Kararsız Kaldım Yardım Edin...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bygeforce

bygeforce

Üye
    Konu Sahibi
Kararsız Kaldım Yardım Edin...
arkadaşlar wave 723 telefon var elimde ve uygulama kısıtlığından ziyade 256k ekran olayı oyunlar vs falan hiç ama hiç tatmin edici değil....
yerine sizce ne almalıyım...? yoksa biraz daha bekleyip listelediğim telefonların fiyatlarının düşmesini mi bekleyeyim...

Wave 8500
Wave 8530
Galaxy Ace
İphone 3Gs

bu dördünün fiyatları düşer mi....? yoksa daha fazla beklmeden yok pahasına elimden çıkartıp üzerine para ekleyip bunlardan birini mi alayım..?

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
Iphone Derim :oke:

bygeforce

bygeforce

Üye
    Konu Sahibi
aslında 8530 da karar kıldım gibi.. :) SclearLcd ekran Amoled kadar iyi diorlar..

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
aslında ıphone'da mms yokmuş. 3g 'de .wawe 8530 olabilir. :oke:

mustapha2105

Üye
wave 1 ya da wave 2 derim.

1oyun

1oyun

Üye
İphone 3Gs FOREVER

silver021

silver021

Üye
iphone 3gs al bir oyuncak arıyorsun sen sanirsam. bu oyuncak talebinide en iyi iphone karsilar. :)

hoss

hoss

Üye
iphone 5 cıkacak neredeyse iphone 3gs biraz eskidi , anladıgım kadarıyla oyunla programla ilgilenmeyi seviyorsun o yüzden sana android işletim sistemli galax ace modelini tavsiye ederim

bygeforce

bygeforce

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3gs al bir oyuncak arıyorsun sen sanirsam. bu oyuncak talebinide en iyi iphone karsilar. :)

evet :) aslında oyun ve programla aşırı derecede ilgilenen bi adamım wave 723 yetmiyor bu yüzden isteklerime..

--------------- Ekleme ---------------

iphone 5 cıkacak neredeyse iphone 3gs biraz eskidi , anladıgım kadarıyla oyunla programla ilgilenmeyi seviyorsun o yüzden sana android işletim sistemli galax ace modelini tavsiye ederim

galaxy Ace adroid işletim sistemi açısından apps lerde çılgın seçenekler sunuyor ama bide wave 8530 un itici gelen olayı badası... iphone un parası :)

--------------- Ekleme ---------------

aslında en mantıklısı biraz daha bekleyip sizin de dediğiniz gibi i4 ün fiyatının düşmesini beklemek.. samsung iki kulvardada destek veriyor ve bu bi durumdan sonra birinden birini saf dışı bırakacak... ya android..ya da bada....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...