mert_1047
Üye
Amazondan N900 Getirteceğim???
Öncelikle Selamlar Uzun Zamandır n900 takipçisiyim ve bu telefonun hastasıyım bir kere tam alacaktım telefoncuya ertesi gün gittiğimde satılmıştı. Bir komşumuzun amerikaya gideceğini duydum ve oradan n900 getirtmeye karar verdim (0 cihaz 350 dolar) herşey iyi güzel yanlız aklımı kurcalayan bir durum var unlocked yazıyor şimdi bu cihaz sizce factory unlocked mı yoksa sonradan mı unlock edilmiş eğer sonradan unlocked edilmişse bile benim için bir sorun teşkil edermi? (hattın çalışmasıyla ilgili...) veya cihazı flashladığımızda versiyon yüklemesi (sitede factory unlock olduğuna dair bir bilgi yok o yüzden soruyorum yüklemeden kasıt diyelim pr 1.1 geldi cihaz ben tuttum pr 1.2 yapmak istedim yapınca tekrar lock yermi?)sonucu tekrar kilitlenirmi? bu sorularıma sizlerin sayesinde cevap arıyorum selamlar...
Bu siteden getirtmeyi düşünüyorum işlem şöyle olacak komşumuz amerikaya gitmeden önce orada bir tanıdığına gelecek cihaz o da dönerken alıp getirecek bana cihazı (yani en azından şuan için böyle gözüküyor...)
Bu siteden getirtmeyi düşünüyorum işlem şöyle olacak komşumuz amerikaya gitmeden önce orada bir tanıdığına gelecek cihaz o da dönerken alıp getirecek bana cihazı (yani en azından şuan için böyle gözüküyor...)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız