YARDIM:vodafone 945 mi------samsung galaxy mini mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
53206120

53206120

Üye
    Konu Sahibi
YARDIM:vodafone 945 mi------samsung galaxy mini mi
:hmmmarkadaşlar symbyanı bırakıp androide geçmeyi düşünüyorum şöyle fiyatı makul bir telefon aradım bu ikisini buldum.sizden ricam oyun ve program bakımından hangisi daha iyi cevabınızı bekliyorum

zoe

zoe

Üye
fiyatına göre secimin iyi,ama ikisindede flash player desteklemiyor.htc wildfire tavsiye ederim 678tl.:oke:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ikisinin arasında kaldıysan sana tavsiyem galaxy mini.android olarak en ucuz cihaz galaxy mini.özellikleri 5800 a yakın,işletim sistemi her türlü 5800 ı kırar geçer.fena degil...

53206120

53206120

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar teşekkür ederim ama ben oyun ve programı kasmadan güzel oynamak için alıyorum yoksa ne yapıyım androidi

--------------- Ekleme ---------------

fiyatına göre secimin iyi,ama ikisindede flash player desteklemiyor.htc wildfire tavsiye ederim 678tl.:oke:
ya ben öğrenciyim 600 700 tl param olsa galaxy 551 alcamda işte bütçe kısıtlı yinede önerin için teşekkür ederim:bigstar:

Lacoste

Lacoste

Üye
galaxy mini derim
bide flash destekliyor yanlışlık olmasın?
çünkü 2.2 froyo var içinde flash player 10.2 bile var :D

zoe

zoe

Üye
Bende galaxy mini var.FLASH DESTEKLEMIYOR.galaxy ace.dede flash calismiyor. Flash player 10.2 var ama yuklenemiyor.
:box

53206120

53206120

Üye
    Konu Sahibi
Bende galaxy mini var.FLASH DESTEKLEMIYOR.galaxy ace.dede flash calismiyor. Flash player 10.2 var ama yuklenemiyor.
:box
teşekkür ederim ama arkadaşım galaxy mini oyunların çoğunu çalıştırmıyomuş bi de çalıştırdığı bazı oyunları kasarak oynuyormuş doğrumu:megafon:

zoe

zoe

Üye
Quake3 arena.nfs shift.gt racing var bende rahatlikla oynaniyor.

53206120

53206120

Üye
    Konu Sahibi
Quake3 arena.nfs shift.gt racing var bende rahatlikla oynaniyor.
teşekkür ederim ya gta,pes2011,fifa,real footbal gibi oyunları açan arıyodum bunları açmıyo demi

53206120

53206120

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar daha fazla oyun yükleyen yokmu ya yazsın lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt