Hacklenmediki telefon kardeşimFw yükleyebilirsin ama
5800 la uğraşmaktan başka telefonlara zaman kalmıyorki 5800 kullanıcısı çok
Arkadaşlar bende dün aldım daha fw görmedim
su çin sitesine imei vermek te aklıma yatmıyor kararsızım bu haliylede birçok programları yükleyebiliyoruz bekleyelim bakalım

Telefonun Kendi fw Varya Güncellesine. Ben Sertifikayı ALaLı 1 Ay oLuyo Nerdeyse. Birçok Oyun ve Program Yükledim. Çok Da İşime Yaradı...![]()
nedır bu fw-cfw hala oğrenebılmış değilim![]()
![]()

arkadaş kendi fw si var derken neyi kastettin ovi suitle zaten güncellem yaptımda başka birşeylerdemi var

Sağol incelicemS60v5 CFW - Modifiye FW Bölümü burdakiler hepsi cfw özel fw ler yani ekstra özellikler falan var![]()

Hani Dün Aldım Dedinya BeLki Güncellememişsindir Diye Söyledim...![]()

tek sıkıntımız ram zaten widget filan geçtimEn Son v11 Var Daha Yenisi Çıkmadı. Şu Telefona Göre De 5800 Da Varya Modifiye fw Onlardan Yapsalar C6 Gibi Olsa. Widgetler Olsa. Rami ve Telefonun Hafızası Artsa Ne Güzel Olur...![]()
ramin şöyle çogunu kullanabilsekarkadaşım telefonda 128 mb ram var ama telefon acıldıgında direk 80-90 mb kullanıyor bize işlem yapmamız için pek bişey kalmıyor yaniBen tam bılmıorm aslında. 128 ram var dımı telde. kullanmıomu sımdı hepsiniwidget nedir?
widget ise menülerdeki kısayollar hızlı erişim diye biliyorumtek sıkıntımız ram zaten widget filan geçtimramin şöyle çogunu kullanabilsek
Ben tam bılmıorm aslında. 128 ram var dımı telde. kullanmıomu sımdı hepsiniwidget nedir?

tamam sagol anladm =)ustteki guzel n8 daha cok dkkatmi cekti =D battery deglde bi facebook fwsi iyi olur .