar...
Youtube ve facebook videoları Turkcell den daha hızlı yükleniyor ve izlenebiliyor.. Şebekenin 3G vey E olması farketmiyor..

Selamlar

oldu dostum çok teşekkürler:)

occili

Üye
Şöyle
ayarlar
uygulamalar
internet

Bu kadar...

Selamlar

Allah razı olsun kardeş çözüldü problem.

ozgenccoskun

Üye
    Konu Sahibi
Ben cevaplamadan arkadaş cevaplamış sağolsun.
Bu arada yeni sorunda hayırlı olsun arkadaşlar 3g den download yapamıyorum Vodofone ile ? Acayip yavaş 1mb`ı 10 dakikada indiriyor neden acaba ? samsung storeden felan dosya indirme çook geç bilgisi olan varmı?

wpp_00

Üye
eğer vodafoneda cep net paket kullanıyosan 100 mbdan sonra feci yavaşlıyo yapacak bişey yok ona maalesef. bağlantı ayarları şebeke den 1900 2100 yaparsan 3g ile girip biraz daha hızı artırabilirsin ama yinede yavaş

ozgenccoskun

Üye
    Konu Sahibi
100mb dolmadan yapıyor sürekli böyle yaa ?

bilalgurlesin

Üye
arkadaşlar bende de youtube da açmıyor ve bahsedilen yönetemi de denememe rağmen sorunumu çözemedim. bir yardımcı oluverin lütfen:(

forumcuaa

Üye
arkadaşlar bende de youtube da açmıyor ve bahsedilen yönetemi de denememe rağmen sorunumu çözemedim. bir yardımcı oluverin lütfen:(

eğer hattınız Turkcell ise ayarlar-uygulamalar-medya oynatıcı-vod ayarları-Turkcell Isp yi seçin
bendeki böyle düzeldi umarım size de yardımı olur

• Beğen
Tepkiler: irfan_irfan

irfan_irfan

Üye
teşekkürler kardeş allah razı olsun senden süper oldu emeğine sağlık

xsakarx

Üye
aynı sorun bendede vardı tşkürler arkşlar..... bi sorumda benim olacak facedeki videoları indirmeden youtubedeki gibi online izleyemiyormuyuz bununda bi ayarı varmı?

aki55

Üye
bende avea var ayni sorun bendede var ne yapmaliyim tsk

mecquet

Üye
Bende vod ayarlarındada live ve mms var yardım

mecquet

Üye
Herkese bu sorun hakkinda kesin cevabi
veriyorum Eger digerlerini yapip olmadiysa bu olur : Operatorler wave 2 modelinin
internet ayarini yanlis veriyorlar(bazilarini)
ondan dolayi google ye wave 2 ve
hattinizin internet ayarlarini yazin
bulursunuz sonra ordaki ayarlari
ayarlar>baglantilar>sebeke>baglantilar
dan olustur deyip yapin

arsinliakrep_61

Üye
teşekkürler admin...

Üst Alt