Batarya tüketimini rakamsal gösteren tema

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ataral

Üye
    Konu Sahibi
Batarya tüketimini rakamsal gösteren tema
iphone temalarından birinde görmüştüm.Sağ üst köşede yer alan Batarya imleçinin hemen üstünde
bataryanın %kaç dolu olduğunu gösteren,samsung wave ve wave2 teması mevcut mu?
Yoksa ,tema dizayn eden arkadaşlar bunu da dikkate alabilirlerse harika olur.
Bir iphone temasında pil %100 de iken beyaz,%80 lere düştüğünde sarı daha sonra yeşil ve en son kırmızı rakamlarla pil yüzdelerini veren bir tema görmüştüm..:bilmm

Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: ozturk8788

StriqeR

StriqeR

Üye
Tam dediğin gibi bilmiyorum'da,Çokda zor birşey değil 5 şekilden oluşan ben yapabilirim. DOlu iken %100 -75-50-25-5. Misal bunun gibi.

umitafy

umitafy

Üye
Tam dediğin gibi bilmiyorum'da,Çokda zor birşey değil 5 şekilden oluşan ben yapabilirim. DOlu iken %100 -75-50-25-5. Misal bunun gibi.
Yaptığınız temayı umarım burada paylaşırsınız.

StriqeR

StriqeR

Üye
Biraz uğraştırıyor boş vaktim olursa sizler için yapabilirm (Biraz sıkıyorda o yüzden ) (: :pro:

akdenizx

akdenizx

Üye
Samsung wave üzerinde ŞARJ (batarya) durumunu yüzde yüz doğru gösterebilen widget yok. Kevin isminde yapancı bir arkadaş widget yaptı hatta apps'a koydu ancak çalışmıyor. Cünki bada 3. parti yazılımlara tam olarak kontrol yetkisi vermiyor. :oke:

StriqeR

StriqeR

Üye
Samsung wave üzerinde ŞARJ (batarya) durumunu yüzde yüz doğru gösterebilen widget yok. Kevin isminde yapancı bir arkadaş widget yaptı hatta apps'a koydu ancak çalışmıyor. Cünki bada 3. parti yazılımlara tam olarak kontrol yetkisi vermiyor. :oke:

Dostum

Aynen burdaki dediğim gibi işte yalnız yukarıdaki arkadaşın biri yapınca burada paylas demişti onun için bi deniyeyim dedim (:

• Beğen
Tepkiler: ozturk8788
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt