c5-03 ü hackleyen kimse yokmu kaç kişi kullanıyor bu telefonu !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
watercity

watercity

Üye
    Konu Sahibi
c5-03 ü hackleyen kimse yokmu kaç kişi kullanıyor bu telefonu !
şu telefonu bi hackleyen çıksada anlatsa artık kullanan çok az heralde. zaten oyun program vs. hep 5800 a göre indirmekten bıktım şu telefonda biraz isim yapsa :vur

nevares

Üye
Hacklenmediki telefon kardeşim :) Fw yükleyebilirsin ama

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
5800 la uğraşmaktan başka telefonlara zaman kalmıyorki 5800 kullanıcısı çok

'Patron

'Patron

Üye
Bu konuda haklisiniz ama pek(5800 in yarisi kadar bile) kullanicisi yok. beklicez cikar yakinda =)

--------------- Ekleme ---------------

bu arada arkdaslar yakinda c5 03 grubu kurcam beklerim hepinizi =)

iskader

iskader

Üye
Arkadaşlar bende dün aldım daha fw görmedim
su çin sitesine imei vermek te aklıma yatmıyor kararsızım bu haliylede birçok programları yükleyebiliyoruz bekleyelim bakalım

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Arkadaşlar bende dün aldım daha fw görmedim
su çin sitesine imei vermek te aklıma yatmıyor kararsızım bu haliylede birçok programları yükleyebiliyoruz bekleyelim bakalım

Telefonun Kendi fw Varya Güncellesine. Ben Sertifikayı ALaLı 1 Ay oLuyo Nerdeyse. Birçok Oyun ve Program Yükledim. Çok Da İşime Yaradı...:oke:

iskader

iskader

Üye
Telefonun Kendi fw Varya Güncellesine. Ben Sertifikayı ALaLı 1 Ay oLuyo Nerdeyse. Birçok Oyun ve Program Yükledim. Çok Da İşime Yaradı...:oke:

arkadaş kendi fw si var derken neyi kastettin ovi suitle zaten güncellem yaptımda başka birşeylerdemi var

'Patron

'Patron

Üye
nedır bu fw-cfw hala oğrenebılmış değilim :hmmm :ehe

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
arkadaş kendi fw si var derken neyi kastettin ovi suitle zaten güncellem yaptımda başka birşeylerdemi var

Hani Dün Aldım Dedinya BeLki Güncellememişsindir Diye Söyledim...:oke:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
En Son v11 Var Daha Yenisi Çıkmadı. Şu Telefona Göre De 5800 Da Varya Modifiye fw Onlardan Yapsalar C6 Gibi Olsa. Widgetler Olsa. Rami ve Telefonun Hafızası Artsa Ne Güzel Olur...:heyo:

watercity

watercity

Üye
    Konu Sahibi
En Son v11 Var Daha Yenisi Çıkmadı. Şu Telefona Göre De 5800 Da Varya Modifiye fw Onlardan Yapsalar C6 Gibi Olsa. Widgetler Olsa. Rami ve Telefonun Hafızası Artsa Ne Güzel Olur...:heyo:
tek sıkıntımız ram zaten widget filan geçtim :) ramin şöyle çogunu kullanabilsek

'Patron

'Patron

Üye
Ben tam bılmıorm aslında. 128 ram var dımı telde. kullanmıomu sımdı hepsini :D widget nedir?

watercity

watercity

Üye
    Konu Sahibi
Ben tam bılmıorm aslında. 128 ram var dımı telde. kullanmıomu sımdı hepsini :D widget nedir?
arkadaşım telefonda 128 mb ram var ama telefon acıldıgında direk 80-90 mb kullanıyor bize işlem yapmamız için pek bişey kalmıyor yani :) widget ise menülerdeki kısayollar hızlı erişim diye biliyorum

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
tek sıkıntımız ram zaten widget filan geçtim :) ramin şöyle çogunu kullanabilsek

Katılıyorum. En Kısa Zaman Da Çıksa Şöyle Modifiye fw de Rami Artsa Telefonun...

--------------- Ekleme ---------------

128 Mb Rami Var Bizim Kullandığımız 30 ile 45 MB Arası. Widgetler İse haber başlıklarını, hava durumunu, borsa göstergelerini ve buna benzer öğeleri gösteren web arama sitelerine bir ara yüz sunmak gibi basit görevleri yerine getirmek için tasarlanmışlardır.

Resimde Gördüğün Gibi National Geographic ile Twitterin Widgeti Var.

Bu Resimdede Nokia Battery Monitor'un Widgeti Var. Sırf Nokia Battery Monitor ile Facebook İçin İstiyorum Widgeti...
:oke:

'Patron

'Patron

Üye
tamam sagol anladm =)ustteki guzel n8 daha cok dkkatmi cekti =D battery deglde bi facebook fwsi iyi olur .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt