Amazondan N900 Getirteceğim???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Amazondan N900 Getirteceğim???
Öncelikle Selamlar Uzun Zamandır n900 takipçisiyim ve bu telefonun hastasıyım bir kere tam alacaktım telefoncuya ertesi gün gittiğimde satılmıştı. Bir komşumuzun amerikaya gideceğini duydum ve oradan n900 getirtmeye karar verdim (0 cihaz 350 dolar) herşey iyi güzel yanlız aklımı kurcalayan bir durum var unlocked yazıyor şimdi bu cihaz sizce factory unlocked mı yoksa sonradan mı unlock edilmiş eğer sonradan unlocked edilmişse bile benim için bir sorun teşkil edermi? (hattın çalışmasıyla ilgili...) veya cihazı flashladığımızda versiyon yüklemesi (sitede factory unlock olduğuna dair bir bilgi yok o yüzden soruyorum yüklemeden kasıt diyelim pr 1.1 geldi cihaz ben tuttum pr 1.2 yapmak istedim yapınca tekrar lock yermi?)sonucu tekrar kilitlenirmi? bu sorularıma sizlerin sayesinde cevap arıyorum selamlar...

Bu siteden getirtmeyi düşünüyorum işlem şöyle olacak komşumuz amerikaya gitmeden önce orada bir tanıdığına gelecek cihaz o da dönerken alıp getirecek bana cihazı (yani en azından şuan için böyle gözüküyor...)

denizci535

denizci535

Üye
herseyi problemsiz yuklersin... zaten bizdekilerde yurt disindan aldik kullaniyoruz tam teffaruat icin turkiyemeego ya bak...

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Çok Teşekkür Eederim Üstad. İnşallah Bir Problem Olmazsa Bir 2 Haftaya n900 sahibi olurum tanıdığın gitme tarihine bağlı olarak.

faruktml

faruktml

Üye
İstanbuldaysan Doğubanktan al daha ucuza gelir

hikmet53

hikmet53

Üye
Amazondan Problem yasayabilirsin bazen saticilar yamuk yapiyolar dikkat et
polise bile versen yurt disi oldugundan bisey yapamassin

hikmet53

hikmet53

Üye
Amazondan Problem yasayabilirsin bazen saticilar yamuk yapiyolar dikkat et
polise bile versen yurt disi oldugundan bisey yapamassin

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
İstanbuldaysan Doğubanktan al daha ucuza gelir

bence daha ucuza gelmez bahsettiğimiz cihaz 0 alacağım ama amazon işi kaldı amazondan almayacağım büyük ihtimal bi shop gibi bir yerden alınacak urfa da oturuyorum kardeşim nasıl doğubanka(İstanbul:S) gideyim bence daha ucuza gelmesi zor ? kesin bir fiyat biliyormusun doğubankla ilgili?

osmanayman

osmanayman

Üye
Bana Cizre'den geldi... Arkadaş Irak'tan getirtti... Şayet tanıdığın falan varsa Irak'tan getirt 600TL'ye gelir tahminimce...

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Bana Cizre'den geldi... Arkadaş Irak'tan getirtti... Şayet tanıdığın falan varsa Irak'tan getirt 600TL'ye gelir tahminimce...

amerikadan daha ucuza gelecek. cevabın için teşekkür ederim. bu aralar suriye tarafına giden tanıdığım yok önceki cihazımı suriyeden getirtmiştim bu sefer amerikadan olacak hadi hayırlısı Cevaplarınız İçin Teşekkür Eederim...

--------------- Ekleme ---------------

iş başka bir boyuta ulaştı amerikadan getirme işi yerine buradan alabilirim cihazı henüz görmedim 500 tl olabilir fiyat

saruman_me

saruman_me

Üye
doğu bankta gey market cihazlar var garantili kutulu bence onlardan al işini sağlama al derim;)

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
kardeş istanbulda tanıdığım bana yardımcı oalcak sadece bir isim var o da uzaktan akraba bile sayılamaz neredeyse (eniştemin kardeşinin oğlu) o da gayet yoğun bir insan (ar-ge mühendisi) onu yormak istemem buradan alacağım cihazı göreceğim bir gün kullanacağım 500 (2.el temiz cihaz büyük itimal yarın görürüm cihazı elden alacağım yani telefoncudan filan olmadığı için daha güvenilir)veririm zaten maksimum gene de önerileriniz için teşekkürler bir de o doğubanktaki kapalı kutu cihazların fiyatları ne kadar ki hep doğubankı öneriyorsunuz? tam bi fiyat belirtirseniz (bilgilenmek açısından birde açıkçası 0 ına 700 800 saymaya niyetim yok çünkü 700 800 verecek olsam iPhone düşünürüm) sevinirim Selamlar...

saruman_me

saruman_me

Üye
bildiğim kadarıyla 700 aşşağı bulamzsın sıfır :hmmm

faruktml

faruktml

Üye
Doğubank T- Telekom du heralde 625 tl sıfır kutulu

ediesel

Üye
Aksaray iletişim. Netten araştır-bul ve al. Ben aldım gayet memnunum.

burhankul

Üye
arkadasim ben avusturyadayim bendede n900 var istersen sana getirebilirim sifirmi istiyon ikinci elmi ben mayis 31 inde istanbula geliyorum istersen [email protected] email at bana yazisiriz

arkadasim ben avusturyadayim bendede n900 var istersen sana getirebilirim sifirmi istiyon ikinci elmi ben mayis 31 inde istanbula geliyorum istersen [email protected] email at bana yazisiriz

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
n900 aldım arkadaşlar amerikaya gerek kalmadı makul bi fiyata 20 ay garantisi olan temiz bir n900 buldum aldım Yardımlarınız İçin Teşekkürler...

gstaco

gstaco

Üye
Hayırlı olsun Dostum..

mutlu 1452

mutlu 1452

Üye
hayırlı olsun kaça aldın?

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun Hepinize Yardımlarından Dolayı Teşekkür Ederim 7 aylık bi cihaz aldım 590 tlye aldım 17 ay daha garantisi devam ediyor kutu aparatlı temiz cihaz bide şu uygulama hafızası 8gb olan kerneli de flashladıkmı herşey tamamdır.

Hayırlı olsun Dostum..

Sağolun

hayırlı olsun kaça aldın?

Sağolun 590 a aldım 17 ay garantisi var daha kutu aparat.

faruktml

faruktml

Üye
Hayırlı Olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt